tamamen aynı görüşteyim bu konuda ts ye beter olsun diyemeyeceğim oyunculara çok yazık keşke ayağını yorgonına göre uzatsalardı ..Onur Özmen' Alıntı:evren geri dönmek istese bile kesinlikle alınmamalı bence evren konusu kapanmalıdır.shumpert transferi biran önce resmiyet kazansa çok iyi olacak
yok ahmet abi döndüğü filan yok bir ay maaş ödenmeden serbest kalınsa basketbol liginde adam kalmazAhmet Yıldırım' Alıntı:Evren dönerse alınmalıdır. Herkes hata yapabilir. Neticede önemli bir oyuncudur.
...Gökhan Ay' Alıntı:inşallah ödeyemzlerde oyuncular serbest kalır
Saim Karakuzu' Alıntı:ya arkadaşlar bir şey soracağım biraz önce gsmobile hattıma preston shumpert ve sertaç transfer haberleri geldi 2dakika sonra da revize diye hata mesajı gönderildi hatamız için özür dileriz diye mesaj geldi anlamadım ama şunu diyeyim hiçbir transfer haberi gelmiyor artık önceden voleybol bile geliyordu şimdi basketten bazı haberler anca geliyoır ..
Saim, iki transferide bitirme aşamasına geldik heralde bugün veya yarın bitti diye sana tekrar mesaj gelir.Saim Karakuzu' Alıntı:ya arkadaşlar bir şey soracağım biraz önce gsmobile hattıma preston shumpert ve sertaç transfer haberleri geldi 2dakika sonra da revize diye hata mesajı gönderildi hatamız için özür dileriz diye mesaj geldi anlamadım ama şunu diyeyim hiçbir transfer haberi gelmiyor artık önceden voleybol bile geliyordu şimdi basketten bazı haberler anca geliyoır ..
Hikmet Görkem' Alıntı:shumpertin alınması gerektiğini aylar önce ilk yazanlardan birisi bendim.nihayet güzel haberler gelmeye başladı.pota altımız fülker ve efesten daha iyi oldu.birde skorer alırsak bizi kimse tutamaz.
Hüseyin ve Sertaç transferleri gerçekleşse bile pota altımız efes ve fenerden hala 2 gömlek kötü olacak..Hikmet Görkem' Alıntı:shumpertin alınması gerektiğini aylar önce ilk yazanlardan birisi bendim.nihayet güzel haberler gelmeye başladı.pota altımız fülker ve efesten daha iyi oldu.birde skorer alırsak bizi kimse tutamaz.
Pota altımız nasıl iyi oldu bu 2 takımdan :?Hikmet Görkem' Alıntı:shumpertin alınması gerektiğini aylar önce ilk yazanlardan birisi bendim.nihayet güzel haberler gelmeye başladı.pota altımız fülker ve efesten daha iyi oldu.birde skorer alırsak bizi kimse tutamaz.