2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

evren geri dönmek istese bile kesinlikle alınmamalı bence evren konusu kapanmalıdır.shumpert transferi biran önce resmiyet kazansa çok iyi olacak

Onur Özmen' Alıntı:
evren geri dönmek istese bile kesinlikle alınmamalı bence evren konusu kapanmalıdır.shumpert transferi biran önce resmiyet kazansa çok iyi olacak
tamamen aynı görüşteyim bu konuda ts ye beter olsun diyemeyeceğim oyunculara çok yazık keşke ayağını yorgonına göre uzatsalardı ..

Bence suanda pişman olan biz degil evrendir .Yönetim biraz agır hareket etmis olabilir bu demek degilki istenmemek yada hemen baska takımla anlasmak .Evren biz aldıgı paranın dengi paraya trabzona imza attıysa yazık ama gercekden 250.000 dolar gibi bir fark varsa yine birsey diyemem sevgi karın doyurmuyor,profesyonelce yaptıgı iş sonucda

murat can güler ne yaptı arkadaşlar bilginiz var mı sinanın bize gelmesi zor göründügüne göre boştaysa murat can düşünülemz mi?

Antalya'ya transfer oldu kendisi.

ya arkadaşlar bir şey soracağım biraz önce gsmobile hattıma preston shumpert ve sertaç transfer haberleri geldi 2dakika sonra da revize diye hata mesajı gönderildi hatamız için özür dileriz diye mesaj geldi anlamadım :) ama şunu diyeyim hiçbir transfer haberi gelmiyor artık önceden voleybol bile geliyordu şimdi basketten bazı haberler anca geliyoır ..

Saim Karakuzu' Alıntı:
ya arkadaşlar bir şey soracağım biraz önce gsmobile hattıma preston shumpert ve sertaç transfer haberleri geldi 2dakika sonra da revize diye hata mesajı gönderildi hatamız için özür dileriz diye mesaj geldi anlamadım :) ama şunu diyeyim hiçbir transfer haberi gelmiyor artık önceden voleybol bile geliyordu şimdi basketten bazı haberler anca geliyoır ..

umatrım dogrudur mesaj ama resmi siteden hala bi acıklama yok bir kac gün onceye kadar cok hareketliydi site simdi nerdeyse in cin top oynuyor

daha oncede soylemistim yine soyluyorum sitede eyüp abinin yoklugu fazlasıyla hissediliyor.

Saim Karakuzu' Alıntı:
Saim, iki transferide bitirme aşamasına geldik heralde bugün veya yarın bitti diye sana tekrar mesaj gelir.

shumpertin alınması gerektiğini aylar önce ilk yazanlardan birisi bendim.nihayet güzel haberler gelmeye başladı.pota altımız fülker ve efesten daha iyi oldu.birde skorer alırsak bizi kimse tutamaz.

Hikmet Görkem' Alıntı:
shumpertin alınması gerektiğini aylar önce ilk yazanlardan birisi bendim.nihayet güzel haberler gelmeye başladı.pota altımız fülker ve efesten daha iyi oldu.birde skorer alırsak bizi kimse tutamaz.

Yok artık , Galatasaray'ın pota altı iki takımdan da hala daha kötü seviyede.

Hikmet Görkem' Alıntı:
Hüseyin ve Sertaç transferleri gerçekleşse bile pota altımız efes ve fenerden hala 2 gömlek kötü olacak..

Hikmet Görkem' Alıntı:
Pota altımız nasıl iyi oldu bu 2 takımdan :?

Fenerbahçe Ülker'in pota altı oyuncuları
Mirsad Türkcan
Kaya Peker
D.Lavrinovic
Oğuz Savaş
Gasper Vidmar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...