2010 Dünya Kupası

Uğur YILMAZ' Alıntı:
NOT: Abartılan Mesut sevgisi yüzünden antipatikliğin bende tavan yaptığı Almanya'nın elenişine de ne kadar sevindim, anlatamam.

Al benden de o kadar.Millet kadar spikerin de Mesut konusunda gözü öyle kararmış ki bir ara neredeyse Mesut'u BM Türkiye temsilcisi ilan edecek zanettim.
Bir de Mesut'un ilk yarı sonunda bir penaltı itirazlarına sebep olan pozisyonu vardı.Almanlar,Lampard'dan yedikleri fakat gol değer kazanmayan golü hatırlamış olacaklarki fazla üsteleyemediler.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
İspanya aynı Fenerbahçe benim için 1-0 1-0 1-0 öyle gidiyor.

Almanya hem İngiltere'ye hem Arjantin'e 4 çekti.Almanya hakediyordur.
Almanlar bence hiç iyi top oynamıyorlardı. 4 0 yendikleri Arjantin maçında bile bence iyi değildiler.

İspanya maçında ise bence kesinlikle İspanya daha iyi oynadı ve finali hak etti.

Biraz ilginç oldu tabi benzetmem ama haz almıyorum şu İspanya'dan. :)

Paraguay ve Portekiz maçlarında pek etkili değillerdi,Almanya maçına lafım yok tabi.

Bu arada benzetmeyi aldıkları skora göre söyledim :)

32 yıl sonra yeniden finale çıkmayı başaran Hollanda takımında otel krizi yaşanıyor

Hollanda ulusal takımı yetkililerinin, Dünya Kupası finalinin oynanacağı 11 Temmuz?u hesaba katmaması ve rezervasyon yaptırmaması sıkıntı yarattı.

Cumhuriyet
Hani Uruguay, Gana vs. yapsa bunu anlarım da...

FIFA Başkanı Sepp Blatter?in Güney Afrikalı bir havayolu şirketiyle başı dertte

Kara Kıta?da hizmet veren Kulula Havayolları, ilginç bir kampanya başlattı. ?Bizde herkes ucuza uçabilir. Sepp Blatter hariç. O bizde bedava uçar? afişinin ardından bir okuyucudan gelen ?Benim bir köpeğim var, adını Sepp Blatter koydum. Köpeğim bedava uçabilir mi?? sorusu ortalığı karıştırdı. Yaşananlar üzerine harekete geçen Kulula CEO?su Gidon Novick, sahibinden Sepp Blatter adlı köpeği satın aldı ve onu havayolu şirketinin ?resmi maskotu? yaptı. FIFA ile Kulula Havayolları daha önce mahkemelik olmuştu.

Cumhuriyet
İnsan beynini hafife almamak gerek, soru çok güzelmiş ya. : )

İspanya, lacivert formasını giyecekmiş. Bu da demek oluyor ki Hollanda yine Portakal şekli ile sahada. :)

Bu arada iddaa üst oranı : 2,15 hayli ilginç geldi bana..

Ahtapot Paul,Uruguay-Almanya maçı için tahminini yapmış ve Dünya 3.sü olarak Almanya'yı belirlemiş.Yalnız bu ahtapot işi biliyor.Hep favorilerin kutusundaki midyeyi indiriyor mideye :) .

Selim Aktepe' Alıntı:
Ahtapot Paul,Uruguay-Almanya maçı için tahminini yapmış ve Dünya 3.sü olarak Almanya'yı belirlemiş.Yalnız bu ahtapot işi biliyor.Hep favorilerin kutusundaki midyeyi indiriyor mideye :) .

Abi ya o işi biliyor yada ben bilmiyorum.. İngiltere Arjantin İspanya Sırbistan maçlarında yanıldım :)

Turgay Demirel, Dünya Şampiyonası için ahtapot'u Türkiye'ye getirecez dedi :D

Şampiyonluk İspanya'ya hayırlı olsun madem ahtapot öyle diyor :)