2010 Dünya Kupası

Tam yazacaktım ki Ömer Üründül değindi Bastian S.'e.

Bu arada Puyol'dan enfes bir kafa golü.

Şu İspanya'ya, Hollanda veya Almanya kadar sempatim yok. Paraguay ve Portekiz'e birer gol atıp tur atlıyolar ve son olarak Almanya maçı... Ama daha var ;)

İspanya şampiyon olur diyordum ve İspanya'yı destekliyordum.

İnşallah finale çıkarlar.

Edit: %50 tuttu tahminim.

İspanyaa.Dünyanın en iyisi olduğunu gösterdi.

Ama Torres'e üzüldüm.Pedro orda o pası verse morallenecekti Torres.

Keşke Almanlar çıksaydı finale. Üç gol atıp üç takım eleyen İspanya finalde.

Dünya Kupası'nı Portakal'ların kazanmasını istiyorum...

Bu maçın aynısı finalde olacak.Hatta Hollanda'nın daha kötü defansı var Almanya'dan.Daha kolay olur İspanya için.Zaten o orta sahayla..Xavi-İniesta-Alonso-Busquets.Kolay kolay yenilmez.

Bu arada bu ahtopot ne iştir arkadaş ?

Tahminlerinin hepsi tuttu, son olarak İspanya bayraklı kutudaki midyeyi yemişti, sonra Almanlar, eğer İspanya'nın kazanması durumunda iyi bir meze olacağını söylemişler ahtopot için, bakalım ne olacak. :)

Alman maçlarından önce ahtapot'a soracam ona göre yorum yapacam.
Almanların yenilmesine sevindim, o kadar büyüttüler belliydi böyle olacağı, çok pas yapan her takım onları yenebilir skor daha da farklı olabilirdi.

Xavi yer yüzündeki görmüş olduğum en iyi oyun kurucudur.
Ayrıca bu İspanyollar Barçalıları pek sevmiyorlar güya :D

ilk 11 de 7 tane Barcelonalı oyuncu var :)Bence kul köle olsunlar Barca'ya ;)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2l81tw5v]

ilk 11 de 7 tane Barcelonalı oyuncu var :)Bence kul köle olsunlar Barca'ya ;)

Kalede de keşke Valdez olsaydı dimi ?

Ayrıca Villa'yı Barcelonalı kabul etmek için erken diyorum hele bir oynasın...[/quote:2l81tw5v]

Villa doğuştan Barçalı ;) Kaleye pek top gelmediğinden farketmez istersen Leo Franco'yu koy :)

Almanya'ya fazla sempati duyan biri değilim,ama bu turnuvada Almanya saygımı kazandı,elenmelerine gerçekten üzüldüm.

Şimdi final Hollanda-İspanya.

Adalet açısından Hollanda'nın kazanmasını istiyorum çünkü 2 büyük turnuvayı üst üste aynı takımın kazanmasını istemem.Büyük ihtimal zaten Hollanda şampiyon olacaktır ( İnşallah )

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Büyük ihtimal zaten Hollanda şampiyon olacaktır ( İnşallah )

Neye göre? :) Şu İspanya ekstra bir durum olmadığı sürece maç kaybetmez.İnanılmazlar , Arj.-İng. takımlarına 8 gol atan Almanya'yı ezdiler adeta.

Final bu maçın bir benzeri olur.Yine Hollanda çekilir.Fakat Almanya'dan daha kötü olan savunmaları daha çabuk çöker ve İspanya şampiyon olur.

Eren Akın' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":miv0to9q]Büyük ihtimal zaten Hollanda şampiyon olacaktır ( İnşallah )

Neye göre? :) Şu İspanya ekstra bir durum olmadığı sürece maç kaybetmez.İnanılmazlar , Arj.-İng. takımlarına 8 gol atan Almanya'yı ezdiler adeta.

Final bu maçın bir benzeri olur.Yine Hollanda çekilir.Fakat Almanya'dan daha kötü olan savunmaları daha çabuk çöker ve İspanya şampiyon olur.[/quote:miv0to9q]
Belli olmaz ya,Hollanda çoğu kişiye göre ballı bir takım,bi kırmızı kart çıkar ispanya'ya maçın ilk 30 dakikasında herşey değişir.