Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Belli olmaz ya,Hollanda çoğu kişiye göre ballı bir takım,bi kırmızı kart çıkar ispanya'ya maçın ilk 30 dakikasında herşey değişir.
Dediğim gibi ekstra bir durum işte
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Belli olmaz ya,Hollanda çoğu kişiye göre ballı bir takım,bi kırmızı kart çıkar ispanya'ya maçın ilk 30 dakikasında herşey değişir.
Emin abinde bir teşekkür bekliyor sendenVolkan Kızıltaş' Alıntı:Gönül Hollanda , mantık İspanya diyor
Ben şanslı diye birşey demedim ki,çoğu arkadaşın şanslı bulduğu hollanda dedim,ayrıca bahsedilen bu dünya kupası,eski dünya kupalarında şansız olabilir ama bu dünya kupasıda o şansızlığı kırmak için birebirdir.Sühan Cem' Alıntı:Bayram şanslı takım dediğin Hollanda ' final oynadı ikisinde de ev sahiplerine kaybetti hem de iyi oynayarak. Şimdi bir nevi evsahibi
Semih Ural' Alıntı:Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)
Puyol is the Captain!
Bende tam tersi,Futbol anlamında doyamadım kupaya,mesela bugün bile Almanya-İspanya maçının ikinci yarısını izlemedim,Final maçı zevksiz olursa onuda yarıda bırakırım,galiba futbol'dan soğuyorumBurak Barut' Alıntı:Ben bu Dünya Kupasından inanılmaz zevk aldım.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Semih Ural":2cjoh0zg]Messili Arjantin alamıyorsa kupayı Xavili, İniestalı, Puyollu İspanya kazansın. Hoş eski Barca ekolü Hollanda kazanırsa da üzülmem =)
Puyol is the Captain!
Umut Öncel' Alıntı:Biz nasıl Dünya 3. olan milli takımımıza katkı yapmışsak aynısını Barça yapıyor İspanya'ya.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=51&t=67372
Kahin ahtapot hakkında bilgi öğrenmek isteyen vardı sanırım...