2010 NBA Transfer Dönemi

Re: NBA Offseason 2010

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":eek:d7x0qe4]Toronto Raptors, Amir Johnson'la 5 yıllığına 34 Milyon Dolar'a anlaştı.Yıllık 9 milyon dolar alacak kadar ne yaptı bu çok merak ediyorum.Takımı tamamen batırmaya uğraşıyorlar galiba.

Erdal 6,8 eder :)

Ama yinede çok fazla Amir için..[/quote:eek:d7x0qe4]


Erdal bu nasıl bir matematiktir : ) 9x5=45 45-34=11 bu 11'i nereden uydurdun :D
 
Re: NBA Offseason 2010

Steve Blake Lakers

Anlaşma 4 yıllıkmış...
 
Re: NBA Offseason 2010

4 yıl için 16 milyon Doalrmış...
 
New York, LeBron'a 1 Milyar $ önermiş. Kariyeri boyunca aynı takımda kalması halinde yıllık kazancı 2 Milyar $ olacakmış. Duyda inanma, ben bu parayı rüyamda görsem kabus diye uyanırım.
 
Halil İbrahim' Alıntı:
New York, LeBron'a 1 Milyar $ önermiş. Kariyeri boyunca aynı takımda kalması halinde yıllık kazancı 2 Milyar $ olacakmış. Duyda inanma, ben bu parayı rüyamda görsem kabus diye uyanırım.
Anlamadim simdi. Milyon mu demek istedin desem milyon olamaz cünkü cok az kalir. Ama Milyar da cok fazla ya 2000 Milyon $ yapiyor :)
 
Aynen yazıldığı, okunduğu ve göründüğü gibi. New York'un önerdiği para bu. Kabul ederse sponsorlarla birlikte yıllık kazancı 2 Milyar $.
 
Arkadaslar 1milyar dolar dogruda :) 10 sene oynasa 100m dolar yapıyor senelik matematik olarak ona bir kısım pesin para verirler basketide bırakınca üstünü tamamlar new york baska zaten mantık içersinde olmuyor kontrat
 
Öyle bir paranın doğru olmasına imkan var mı Allah aşkına? New York Times Lebron'u etkilemek için yazdığı bir yazı sadece. Yoksa klüplerin vereceği en yüksek para 5 yıl için $95M dolar, Cavaliers takımda tutmak isterse 6 yıl için $120M dolar civarı. Times'da olaya genişlik katıp sponsor, reklam anlaşmaları, organizasyonlar vb. şeylerden gelecek şeylerle önümüzdeki 15 sene için bu kazancı ona öngörmüş.
En iyi hesap ile New York'dan 17 yıl için(oynarsa tabi) 350 hatta Nba yönetimi maksimum kontratları arttırsa 400 milyon dolar kazansın. Nike, Adidas ölünceye kadar senede 15-20 milyon dolar versin anca tutuyor işte.
Yoksa yıllık 2 Milyar dolar filan, olmaz ya :) Adam tek başına Türkiye'nin dış borcunu kapatacak neredeyse :)
 
Bahsedilen paralar net yalan bence.Bir defa senelik öyle 100 milyonlar falan vericek bi cap yok hiç bir takımda.Lebron eski sözleşmesine göre son senesinde 21 m dolar aldı yeni kontratta da bu rakam 25-30 arası olur max. tahminimce.
 
Dirk, 4 yıllık asgari 80 Milyon $ ile anlamış tekrar Dallas'la. Resmi imza perşembe günüymüş. Ayrıca sadece Kobe'nin kontratında bulunan "takas edilemez" maddesi koydurmuş. 90 Milyon $ üzerinde bir anlaşma yapabilecekken takımının kaynaklarını başka yönlere harcaması için 10-15 Milyon $ gibi bir paradan feragat etmiş.
 

Üst