2011/2012 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

Hazırlık maçlarımız başlıyor,ilk rakip her sene Türk takımlarlarıyla karşılaşması klasik haline gelen Türkiyemspor Berlinspor.....

Maç: Galatasaray – Türkiyemspor Berlin
Yer: Kufstein / Avusturya
Tarih: 08.07.2011 Saat: 20.00
Yayın: Galatasaray TV (Canlı)

8 Temmuz Cuma
19.00 Berlin Türkiyemspor – Galatasaray (Kufstein Arena)

10 Temmuz Pazar
17.00 SpVgg Unterhaching – Galatasaray (Sportpark Unterhaching)

20 Temmuz Çarşamba
19.00 Galatasaray - FC Twente (Osnatel Arena, Osnabrück)

24 Temmuz Pazar
18.30 Galatasaray – FC Inter (Rewirpower Stadium, Bochum)

28 Temmuz Perşembe
21.00 Galatasaray – Liverpool FC (Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena)

gencler ile sahadayız Semih kaya,Serday eyilik,Musa,Okan derici falan bunlara ilave Gökhan zan ve Mustafa sarp.....

dakika 30

skor 1-1

-İlk yarı itibariyle Okan Derici iyi top oynuyor. Biraz güçlenirse süper lig seviyesinde de iş yapar.

-Semih'in kaptan olarak sahaya çıkması Fatih hocanın ona olan güvenini gösteriyor. Umarım bu sezon sıkça forma şansı bulur.

-Erken konuşmak istemiyorum ama Serdar Eylik geçen senenin üstüne pek koyamamış gibi.

-Yediğimiz gol de attığımız ikinci golde komedi. İlk golün Sarp-Serkan yapımı olması da ironik.

-Batdal, Musa, Sarp, Serkan gibi isimlerin bu takımda işi yok. Kulübe de kimler var bilmiyorum ama umarım bir kaç genci daha izleyebiliriz, Berkin gibi.

Serkan ı her zaman beğenmişimdir adamla milletin ne alıp veremediği var anlamıyorum bugünde gayet iyi golünüde attı işallah kalır

Serkan ı her zaman beğenmişimdir adamla milletin ne alıp veremediği var anlamıyorum bugünde gayet iyi golünüde attı işallah kalır

Sadece merak ettiğimden soruyorum bunu yanlış anlamayın ama gerçek anlamda Serkan'ın nesini beğendiniz acaba? Goldeki aksiyonu dışında bence oldukça kötüydü,üstelik inanılmaz fazla sayıda fual yapıp oyunu kesiyor sürekli,eli ayağına dolaşıyor rakip yarı sahada.

Aynı zamanda Gökhan Zan'da şaka gibiydi golü yedirdiği yetmiyormuş gibi sahada onun kadar pas hatası yapan bir başka kişi yoktu. Umarım konsantrasyon eksiklikliğindendir zira öbür türlü renk körlüğü dışında hiç bir şey açıklayamaz rakibin ayağına atılan o net pasları.

Musa Çağıran'danda bir halt olacağını düşünmemeye başladım.Sadece yaşı çok genç olduğu için çok kesin konuşmak istemiyorum.

Bugün Ceyhunu beğendim fiziğiyle oyunuyla paslarıyla :) anlamadığım şey neden kadroda Mustafa , serkan var ya Berkin Cumhur bunları başka takımlara kaptırıp bunlara kalmak .

Okan Derici, bu adam çok işimize yarayacak diye düşünüyorum. Güzel bir transfer olmuş. Semih Kaya'dan da umutluyum açıkçası... Mustafa, Serkan gibi isimlere birşey söylemeyeceğim zaten artık yeterli de Musa beni gerçekten büyük hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Umutluyum oysaki kendisinden..

Görüşlerinize saygılıyım beğenmeyebilirsiniz zaten bende serkan muhtesem futbolcu demiyorum ama genç ve potansiyelli bi oyuncudur.
Yani Mustafa sarp Ayhan akman ve özellikle Hakan BALTA nın olduğu takımda, yılda en fazla 3-5 maç oynayan serkan ın bu kadar eleştirilmesi garip geliyo bana okadar.
Tek bi hazırlık maçıyla musa nın kelle de gitmiş ohh ne ala 18 yasında bu adam daha yaa biraz sabır lütfen.

Herzaman tavrım genç oyunculardan yanadır gerci herkezin böyledir ama o oyuncunun gelişim döneminde ona sabretme olayımız sıfır
Yıllardır ayhan la baltaya sabrediyoruz ya birazda serkanla musa ya sabredelim çokmu?

Musa 92 doğumlu gözüküyor fakat geç yazdırılmış. 90 doğumlu aslında. Yani 21 yaşında.

Dün izlediğim maç sonucunda vardığım kanılar;

hemen herkes gibi bende gidecek - kalacak kadrosu olduğuna inanıyorum bunun. İlk 45 dakikanın 30 dakikasında Okan bariz şekilde dikkat çekti. Boyu posu yerinde, biraz daha güçlendirme çalışmalarıyla birlikte Süper Lig'de bu sezon dahil oynayabilir.

Semih Kaya'nın kaptan olarak çıkması çok hoş bir jestti. Semih'e önem verdiklerini gösteriyor ve Semih de ona güveni boşa çıkarmadı her ne kadar rakip güçlü olmasa da. 4.stoper olarak kalacağını düşünüyorum.

Bu 2 oyuncusunun dışında izlenmeye değer pek bir futbol yoktu açıkçası. 2.yarı tecrübelilerin girmesiyle top biraz daha bizim ayağımızda kaldı ama pozisyon namına bir şey üretemedik. Biraz kızıyorum, biraz da kızmıyorum bu duruma. Davala'nın dediği gibi çok ağır idmanlar yapıyoruz ve bu yüzden maçta varlık gösterememek normal ama şu takıma A2 bile 4-5 atardı.

Serkan Kurtuluş, Mustafa Sarp, Musa Çağıran, Mehmet Batdal güle güle..

OKan derici ve SEmih kaya kesinlikle kalmali.Serkan KUrtulus,Musa Cagiran,Mehmet Batdal kesin gitmeli.Dunku performansiyla Gokhan Zanda kesin gitmeli derdim ama cv sine bakarak sakatlanmadigi takdirde bir daha boyle oynamaz diye dusunuyorum.

Gökhan Zan'ın CVsiyle kaldığı takımda Serkan Kurtuluş sırf geçen sezonki Belediye maçının hatrına 2 sezon daha kalır.Geçen sezonki tek galibiyet serimizin baş aktörüydü.Sakatlanınca içim cız etti.Abilerinin satmaya başladığı dönemde dönünce olmadı,genelden farkı kalmadı tabi.

Kimse Serkan Kurtulusun karakterine bir sey demedi.SErkan Kurtulus kotu bir oyuncudur istenmemesinin nedeni budur.CV acisindan Gokhan Zanla Serkan Kurtulus kiyasi yapip kiyastada IBB macinda iyi oynadi ama derseniz ilginc bir cumle kurmus olursunuz.