2011/2012 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

4-4-2 oynuyoruz..Baros-Ujfalusi biraz Culio gerisi geçen seneden farksız...

Culıo ılk yarı da kı gıbı performans gosterırse takımdan ılk gıdecek maalesef o olacak 20. dakıkadan sonra oyundan koptu calım yapmaya calısıyor. Sabrı bu macta bıle sac bas yolduruyor Sag bek transferı olabılır bana göre olmalıda zaten.

İlk Pino gider bu takımdan ne Culio'su..Ayrıca Yekta da bir türlü çıkış sağlayamadı..

Selçuk'tan bu yıl sayısını sayamayacağımız kadar mükemmel bir pas, Sabri güzel kontrol içeri çeviriş ve Kazım'a dokunmak kaldı 1-0

hakan baltanin kanadı koridor gibi maşallah.gitmesini istedigim ilk oyuncu.sag beke takviye şart.stopere de umarim takviye yapariz cünkü korkutuyorlar adami.

maçı 90 dakika izledim ve gözüme çarpan bir kaç nokta var.Bunlar;
1)Hakan Balta geçen sene nerede kaldıysa oradan devam ediyor ve goldeki hata tamamen ve onun yerine giren çağlar ise ondan farksız
2)Ujfalusi ve Servet bana iyi bir izlenim bıraktı ikiside çok güçlü ve uyumlu bir görüntü çizdi gökhan zan ise 2. yarı girdi ve golde hatası vardı
3)Stancu bence kiralık verilmeli çok zayıf kalıyor
4)pino için söylenebilecek 1 tane bile olumlu bir şey yok derhal gönderilmeli
5)ikinci yarı yapıla arda-elmander-selçuk-kazım transferleri girince takım sahada kendine geldi ve 3-4 gol pozisyonu yakaladık Arda sakatlandı ve onun yerine giren Aydın boş boş koşmaktan başka hiç bir iş yapmadı
6)Selçuk Xavi vari müthiş paslar verdi orta sahayı toparladı ve takıma akıcılık kazandırdı
7)Elmander hırslı ve güçlü ileri alan savunmasını iyi yaptı ama biraz hızlanmalı
8)Ceyhun vasatın üstüne çıkamadı
9)emre çolak oyuna girdi ama onu hiç görmedim onun aksine onunla aynı anda oyuna giren anıl gerçekten güzel koşular yaptı ve elmandere %100 gollük ortayı açan adamdı
10)Sabri için birşey söylemeye gerek yok aynı sabri :D

değendirme olarak;
Başarılı olanlar:Selçuk,Servet,Ujfalusi(aslında kendi başına aman aman müdahale yapacağı maç değildi zaten ama servet ile uyumlu gözüktü),Kazım

Fatih hocanın kafasındaki kadro ise bence;

Muslera(geldi varsayıyorum)

Sabri-Ujfalusi-Servet-H.Balta(fakat hocayı bence çok ama çok hayal kırıklığına uğrattı)

selçuk-Transfer

Kazım Arda

Elmander-Baros

tipik 4-4-2 oynadık ve 2 ön liberolu sistem olacak gibi selçuk ceyhunun biraz önünde pas dağıtmada görevliydi

Culio hakikaten çok şaşırttı beni. Döküldü sahada, ilginç gerçekten.. Bekler hakikaten çok fena durumda. Sabri'nin yeri birçok kişide farklıdır, ben de çok severim hadi neyse derim ona da Hakan Balta çok sinir bozucu gerçekten.. Bu sene canımız umarım fazla yanmaz savunmasnın solundan... Beğendiğim başlıca iki isim ise Selçuk ve Ujfalusi idi

Culio hakikaten çok şaşırttı beni. Döküldü sahada, ilginç gerçekten.. Bekler hakikaten çok fena durumda. Sabri'nin yeri birçok kişide farklıdır, ben de çok severim hadi neyse derim ona da Hakan Balta çok sinir bozucu gerçekten.. Bu sene canımız umarım fazla yanmaz savunmasnın solundan... Beğendiğim başlıca iki isim ise Selçuk ve Ujfalusi idi
evet culio'yu yazmayı unutmuştum gerçekten çok kötüydü sahada yoktu adeta yazmayı bile unutmuşum :D geçen seneyi mumla arattı

Hakan Balta'ya eleştiri yapmayın lütfen. Bırakın böyle devam etsin...

Culio içinse çok normal dimi arkadaşlar daha ilk maçına çıktı adam milli takım kampında falanda oynamadı kaç zamandır tatilde adam. Toparlayacaktır o çünkü yetenekleri ve oyun tartı itibari ile dalgalanmalara çok uygun bir adam değil kendisi.

Aydın yerine bir adam lazım bize çok açık ve net.Volkan Şen'i başta istemiyordum pek ama şu anda bakıyorumda gelmesi inanılmaz şart bir durumda.

selçuk geçen sene burağı gol kralı yaprı bu senede baros ve elmaderi çok iyi besleyecek belli oldu...hatta 2-3 pozisyonda elmandere o kadar güzel ara paslar attı elmander hepsinden sonra selçuk'a teşekkür etti selçuk'un ayağı raket gibi topu nereye isterse oraya atıyor uzun yıllardır aradığımız orta saha bu işte