maçı 90 dakika izledim ve gözüme çarpan bir kaç nokta var.Bunlar;
1)Hakan Balta geçen sene nerede kaldıysa oradan devam ediyor ve goldeki hata tamamen ve onun yerine giren çağlar ise ondan farksız
2)Ujfalusi ve Servet bana iyi bir izlenim bıraktı ikiside çok güçlü ve uyumlu bir görüntü çizdi gökhan zan ise 2. yarı girdi ve golde hatası vardı
3)Stancu bence kiralık verilmeli çok zayıf kalıyor
4)pino için söylenebilecek 1 tane bile olumlu bir şey yok derhal gönderilmeli
5)ikinci yarı yapıla arda-elmander-selçuk-kazım transferleri girince takım sahada kendine geldi ve 3-4 gol pozisyonu yakaladık Arda sakatlandı ve onun yerine giren Aydın boş boş koşmaktan başka hiç bir iş yapmadı
6)Selçuk Xavi vari müthiş paslar verdi orta sahayı toparladı ve takıma akıcılık kazandırdı
7)Elmander hırslı ve güçlü ileri alan savunmasını iyi yaptı ama biraz hızlanmalı
8)Ceyhun vasatın üstüne çıkamadı
9)emre çolak oyuna girdi ama onu hiç görmedim onun aksine onunla aynı anda oyuna giren anıl gerçekten güzel koşular yaptı ve elmandere %100 gollük ortayı açan adamdı
10)Sabri için birşey söylemeye gerek yok aynı sabri
değendirme olarak;
Başarılı olanlar:Selçuk,Servet,Ujfalusi(aslında kendi başına aman aman müdahale yapacağı maç değildi zaten ama servet ile uyumlu gözüktü),Kazım
Fatih hocanın kafasındaki kadro ise bence;
Muslera(geldi varsayıyorum)
Sabri-Ujfalusi-Servet-H.Balta(fakat hocayı bence çok ama çok hayal kırıklığına uğrattı)
selçuk-Transfer
Kazım Arda
Elmander-Baros
tipik 4-4-2 oynadık ve 2 ön liberolu sistem olacak gibi selçuk ceyhunun biraz önünde pas dağıtmada görevliydi