2011/2012 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

Galatasaray Real Madrid İle Karşılaşacak

Galatasaray, 2011 yılında 33’üncüsü düzenlenecek olan Santiago Bernabeu Kupası’nda 24 Ağustos Çarşamba günü İspanya’nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid ile karşılaşacak.

Galatasaray, bu turnuvada mücadele edecek ilk Türk takımı olacak.

Avrupa kupalarında üç defa birbirlerine rakip olan iki takımdan Galatasaray, 2000-2001 sezonu başında oynanan UEFA Süper Kupa maçında Real Madrid’i 2-1’lik skorla yenmişti.

Rakibinin o sezona kadar müzesinde olmayan tek kupayı altın gol ile kazanan takımımız, aynı sezon içinde Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde de karşılaştı. İstanbul’daki ilk maçı 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanan Galatasaray, Santiago Bernabeu’de 3-0 kaybederek çeyrek final aşamasında turnuvaya veda etti.

Daha önce 32 kez gerçekleşen organizasyonda 21 defa kupayı müzesine götüren Real Madrid, son olarak 2010 yılında Uruguay’ın Penarol takımını 2-0 mağlup etmeyi başardı. Eflatun-beyazlılar, ev sahipliği yaptığı turnuvada altı sezondur şampiyon oluyor.

Teknik direktörlük görevini Portekizli Jose Mourinho’nun yürüttüğü Real Madrid, sezon başında kadrosuna Türkiye Milli Takımı oyuncularından Nuri Şahin ve Hamit Altıntop’u da dâhil etmişti.

galatasaray.org

Musleranin alindigini farzediyorum.
Bu takima acil sagbek,stoper,solbek,orta saha ve forvet transferi gerekli.Bu 5 transfer yapilmazsa bu seneyide cope atariz.

Şu da tüm programımız..

20 Temmuz 2011 Galatasaray - Twente (Osnabrück Arena)
24 Temmuz 2011 Galatasaray - İnter (Signal Iduna Park)
28 Temmuz 2011 Galatasaray - Liverpool(ALİ SAMİ YEN Spor Kompleksi Türk Telekom Arena)
17 Ağustos 2011 Galatasaray - Olympiakos(Georgios Karaiskakis Stadı)
24 Ağustos 2011 Galatasaray - Real Madrid (Santiago Bernabeu Stadı)

kaynak:facebook gs basketbol

Valla ölüm grubundayız resmen.

Böylesine üst düzey hazırlık maçlarını ayarlayan yetkililere teşekkür etmek lazım :)

Pino,
Mustafa Sarp,
Mehmet Batdal,
Musa Çağıran,
Serkan Kurtuluş,
Okan Derici;

Almanya kampına götürülmemişler,anlaşılan şu ki hepsine bye bye denmiş....

Mustafa Sarp gitmiş ya, onun haricinde kim kalırsa kalsın tepki vermezdim.

Müjdeli haberi bir kenara bırakıp listenin geneline bakınca beni sadece Okan Derici ismi şaşırttı. Onu da bildiğim, oynunu beğendiğim için vs değil; daha geleli 1-2 hafta olduğu için.

Mustafa Sarp gitmiş ya, onun haricinde kim kalırsa kalsın tepki vermezdim.

Müjdeli haberi bir kenara bırakıp listenin geneline bakınca beni sadece Okan Derici ismi şaşırttı. Onu da bildiğim, oynunu beğendiğim için vs değil; daha geleli 1-2 hafta olduğu için.

Abi Okan'ı bir yıl A2 takımda oynatacak bence Terim belki kupa maçlarında falan 4-5 defa forma şansı bulabilir.

Serkan ile Mustafa´yı bir kenara bırakıyorum onların kapasiteleri belli zaten.
Ama Musa ve Mehmet Batdal hiç mi kendinizi geliştirmediniz be arkadaş ? Yarım sene kiralık oynadınız o Anadolu takımlarının toprağını yuttunuz.
Böyle oyuncuları Florya´nın demir kapısına yaklaştırmamak gerek !

Okan'ı beklediğim gibi a2'de izleyeceğiz sanırım seneye.

Fatih Terim'in kamp dönüşü de gidenler olabilir dediğinden sonra Aydın'ın da gitmesini ümit ediyorum.

Almanya dönüşü Aydın,Aykut ve Anıl da büyük ihtimalle gönderilir.Bunların yerine Muslera dışında 2-3 oyuncu daha gelir kadro tamamlanır.

Kamp kadrosuna alınmayan oyunculara kimsenin itirazı olmaz zaten.

İlk Yarıdaki 11'imiz

Aykut Erçetin, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta, Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Ayhan Akman, Arda Turan, Johan Elmander

Şaşırtıcı şekilde iyiyiz..Yani en azından özlemişim Saldıran pozisyon üreten kanatlardan gelen ve sahaya hakim bir Galatasaray.:)