2011/2012 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

Bir takımın kaptanı ve hücumu dönük sağ kanadı sabriyse eğer ozaman en başta bir sorun vardır..

Emin ol Ayhan ya da Servet kaptan olacaksa bu takıma Sabri'nin kaptan olması çok daha iyidir.
Ki şuan ki takımda kaptanlığı en çok hak eden isim bence şartlara göre.

Inter ve Liverpool maçlarından sonra da aynı kafadaydım, hala aynı kafadayım. Sabri'den sağ iç olmaz. Enerji, hareket iyi güzel de, teknik, pas tercihi, koordinasyon yerlerde. Ya Eboue'yi, ya da Yekta'yı monteye çalışmalıyız.

Bunun dışında Muslera oldukça iyiydi, aşırtma bir pozisyon dışında hatası yoktu. Ayağı gayet düzgün bir kaleci. Kendine güveni de yerinde. Bir ritm kaybımız var, eksiklerimiz de var ama en az gelen 2-3 kişi gelecektir. Karamsarlığı lüzum yok.

Bu maçta da görüldü sol bek ve stoper arıza..Ama Eboue-Servet-Ujfa-Sabri dörtlüsü olabilir mi savunmada..Yekta da orta sahaya monte edilse bence mantıklı olur..Fatih Hoca ne düşünür bilinmez tabi..

Hakan Baltanin goldeki hatasini bir tek bizmi goruyoruz diye dusunmeye basladim.Bu takima acil solbek bulunmasi gerek.Hem Servet hem Hakan gibi iki bomba bu defansi her zaman patlatir.

Hakan Balta´nın bu umursamaz tavırlarından bıktım artık. Sanki halısahada iftar sonrası maç yapıyor paşamız. Fatih Terim en psikopat, en faydasız adamı bile verimli hale getirebilir fakat inanın Hakan Balta tam bir umutsuz vaka ve şahsen hiç de düzeleceğini düşünmüyorum. Şimdiden söylüyorum, bu adam bizim canımızı çok yakacak bu sene !

Takımda bir ritim kaybı yok aslında daha doğrusu isteğin dışında gelişen bir olay yok. Bir takıma 2 kez yükleme yapılamaz o yüzden ilk hazırlığımızın ardından araya 15 güne yakın bir süre girdi ve oyuncular bilinçli şekilde soğutuldu. Şimdi normal takım antrenmanları ve çok ufak yüklemeler ile eski seviyeye zamanla getirilmek isteniyor zira erken form tutup kendimizi tüketirsek bu işin sonunda Rijkaard'ın ilk senesindeki gibi olur 5 hafta eser gürler sonra düşüşe geçeriz.

Goldede bence tüm defans dörtlüsünün hatası vardı tek Balta'ya yüklememek lazım he ama keşke gitse keşke yerine adam gelse ama kolay değil bu aşamada.

Sol kana sıkıntısınıda muhakkak çözeceğizki aklını başına devşirmiş bir Engin her aşamada orayı otoban yapar.O yüzden artık her kötü performansı Arda'ya bağlamaktan vazgeçelim.