2011/2012 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

Fatih Terim hazırlık maçlarımızı sırasıyla açıkladı Rmadrid ve olimpiyakos maçları malüm onların dışında 14 ağustosda fiorentina yerine napoli ile oynanacak belki bir maç daha sıkıştırabiliriz dedi moral turnuvasından filan söz etmedi şükür
oldu olacak tsyd düzenlesinler yeniden

ilk yarı takım vasattı
orta saha bir türlü top yapamıyor
selçukta çok durgun
rakibin bütün ara pasları tehlikeli oldu
stancu da kötü
sol kanatı yadırgamış
kesinlikle yaratıcı oyuncu eksiğimiz var
tabi birde sol açık

An itibariyle izlemeyi bırakmış bulunuyorum bu ne yahu futbol buysa akşam oynanacak olan el clasico ne :)
takımdan 10 kişi gitti 3 kişi kadro dışı 2 kişinin daha gideceği söyleniyor hakan balata ve aydın yılmaz hala bu takımda pess diyorum
defansın arkasına ve arasına atılan her top tehlike oldu kalemizde sebebi göbeğin ikitane ağır adamdan kurulması eboue nin takıma katılmasıyla göbeğin servet ufa ikilisinden oluşmasını umuyorum

Yahu bu takımın İnter'e Liverpool'a karşı oynadığı bu maçlarda Arda'nın ne kadar etkisiz olduğu belli , oynadığımız oyunun boyutu belli neye bakarak enseyi karartıyorsunuz anlamıyorum.

Kaldı ki denildiği kadar kötü bir topta oynamadık sadece hava sıcaklığının ve yolculuğun etkisi ile takımdaki hemen herkes düşük performansta kaldı.Bizim çarkın işlemesinde bir sıkıntı yok sadece performans veremedik bugün ve sol açık yokluğunu hissettik.Oyun kuruculuk işi Sabri'ye kalınca sıkıntı yaşadık.

Eboue-Keita-Engin takıma katılır bir sol iç ve açık oynayacak eleman geldiğinde eski formumuza döner hatta daha iyi bile oluruz kimse merak etmesin.

sol bek lazim hakan sirityor.kazimda silikti bugün.ve rakipte cok sert oynadi .bizimkiler ikili mücadeleye girmek istemediler.muslera ilk macina göre çok iyiydi.defans kötü .gökhan servet sırıttılar.ve agirlar.dogana katiliyorum arda etkisizidi iki mactada.sabri,hakan,gökhan,stancu. bu takimda ilk 11 oynayamaz bunu gördük.ve golmüzde verilmedi gecen sene gibi sene basida hakemler bize karsi:))selçuk bugün isteksizdi.melo çok iyiydi begendim.sol bek forvet sol acik alindimi biz çok iyi bir takim olcaz.

Bugün vasattık takım olarak.Olympiakosta çok iyi oynamadı zaten çok zevksiz bir maçtı.Ama maçın paralelinde şunları söyleyebilirim ; Ujfalusi sağ bek,Eboue orta saha,Keita sağ açık,Kazım solda denenmeli.Gerçi bu sene çoğu oyuncumuz birçok farklı mevkiide oynayabiliyor o bakımdan sıkıntı yok çok şükür.

takımı beğenmedim
60.dk. sonra izlemeyi bıraktım
hep söylüyorum bu takımda yaratıcı oyuncu eksikliği var
koşuyor ama topu kullanamıyoruz
fatih hoca maçtan sonra transfer bitmedi mesajı verdi
iyi bir sol açık ve forvete dönük orta saha tadından yenmez :)

Ara bize pek yaramamış, ritmimizi kaybetmişiz. Keşke Oly ile bu maçı yapmasaydık, çirkefliğin dibine vurdular. Kendileri de, hakemleri de.

Büyütülecek bir durum yok, biliyoruz ki bu takıma daha gelecek oyuncular var.

Hazırlık maçındaki kötü oyunu Arda'ya bağlayıp birşeyler söyleyeceksek işimiz var demektir. Özellikle sezon içinde kaybettiğimiz lig maçlarında hit konu yapılır bu ama tarafımdan ilgi görmez. Kaldı ki iyi oynadığımız İnter ve Liverpool maçlarında Arda'nın takıma ne gibi bir etkisi olmuştur çözemedim. Hatırladığım bir pozisyonda röveşataya kalkmıştır bu mudur yani ?

Biraz daha temkinli olalım. Çok yeni bir takımız ve alev gibi birden parlayıp birden sönebiliyoruz. Taşlar yerine oturdukça istediğimiz futbolu izleyeceğiz. Bundan zerre şüphem yok.

Bu akşam Oly maçında 4-3-2-1'den biraz daha 4-3-3'e kaydık. Performansımızı olumsuz anlamda etkiledi bu.
Arda gerçekten çok farklı bir görev üstleniyordu, takıma bir ahenk getiriyordu. 4-3-2-1'de sol kanatta biraz daha serbest oynuyordu, ortasahaya yardım edip oyun kuruyordu.

Gerçekten bu Aydın'la Stancu'yla olacak iş değil. Oraya yaratıcı bir adam lazım.
Lütfen santrafor transferinden önce bu konuyu halletsinler...

Ah Arda Ahh...

Taraftarın ruh hali bu ;

İnter Maçı : 1/2 transfere bu iş tamam
Liverpool Maçı :Transfere gerek yok ama bir iki takviye gelirse iyi olur
Oly Maçı:En az 5/6 transfer lazım

5-6 transfere gerek yok. Eksiklerimiz var ama kapatılamayacak cinsten değil elbette. Sol açık ve forvet mevkilerine transfer şart. Tabi Engin'in gelişi ve Stancu ile Pino'nun gideceğini varsayarak söylüyorum.

Arda'nın gidişi pek fazla etkilemez bizi Engin form tutarsa. Çünkü daha hızlı ve daha kıvrak bir oyuncu. Yaşadığı kafayı dizginlemesi gerek. Yoksa son şansı kaybolur gider. Mervan gelecek gibi. Bir de keşke zamanında Veli Kavlak'ı alabilseydik. Yeri gelince kanatta da oynardı. Ama dediğim gibi Engin kendine çeki düzen verirse sol tarafı düşünmeye ihtiyacımız kalmayacaktır...

Eboue geldi, oynayabiliyorsa sol bek oynasın. Mümkünse Gökhan Zan yerine Semih Kaya monte edilsin oraya ve Servet'İn yerine Ujfa geçmeli. Sabri tekrar bek'e...(Güzel olurdu, hayalden öte gitmez gibi)
Bugün ki maçta skora aldanmamak gerek ama pekte düzgün futbol oynayamadık. Olabilir böyle şeyler. Çoğu oyuncumuz milli maçtan döndüler.

Taraftarın ruh hali bu ;

İnter Maçı : 1/2 transfere bu iş tamam
Liverpool Maçı :Transfere gerek yok ama bir iki takviye gelirse iyi olur
Oly Maçı:En az 5/6 transfer lazım

Yok öyle bir olay. Sol tarafa bir daha sistemimizi değiştirmemize gerek bıraktırmayacak bir adam alırsın ( yaratıcı özellikleri olan bir sol kanat oyuncusu ) olur biter. Birde alternatif olarak Mervan'ı alırsan 10 numara olur.