2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akinfeev'i klubu bıraktığı an Man. U. başta olmak üzere herkes başına üşüşür. Evet iyi bir rüzgar yakaladık ama hayallere dalmanın yararı yok. Bizim için en gerçekçi hedef Frey gibi duruyor. Van Der Sar çok kesin açıklamalar yaptı daha 2 ay önce dönmeyeceği ile ilgili. Zaten uzatmaya karar verirse tüm takım kollarını açmış onu bekliyor.
Juventus iddialı bir kadro kurmaya çalışırken Buffon'u bırakıp hangi kaleciyi bulacak acaba. O da mantıklı gelmiyor o yüzden.
Yazmayı unutmuşum, Mustafa Pekdemek'in meneceri Beşiktaş ve Fenerbahçe'den teklif var demiş. Eğer elimizden kaçarsa çok yazık olur, çok üzülürüz.

-----------------Frey----------------

Sabri---Bouggera----Servet---Zhirkov--

----------Gökan i---Selçuk i------------

--------------Kalström--------------

---------------Arda---------------

---------Baroş-------Drogba-------

şu an gs tv'de maç başlıyor programındaki adam (adını bilmiyorum bi gazetenin spor genel müdürüymüş) trabzondan 1 (selçuk), es es'ten 1 (sezer), ve gençlerbirliğinden 2 (orhan-mustafa) oyuncuyla sözleşme imzalamak üzere olduğumuzu söyledi ayrıca bank asyadan 2 tane oyuncu alıyorumuşuz. Kesin konuştu

Bank Asya'dan Ersan Gülüm ve Kemal Tokak'tan biri bize diğeri de Beşiktaş'a gidecek diye düşünüyorum.. Mehmet Akyüz söylentisi de vardi, o da gerçekleşebilir bizim için..

Ya ben bu Sezer Öztürk olayını anlamıyorum. Ne işimiz var bizim Sezer'le. Taraftar unuttu galiba, Sezer ve Ufuk Manisa'dayken biz ikisini almak için de girişimlerde bulunmuştuk ancak Manisa ile anlaşamamıştık. Sezer'in de Ufuk'un da kontratları sezon sonunda bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam ve bu iki ismi sezonun sonunda bedelsiz olarak alacaktık. Bu durum üzerine Manisaspor oyuncularını kadro dışı bıraktı. Ufuk sezon sonuna kadar oynamayıp sonra Galatasaray'a katılırken, Sezer bir anda çark etti ve Manisa yönetiminden özür dileyip tekrar kadroya girdi. Hatta sonrasında da "benim için Galatasaray defteri kapandı" dedi. İki soru var. Birincisi Sezer bunları dedikten sonra bize gelir mi? Biz Sezer'i o sözlerden sonra alır mıyız? Ayrıca Eskişehirli olduğum için biliyorum, Sezer iyi performansına rağmen taraftar tarafından pek sevilmeyen, Ümit'in takımda kurduğu monarşiye en çok destek veren isimlerden biri olduğuna inanılan bir isim. Fenerbahçe ve Trabzon maçlarındaki performanslarına bakarsanız da ne kadar karakterli olduğunu göreceksiniz.

Sezer iyi bir futbolcu ve iyi bir sporcu da değil zaten. Bende şahsen GS'a gelmesini önemsemiyorum. Takımı gol attığında bile sevinmeyen adama bir doz servet de verdin miydi seyreyle gümbürtüyü. Zaten Selçuk Gökhan İnler transferleri olursa ihtiyacımızda yok. Cumhur da onları yedekler ( a takımda hiç seyretmedim Cumhur'u bu yüzden iyi oynarmı bilmiyorum örnek olarak ismini söyledim). Uzak olsun bizden bu tarz dengesiz oyuncular..

selçuk inan,ersan gülüm,orhan şam,malik fathi(alman asıllı türk,solbek s.moskovada oynuyordu en son.)serdar kesimal,cenk tosun,murat ceylan.aykut'un yerine sivastaki genç kaleci korcan düşünülebilir fiziği ve fiziğine rağmen çevikliği çok mükemmel gelecek için çok değerli bir kaleci olucak bence.

Ya ben bu Sezer Öztürk olayını anlamıyorum. Ne işimiz var bizim Sezer'le. Taraftar unuttu galiba, Sezer ve Ufuk Manisa'dayken biz ikisini almak için de girişimlerde bulunmuştuk ancak Manisa ile anlaşamamıştık. Sezer'in de Ufuk'un da kontratları sezon sonunda bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam ve bu iki ismi sezonun sonunda bedelsiz olarak alacaktık. Bu durum üzerine Manisaspor oyuncularını kadro dışı bıraktı. Ufuk sezon sonuna kadar oynamayıp sonra Galatasaray'a katılırken, Sezer bir anda çark etti ve Manisa yönetiminden özür dileyip tekrar kadroya girdi. Hatta sonrasında da "benim için Galatasaray defteri kapandı" dedi. İki soru var. Birincisi Sezer bunları dedikten sonra bize gelir mi? Biz Sezer'i o sözlerden sonra alır mıyız? Ayrıca Eskişehirli olduğum için biliyorum, Sezer iyi performansına rağmen taraftar tarafından pek sevilmeyen, Ümit'in takımda kurduğu monarşiye en çok destek veren isimlerden biri olduğuna inanılan bir isim. Fenerbahçe ve Trabzon maçlarındaki performanslarına bakarsanız da ne kadar karakterli olduğunu göreceksiniz.

Ufuk ve Sezer'in sezon sonu sözleşmeleri bitecekti ve sözleşme uzatmadıkları için kadro dışı bırakıldılar.Biz onlara bekleyin son güne kadar biz sizi alacağız dedik.Sezer dayanamadı ve sözleşme uzatıp kadroya girdi Ufuk son güne kadar bekledi ve Manisa yönetimi mecburen teklifimizi kabul etti.Para+Yaser-Mehmet Güven-Orkun Uşak karşılığında geldi.Sezer de bekleseydi o da Galatasaray'da olacaktı şu an.

şu an gs tv'de maç başlıyor programındaki adam (adını bilmiyorum bi gazetenin spor genel müdürüymüş) trabzondan 1 (selçuk), es es'ten 1 (sezer), ve gençlerbirliğinden 2 (orhan-mustafa) oyuncuyla sözleşme imzalamak üzere olduğumuzu söyledi ayrıca bank asyadan 2 tane oyuncu alıyorumuşuz. Kesin konuştu

Dedikleri doğruysa çok güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...