2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of ne Drogbası ya bayılacam abi chelsea nasıl bırakır neler oluyor böyle neler :) :) :) :) 4milyon avro gerçekten onun için az ben chelseade 7buçuk aldığını duymuştum ?

Of ne Drogbası ya bayılacam abi chelsea nasıl bırakır neler oluyor böyle neler :) :) :) :) 4milyon avro gerçekten onun için az ben chelseade 7buçuk aldığını duymuştum ?

Chelsea'de yıllık 8 milyon euro alıyor.Kalması halinde 9 milyon euro alacaktı.İngilteredeki vergi sistemini bilmiyorum ama belli bir kısmı kesiliyor.Bu yüzden kemiksiz 4-5-6 milyon euro kendisi için daha kazançlı olabilir.

Teşekkürler Enes yinede 33 yaşındaki dünya yıldızını diğer yıl Avrupada oynayamayacak birine getirebilmek ciddi bir başarı 2 yıl oynasa yeter forma satışlarından reklamdan zaten mali açığı kapanır mutlaka ama ben ne kadar bonservis veririz gerçekten gelir mi merak ediyorum .

valla Lincoln yüzünden yaklaşık 15-16 milyon avro çöpe gittikten sonra ve daha niceleri,nice hezeyanlar...

Drogba gibi bir adama ne kadara verilirse verilsin benim gözümde az bile kalır,helali hoş olsun derim ama Abdülkader Keitasız Drogba,pilavsız tavuğa benzer o da gelsin:)

içimden geçen eğer fener şampiyon olursa,tam o saatlerde onları delirtmek için acıklanabilir,bekliyoruz....

beyler bu hazar büyüka denen arkadas güvenilir midir ben tanımam kendisini.Tanıyan var mı ona kefil olabilecek biri var mı :) cünkü hala inanamıyorum da :)

Drogba için yıllık 5 milyon pound'dan bahsediliyor.Drogba ismi benim için herşeyin önüne geçsede hiç içime sinmiyor bu durum.Aklıma hep Lincoln fazla para alıyor diye yapılanlar geliyor.Servet-Hakan-Barış-Ayhan falan kalacaksa böyle gelmesin Drogba.Sonra takımdaşlık diye bir şey kalmaz.

Drogba için yıllık 5 milyon pound'dan bahsediliyor.Drogba ismi benim için herşeyin önüne geçsede hiç içime sinmiyor bu durum.Aklıma hep Lincoln fazla para alıyor diye yapılanlar geliyor.Servet-Hakan-Barış-Ayhan falan kalacaksa böyle gelmesin Drogba.Sonra takımdaşlık diye bir şey kalmaz.

Fatih Terim otoriter adamdır.Takım içinde öyle bir şeye izin vermez

Haklısın ama sence suan takımda takımdaşlık var mı? bence yok yani kötü transfer yapıncada takımdaslık artmıyor ki.Onun için ben takımdaslıga zarar verecegini düsünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...