Of ne Drogbası ya bayılacam abi chelsea nasıl bırakır neler oluyor böyle neler 4milyon avro gerçekten onun için az ben chelseade 7buçuk aldığını duymuştum ?
Onun vergileri falan düşüyor Onur, 7.5 aldığı para değil yani.Of ne Drogbası ya bayılacam abi chelsea nasıl bırakır neler oluyor böyle neler 4milyon avro gerçekten onun için az ben chelseade 7buçuk aldığını duymuştum ?
Of ne Drogbası ya bayılacam abi chelsea nasıl bırakır neler oluyor böyle neler 4milyon avro gerçekten onun için az ben chelseade 7buçuk aldığını duymuştum ?
beyler bu hazar büyüka denen arkadas güvenilir midir ben tanımam kendisini.Tanıyan var mı ona kefil olabilecek biri var mı cünkü hala inanamıyorum da
şansalın oğlu galibada adam kendinden çok emin
srfydn Şeref Aydın N.
alalim mi drogba'yi? spk'ya aciklama girelim mi?
Ooooof terlemeye başladım ))
Drogba için yıllık 5 milyon pound'dan bahsediliyor.Drogba ismi benim için herşeyin önüne geçsede hiç içime sinmiyor bu durum.Aklıma hep Lincoln fazla para alıyor diye yapılanlar geliyor.Servet-Hakan-Barış-Ayhan falan kalacaksa böyle gelmesin Drogba.Sonra takımdaşlık diye bir şey kalmaz.
Haklısın ama sence suan takımda takımdaşlık var mı? bence yok yani kötü transfer yapıncada takımdaslık artmıyor ki.Onun için ben takımdaslıga zarar verecegini düsünmüyorum.Drogba için yıllık 5 milyon pound'dan bahsediliyor.Drogba ismi benim için herşeyin önüne geçsede hiç içime sinmiyor bu durum.Aklıma hep Lincoln fazla para alıyor diye yapılanlar geliyor.Servet-Hakan-Barış-Ayhan falan kalacaksa böyle gelmesin Drogba.Sonra takımdaşlık diye bir şey kalmaz.