2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasri'de gittikten sonra Arshavin'i satmaz Wenger ipe götürmez kendini bile bile.

Wenger çok beddua alıyor, sonunu hiç iyi görmüyorum :D Başkasına olunca salıyor, bize gelince olmaz. Senelerden beri Arsenal'in başını yedi, kaç seneden beri kupa yok ortada. İnşallah bu senenin sonunu göremez de Arsenal kurtulur, Wenger'den. Biz de kurtulmuş oluruz, adamdan oyunca almak eziyet.

West+Bromwich+Albion+v+Arsenal+Premier+League+9BoBGPswV85l.jpg

''Çıldırt bizi Arsh'':D

hazar_buyuka Hazar Büyüka
ftw1905 tarafından
"Galatasaray'ın Arshavinle anlaştığı yönünde haberler geliyor. Kaynak sağlam" Hakan Gündoğar -Ntvspor muhabiri-

Edit: Arshavin vol. 4864877167 oldu heralde. Umarım sürede azalmışken, bu iş biter.

Ya kaynaklar çok güvenilir ama o wengerden herşeyi beklerim nasri ve fabregastan önce alsak alırdık ama sonrasında bırakmazlar gibi umarım seçenekler çoktur .

Tranfer için en azından geçen seneki paniği görmüyorum ben. Herkes ne yaptığını bilen bir havada olduğu için taraftarın da endişelenmemesi doğal. Seçici olmak zorundayız ve elimizdeki süreyi en iyi şekilde kullanalım.

Diego sesleri yükseliyor ama kolay olmayacaktır transferi.Arda'dan sonra yaratıcılıkta yetersiz kaldığımızı düşünüyorum fakat gelirsede 2.lincoln olaylarına hazırlıklı olmalıyız. :)

Ben Diego'yu istemiyorum açıkçası. Başarısız seneler geçiriyor ve Werder Bremen'den beri bi kere bile düzgün top oynamadı. Arshavin'e ise gıkımı çıkarmam :)

Haber yapıyorsunuz da biraz mantıklı olsun.Forlan Avrupa maçı kadrosuna alınmamış ta kesin Galatasaray'a geliyormuş.Sanki oynasa biz üzüleceğiz ahh orda Avrupa'da oynadı bizde oynayamıcak.Biz Avrupa'da mıyız arkadaş? Basın iyice sapıttı.İnter ilk tercih olarak istiyorsa ne yazık ki şansımız yok gidipte Zarate'yi alırlarsa Forlan'ı da biz alırız.Forlan ile falan uğraşmayıp üstüne biraz daha koyup Zarate'yi alsak fena mı olur :D Ama Zarate İnter'e gitmezse Arsenal bir şekilde talip olur gibi :) Şu transfer dönemi bitse de rahatlasak artık :)

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Kadir Çeinçalı CNNTürk'te ki programda Galatasaray'ın yüksek maliyet nedeniyle Forlan'dan vazgeçtiğini söyledi.İsteseydi alırdı falan filan ama vazgeçildi kesin olarak dendi.Podolski haftasonuna kadar Galatasaraylı olur dedi :)

Umarım bu yükselen Poldi seslerinin sonu gelir, resmi açıklamayla. Mental açıdan zayıf, duygusal bir oyuncu. Fatih Terim gibi sahiplenen ve motive gücü yüksek bir teknik adam ile, kendini iyi hissettiğinde önemli işler yapabilir.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
G.Saray bu aksam Podolski için Köln ile görüsmelere baslandığını borsaya bildirir.. Yarin da transfer biter büyuk ihtimalle..

Kuş katliamı başlasın :D

Milli Takım performansı ile ters orantılı bir kulüp performansı olan Podolski her ne kadar soru işaretlerini de yanında getirsede şu bir gerçek ki çok ciddi anlamda sol kanadı geçtim,sol ayaklı oyuncu eksiğimiz var.Biçerdöverlerin arasında sağlam kalabilirse patlama yaşayabilir çünkü bu lig için fazla bir tekniğe sahip.

Milli Takım performansı ile ters orantılı bir kulüp performansı olan Podolski her ne kadar soru işaretlerini de yanında getirsede şu bir gerçek ki çok ciddi anlamda sol kanadı geçtim,sol ayaklı oyuncu eksiğimiz var.Biçerdöverlerin arasında sağlam kalabilirse patlama yaşayabilir çünkü bu lig için fazla bir tekniğe sahip.

Aslında kulüp performansı Köln'de gayet iyi. Bayern'de de baskı, güvensizlik ve mental anlamda yaşadığı sorunlar nedeniyle bekleneni veremedi. Köln'e dönmek istedi ve döndü. Eğer olursa ki birçok yerden bitti haberleri çıkmaya başladı, bence oldukça yararlı olacaktır.

Galatasaray Lukas Podolski ve Köln ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı kırmızılıların KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcu Lukas Podolski ve Kulübü FC Köln ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...