2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan bolat

srna serdar taşçı servet hakan balta

hamit selçuk inan

hazard arshavin arda

baros

yedekler:
Kale:aykut,ufuk

saĞbek:sabri(gerektiğinde hamit'te oynar)
solbek:çağlar,malik fathİi(alman vatandaşi ama ayni zamanda türk statüsünde)
stoper:gökhan,serdar kesimal,x biri daha.
Orta saha:yekta,ceyhun gülselam,lorik cana
saĞ kanat:kazim,(gerektiğinde hamit ve sabri'de oynar)
sol kanat:culio,ozan İpek
forvet: pektemek,cem sultan,cenk tosun.

Yalnız Turgay Kıran iyi isimlerle anlaşmış.

Seçilmese bile mevcut yönetimde isterse bir iki anlaştığı oyuncuyu kulübe kazandırır umarım.

Turgay Kiran anlastigim dedigi kisilerden birini bile getiremez.Tipik Turgay Kiran klasigi.Ciddiye almaya degmez.Secilemiyecegini bilen birinin Messiyi getirecegim demesi gibi bir sey.Biliyor secilemiyecegini yazmis birilerinin verdigi akilla.Gidin o kisilere veya menejerlerine Turgay Kirani tanimazlar bile.

Sinan Bolat gelsin en fazla 1,5 -2 ay süresi var.Akabininde yuhlanmaya başlayacaktır.
Abartılmış kalecilerden biri daha bence ki bizim aradığımız ismin o olduğunu zerre düşünmüyorum.

Birde ben Turgay Kıran'ın biriyle anlaştığını duymadım.Sadece hedefindeki isimleri açıkladı.
Onun dışında Gameiro içinde neyse parası verip alacağız tarzında bir şey söyledi onun dışında bir şey demedi.
He haricen Turgay Kıran'ın transfer listesi fena değil Aysal'ın ve transfer komitesinin aklının bir köşesine yazması fena olmaz.

Pirlo benide oldukça heyecanladıran bir isimdi ama bu Juventus haberi limon sıktı.

nedendir bilmiyorum ama Turgay kıran bana bir türlü inandırıcı gelmiyor,adam Ntvspordan spikere alacağı oyuncuları bile sayarken elinde kağıt var ve elindeki kağıttan bile isimleri doğru dürüst okuyamıyor ayrıca Fransa liginde küme düşmeye oynayan takımların oyuncuları ve hocaları bizde nasıl kurtarıcı olacaklar büyük merak konusu......

Çok hareketli bir transfer sezonu yaşayacağız gibi görünüyor.Sabırlı ve dikkatli olmak lazım.Önce takım içi revizyon şart..

Didier Drogba derim ve tek geçerim....Kulislerde zaten Drogba sesleri mevcut ve bugün kü seçimlerde Drogba ismi geçmiş kulislerde.. Drogba gelsin ben heralde o derece çıldırırım sevinçten..

Johan Elmander ismi sık gecmeye başladı,Elmander'in istatiksel olarak bakarsak öyle inanılmaz rakamları yok,Toulouse forması altında 64 macta 22 gol,Bolton forması altında 123 mac 25 gol ama gercektende ,fizik olsun güç ve ayakta kalma olsun dirençli bir oyuncu ayrıca rakip 18 içinde çalım atarak adam gecmeyi cok seviyor,kafa vuruşlarınında da fena değil,Elmander ismi konusunda şuan tam ortada tarafsız gibiyim.....

Temizlik mutlaka ki olacaktır takımda. O yüzden ben Drogba veyahut x kişinin transferleri çok önemli olacaktır diye düşünüyorum.

Başkan resmen Elander ve Kallström isimleri için olacak minvalinde konuştu. Elmander'i bilmem ama Kallström yıllardır aradığımız adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...