BJK'nın pivotu Likholitov ile ilgileniyormuşuz.
Bende okudum ama Spartak St. Petersburg'da ilgileniyormuş.
licholitov da hiç fena durmaz açıkçası çok ser bir pivot ve solak olması bir pivot için büyük avantaj...ucuza da malolur muhtemelen ki o zaman şutör guard için kesenin agzı açılır iyice
Pekoviçi Değişmem kimseye
pekovic ile licholitovu karşılaştıranın herhangi bir spor salonuna girişi engellemelidir o kadar derim lakin pekovicin gelme ihtimalini düşündügümde(ki bence hala düşük bir ihtimal) licholitova tamah ederim...çünkü ciddi anlamda ser bir pivot beşiktaş maçlarından da takip ediyordum...
Likholitov haberlerinin doğru olduğunu sanmıyorum, çok yanlış bir tercih olur.
Üçü de çok zor transferler ancak benim gönlümden geçen üç oyuncu D-Wash, Milenko Tepic ve Nikola Pekovic.
Şu üç transferi yapabilsek inanılmaz olurdu. Kesinlikle üst düzey bir point guard'a ihtiyacımız var. Yeri geldiğinde iki numarada da oynayabilmesi, hem penetre hem şuta bağlı olarak oynayabilmesi, geçen sezon Jerry'nin yaptığı oyunu hızlandırma işini becerebilmesi ve her şeyden de önemlisi azmi ve isteği Washington'ı bizim için ideal bir transfer yapıyor. Tepic'in bizim adımıza en önemli özelliği 1-2-3-4 her yerde oynayabilmesi ama her şeyden de önemlisi Fenerbahçe maçlarında Preldzic'in yarattığı eşleşme problemini çözmek için ideal bir isim olması. Pekovic ise çok kaliteli bir isim ancak diğer iki isme nazaran tam olarak aynı kalitede olanını bulması zor olsa da benzer tipte ve aynı işleri yapabilecek alternatiflerinin bulunması daha kolay.
Sadece oyun kurucu konusunda yorum yapacağım. Tutku ACIK ve Ender ARSLAN' a sahip bir kadronun ilaveten yabancı bir oyun kurucu arayışına girmesi pek mantıklı gelmiyor. Hem zaten böyle bir durum söz konusu olsaydı yedek kalma potansiyeli devam etme durumu söz konusu olan Ender Galatasaray' a gelmeyi kabul etmezdi.
Lakovic o yavaşlamış ayaklarıyla EL seviyesinde 2 oynayamaz artık. Ki yanındaki oyuncu da Tutku ya da Ender olacak. Bunları da hesaba katın Lakovic'e combo muamelesi yaparken bence. Barca'da Basile ve Navarro gibi 2y yakın oyuncularla oynadı hep. Yani hep 1 savundu. Slovenya'da ise Dragic ya da Samo Udrih aldı hep savunmada 2 numaraları. Mesela bi BOgdanovic her penetresinde geçer Lakovic'i. Adam bişiy yapamaz çünkü ayakları zaten çok hızlı bir oyuncu olmadı Lakovic hiç bir zaman.