2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pekovic'i lokavttan bağımsız olarak alırsak sadece bu ligde değil Avrupa da da yılın transferi olur. Bir de üstüne 3 yıllık sözleşmeyi yaptıkmı rahat rahat mac izleriz.

Tabi diğer parçalarında doğru olarak tamamlanması lazım.

Pekovic'i lokavttan bağımsız olarak alırsak sadece bu ligde değil Avrupa da da yılın transferi olur. Bir de üstüne 3 yıllık sözleşmeyi yaptıkmı rahat rahat mac izleriz.

Tabi diğer parçalarında doğru olarak tamamlanması lazım.

Lokavttan bağımsız alabilme ihtimalimiz var mı?Sözleşmesi devam ediyor sonuçta o sözleşmesi bitmeden buraya gelemez diye biliyorum.

Pekovic'e verilen 3 milyon doların hepsinin karşılığını verir Pekovic.

Avrupa'da bu seviyede 4-5 uzun var maksimum. Bunları almaya kalksak bonservisleriyle birlikte 5 milyon dolardan aşağı kurtaramayız. Nasıl Selçuk'u bedavaya aldık, o yüzden maaşı 3 milyon euro dediklerinde bile problem etmedik (2 olduğunu biliyorum :)), Pekovic de o hesap.

Haydi Enes Kanter, seçil 2.sıradan, çoştur bizi :)

Pekovic'e verilen 3 milyon doların hepsinin karşılığını verir Pekovic.

Avrupa'da bu seviyede 4-5 uzun var maksimum. Bunları almaya kalksak bonservisleriyle birlikte 5 milyon dolardan aşağı kurtaramayız. Nasıl Selçuk'u bedavaya aldık, o yüzden maaşı 3 milyon euro dediklerinde bile problem etmedik (2 olduğunu biliyorum :)), Pekovic de o hesap.

Haydi Enes Kanter, seçil 2.sıradan, çoştur bizi :)
Pekoviç'i lokavt olmadan nasıl alabiliriz Gazanfer biri açıklasın bana şunu :) Sözleşmesi devam etmiyor mu bu adamın en kötü ihtimalle takas olur yahu.

Pekovic zor transfer de ABD de bildiğim kadarıyla ödenen paranın yarısı vergiye gidiyor. Pekovic 4 alıyorsa vergi ile 2 eder. Parasal olarak Euro'nun değeri dolardan fazla olduğunu düşünürsek yıllık 1,5 milyon euro gibi bişey ediyor. Biraz o yönden umutlu bakıyorum ama birde oyuncuyu ikna etme kısmı var tabi. Asıl zorluk orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...