Mete Aktaş:
"SON DAKİKA: M.Timberwolves, takımlara drafttaki 2. seçme haklarını Enes Kanter'den yana kullanacaklarına dair açıklamalar yapıyormuş."
Sıra sende Pekovic!
Draft sonu da açıklamalarla birlikte yorumlar başlar...
Mete Aktaş:
"SON DAKİKA: M.Timberwolves, takımlara drafttaki 2. seçme haklarını Enes Kanter'den yana kullanacaklarına dair açıklamalar yapıyormuş."
Sıra sende Pekovic!
Krstic'i sanırım birkaç sezon önce Detroit'teki koca eli alacağız dedikodusunda konuşmuştuk. Avrupa için savunması kötü, hücumu muazzam bir isim Krstic, orta mesafe şutu var, açıları iyi ayarlar pasördür falan, değerlendirilebilir...
Minesotta Enesi seçerse Pekovici bırakır.Pekovic hayırlı olsun diyebilir miyiz artık
Krstic CSKA ile anlaştı.
Jasaitis de iyi bir seçenek aslında. Geçen yıl Euroleauge'de oynamak istiyorum diye gitmişti. Eurolauge ise Euroleauge diyelim. Alalım.
Pekovic'i lokavttan bağımsız olarak alırsak sadece bu ligde değil Avrupa da da yılın transferi olur. Bir de üstüne 3 yıllık sözleşmeyi yaptıkmı rahat rahat mac izleriz.
Tabi diğer parçalarında doğru olarak tamamlanması lazım.
Pekovic'i lokavttan bağımsız olarak alırsak sadece bu ligde değil Avrupa da da yılın transferi olur. Bir de üstüne 3 yıllık sözleşmeyi yaptıkmı rahat rahat mac izleriz.
Tabi diğer parçalarında doğru olarak tamamlanması lazım.
O işi bi geçecek, gidene dön demeyiz ağa, kalana da kal demiyoruz ya bunlar garip şeyler
Yıllık 4 milyon dolar falan alıyor ama onu nasıl yapacağız hocam, zor transfer..
Sevgilimiz değil oyuncumuz olacak yalnız.
Pekoviç'i lokavt olmadan nasıl alabiliriz Gazanfer biri açıklasın bana şunu Sözleşmesi devam etmiyor mu bu adamın en kötü ihtimalle takas olur yahu.Pekovic'e verilen 3 milyon doların hepsinin karşılığını verir Pekovic.
Avrupa'da bu seviyede 4-5 uzun var maksimum. Bunları almaya kalksak bonservisleriyle birlikte 5 milyon dolardan aşağı kurtaramayız. Nasıl Selçuk'u bedavaya aldık, o yüzden maaşı 3 milyon euro dediklerinde bile problem etmedik (2 olduğunu biliyorum ), Pekovic de o hesap.
Haydi Enes Kanter, seçil 2.sıradan, çoştur bizi
Pekoviç'i lokavt olmadan nasıl alabiliriz Gazanfer biri açıklasın bana şunu Sözleşmesi devam etmiyor mu bu adamın en kötü ihtimalle takas olur yahu.