2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cemal'in gelmesi demek Türk rotasyonumuzun daha da rahatlaması demek, istemeyenleri anlamakta zorlanıyorum. Direkt 5 başlamayacak neticede tecrübe de yaptı, daha ne isteriz ki keşke gelse...

Likholitov bizim hedeflerimizin oyuncusu değil. Hatta Ergün Ataman bile memnun değildi kendisinden. Bize daha üst seviye oyuncular gerekli

Kesin verirler bence, yoksa infial olur, hele Avrupa böyle istekliyken... Basketbolu Avrupa'ya taşımak isteyen Stern için de kaçırılmaz bir fırsat deney resmen...

Por ir descartando, Savanovic ya ha pasado el reconocimiento medico con el Efes, Velickovic parece que seguira en el Madrid y Vorotsevith ha ampliado el contrato con el Cska, que tambien ha confirmado a Khryapa. Del resto, parece que Kirilenko apunta a Turquia y podria acompañar a Pekovic en el Galatasaray

ACB forumunda bizi konusuyorlar. konusulan isimleri görünce insan bir elini yüzünü yikamaya gitmek istiyor. umarim hayal kiriklig olmaz. bu taraftar basariyi hak ediyor.

Cemal'in gelmesini ben de istemiyorum, gerek de duymuyorum ama her seferinde bu şekilde aşağılanması da sinirlerimi bozuyor açıkçası.

+1

Yaşanan olaylardan ve bizde ancak mevkisinin 3. adamı olacağından ben de gelmesini istemiyorum ama kimsenin hakkını yemeyin..

Ben ve biliyorum ki sizler,hatta Fbliler bile Semih'e ne kadar küfür ediyodu,o Semih Dünya Şampiyonası'da bizi taşıyan oyunculardan biriydi,üstelik o adam Nba'e gitti,bi kaç maçta Boston'da nasıl oynadığını da gördük..

Yani yaşanan yönetimsel olayları bi kenara bırakırsak oyun anlamında çok üst düzey değil ama aşağılanacak kadar da kötü oynamıyor..Kaldı ki emek gösteren hiç bi basketbolcunun aşağılanmasını doğru bulmuyorum..Aynı konumda sizler de olabilirdiniz,elinizden geldiğince uğraşırken sırf bazılarına veya genele göre başarılı olamıyorsunuz diye hakkınızda böyle sözler söylense neler düşünürdünüz?

O yüzden isteyip istememek ayrı olay,yaptığı forma olayları falan tamamen yanlış ama oyun anlamında emek gösteren biri ile ilgili konuşurken kelimelere daha dikkat edelim..

Kaldı ki artık her konuyu da lütfen Cemal'e bağlamayalım..Yeter ! Gelirse gelir,gelmezse gelmez,gereğinden fazla tartışıldı bu konu,gelince de gelmeyince de biz daha fazla konuşunca bir şey değişmeyecek..

Rica ediyorum son kez,lütfen,transferde ciddi olarak ismi duyulsa bile artık Cemal'i tartışmayalım..

Hem de öyle son saniyede pivotların elinde top patlar,atarlar şansa sokarlar ya öyle de değil.Hücumun bitmesine nerden baksanız 13 14 saniye vardı,boş bıraktılar dümdüz soktu şutu Furkan.Dün baya serbest atış kaçırmıştı,bu özgüveni açısından olumlu bir gelişme.

Abi şimdi de bildiğin bacak arası dribbling yaptı, sonra el üstünden gönderdi üçlüğü. "Shoot off the dribble" olarak bilirler 2K11'ciler :) Girmedi ama böyle bir şutu deneyebilmesi bile şutunu geliştirdiğinin ve şutuna ne kadar güvendiğinin göstergesi.

Çok ekstra olacak bizim için Furkan'ın bu şut performansı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...