2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.talkbasket.net/5790-galatasaray-close-to-lucas.html

Jamon Lucas diyorlar, doğruluğunu bilmemekle birlikte.

Şimdi düşündüm de 1-2 numara oynayan, Amerikalı, De Colo'dan iyi (bence) Olimpiakos'un da krizde olduğu düşünüldüğünde günlerdir bahsedilen oyunculardan biridir bence. 07/08 sezonunda Antalya BB'de oynadığını da hatırlatalım ayrıca. İmzaya çok yakın olduğumuz da söylenmiş ayrıca yazıda, hadi bakalım.

Jamon Lucas hücum olarak vasat bir oyuncu değil mi?Savunması iyi ama hücumda cok etkili biri değil diye hatırlıyorum beni pek memnun etmez açıkçası.

Bu takıma kesinlikle EL seviyesinde tecrübesi fazla 1-3-5 numara gerekli.Evren-Caner-Haluk gibi oyuncular bence rotasyonda sadece Beko Basketbol Liginde kullanılmalı.T-Mac haberleri eger doğruysa süper bi transfer olur zira WildCard için büyük avantaj sağlanır hem de aynı anda 1-2-3 rotasyonunu çözmüş oluruz.T-Mac tarzında bi adam alınırsa 1 numaraya da iyi bi yabancı ve her ne kadar transfer de yapılsa 5 numaraya da dominant, EL seviyesinde size'lı bir uzun gerekli.
Ah Sofoklis Ahh bi gelse :) (tamamen hayal ürünüdür ) :)

T-Mac tamamen bir twitter hikayesi ayni cakma Unal aysal profil macerasi gibi zaten gelmesinide istemem onun karakterinde ki adamlarin isi yok bu takimda. En ufak sakatlikta maca cikmaz takimi 40 sayi fark yediginde kenarda gulerek maci izler falan nese zaten yalan bi haber.

Jamon Gordon haberleri cıkmış. Fena oyuncu deil ama aradığımız skorer combo guard olurmu bence olmaz. Geçen sene Oly'de savunmasıyla ön plana cıkıyodu, maourissi'de daha yıldız konumundaydı. Bence Shipp'den bir farkı olmayan iyi bir takım oyuncusu. Talk basket'te yazan yıllık 750 bin euro ise bu oyuncu için hiç inandırıcı deil.

Avrupalılar para artık Türkiye'de diyerek önlerine gelen ismi Türk klüpleriyle yazıyorlar.

Lucas,Colo vb.haberlere itibar etmeyin.

Zaten Eyüp abi kariyerli oyuncular demedimi. İsmi geçenlerin bahsedildiği gibi bir kariyeri var mı ?

Eyüp Tolga Tuğsavulun uğraştığını yazmış. Tolga Tuğsavul, Ersanın menajeri bildiğim kadarıyla, NBAe oyuncu götürüp getiren bir menajer. Bahsedilen oyuncu NBA kariyerli biri olabilir bu bağlamda.

İsmail Senol Jamon Gordon yazmıs twitterde bizim için.

Evet ben de gördüm..Savunma ve enerji anlamında iyi..Yalnız bu takımda ipleri eline alacak oyuncu maalesef yok hala o endişelendiriyo beni..Yani olay skor yapmak değil,sıkıştığımızda bizi kurtaracak oyuncu almadık hala..

5 numaa alıcaz onun zaten böyle bi artısı olmayacak pozisyonundan dolayı..Kısalarımızdan hiçbiri domine edebilecek,gerektiğinde topu eline alıp takımı kurtarabilecek bi oyuncu değil..

Geçen sene bunu Jerry Johnson ve Haluk Yıldırım yapıyodu..Jerry'nin bazen saçmaladığını görüyoduk..Haluk da çok fazla yoruluyodu,onun sorumluluğu olmadığı halde başkası olmadığından o yapıyodu bu işleri Jerry ile..

E şimdi Jerry de gitti..EL'i geçin sırf Fener'de bile bu işi yapabilecek 3-4 oyuncu var..Ukic-Emir-Ömer ve hatta Tomas..

Eğer ki Gordon alınırsa bence 6. yabancı şart bize..

Avrupalılar para artık Türkiye'de diyerek önlerine gelen ismi Türk klüpleriyle yazıyorlar.

Lucas,Colo vb.haberlere itibar etmeyin.

Esasında hem Nando'nun hemde Jamon Gordon'nun fena olmayan bir euroleague kariyerleri var. İkisinden biri denirse ben savunma ve atletizm olarak Lucas'ı tercih ederim. Bundan 3 sene önce Ömer Onan'a yaptığı bir blok ve Ömer Aşık'ın üzerinden yaptığı smaç hala aklımda. Lucas'ın savunması gercekten cok iyi. Ivkovıc'in o kadar yıldızın arasında ona ortalama 20 dka civarı vermeside takım oyuncusu olduğunun göstergesi. Bu sene Sinan Erdem'de 15 sayı geri düstüklerinde onu Ukiç'in üzerine vermişti İvkoviç ve uzun kollarıyla Ukiçi sahadan sildi ve 15 sayı geriden gelip 15 sayı fark attılar o macta.

Ama daha önce de söylediğim gibi bence Shipp'ten cok fazlası olan bir oyuncu deil. Ben şahsen kendi sutunu yaratan, daha skor odaklı bir combo guard almamız gerektiğini dusunuyorum. Jamon Gordon olursada kotu transfer demem bu arada.

Gordon tatmin etmedi açıkçası.Bize savunmanın yanında skorda atabilecek oyuncular lazım.Hatta direk skor katkısı sağlayacak oyuncular.İşin savunma kısmı kim gelirse gelsin hoca sayesinde çözülür.Ama Gordon tercihi olmamalı bence.Müthiş bir savunma takımı yaratmaya çalışıyoruz anlaşılan ama skor kısıtlı Partizan'a benziyor diyebiliriz.İyi güzel hoşta bu muazzam savunma takımına ek olarak iş bitircek adamlarda lazım lazım lazım.Eğer Gordon alınacaksa sorumluluktan kaçmayacak makine gibi şut atacak(Jasaitis) isimler kesinlikle lazım.O hamleyi görmeden Gordon gelsin istemiyorum.Gordon'dan sonra o hamle gelecekse gelene kadar sıkıntılı bir bekleyiş olacak orası kesin :)

Gordon listemizde demiş İ.Şenol, tabi listemizde olması direk ilgileniyoruz anlamına gelmez. Bence iyi oyuncu ama Shipp'in biraz daha yırtıcı olanı olduğu için Oktay hoca o tarz bir oyuncuyu tercih etmeyecektir. Shipp'de bu kadar agresif oynamaya karar verirse Lucas'ın yaptığı her şeyi yapabilir.

Bence o bölgeye ilk başta 1 numara olarak başlayacak daha sonra Tutku veya Ender oyuna girince 2 numaraya kayacak bir isim düşünülüyor. ABD'den biri olabilir mi diyorum ama Taylor'dan öncede Oktay hoca hiç böyle bir tercih yapmamıştı. Avrupa'da da bu niteliklere sahip piyasada J.Gordon(cska) var D-Wash var baskada aklıma gelmiyor. 3 numara içinde karyerli, siyahi Kenny Gregory,Q.Woods ve Alan Anderson aklıma geliyor ama hayırlısı olsun teknik ekipte işini bilir sonucta.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ali Türsan, kamuoyunda konuşulan transfer konularına ilişkin olarak resmi sitemize bir açıklamada bulundu.

Son birkaç gündür iç ve dış basında Galatasaray ile adı geçen ABD’li basketbolcu Tracy McGrady için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirten Ali Türsan, “Son günlerde çeşitli yayın organlarında Tracy McGrady ile ilişkilendirilen bazı asılsız transfer haberleri yapılmıştır. Bu haberlerin gerçekdışı olduğunun bilinmesini isterim” diye konuştu.

Ali Türsan, kamuoyunun bu tarzda haberlere itibar göstermemesini rica ederken, transfer konusundaki gelişmelerin Galatasaray Spor Kulübü resmî sitesinden takip edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Çok iyi bir hava oluştu basketbolda... Başkan bunları efsane isimlerle taçlandırsın elbette Oktay Hoca'nın direktifleriyle, ama biraz daha hızlı olsun. Sabırsızlık başladı!!! Taraftar çıldırdı çocuklarını hazırladı gelsin Pekovic,Ersan direkt kesecekler... :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...