Alınacak 2 numara gerektiği zaman guard olarakta oynayabilen bir oyuncu olursa sorun olmaz.
İsmail Senol Jamon Gordon yazmıs twitterde bizim için.
Avrupalılar para artık Türkiye'de diyerek önlerine gelen ismi Türk klüpleriyle yazıyorlar.
Lucas,Colo vb.haberlere itibar etmeyin.
Esasında hem Nando'nun hemde Jamon Gordon'nun fena olmayan bir euroleague kariyerleri var. İkisinden biri denirse ben savunma ve atletizm olarak Lucas'ı tercih ederim. Bundan 3 sene önce Ömer Onan'a yaptığı bir blok ve Ömer Aşık'ın üzerinden yaptığı smaç hala aklımda. Lucas'ın savunması gercekten cok iyi. Ivkovıc'in o kadar yıldızın arasında ona ortalama 20 dka civarı vermeside takım oyuncusu olduğunun göstergesi. Bu sene Sinan Erdem'de 15 sayı geri düstüklerinde onu Ukiç'in üzerine vermişti İvkoviç ve uzun kollarıyla Ukiçi sahadan sildi ve 15 sayı geriden gelip 15 sayı fark attılar o macta.
Ama daha önce de söylediğim gibi bence Shipp'ten cok fazlası olan bir oyuncu deil. Ben şahsen kendi sutunu yaratan, daha skor odaklı bir combo guard almamız gerektiğini dusunuyorum. Jamon Gordon olursada kotu transfer demem bu arada.