2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah T-Mac gelmez,bizim basketbol takımımızda dikkatleri bir oyuncu değil oynadığı basketbol tarzı ile takım dikkat çekmeli.Galatasaray'ın tanıtımı falan olayına gelecek olursak illa bir tanıtımdan bahsedeceksek dengeli ve iddalı bir kadro kurulur,Eurolig'te belli bir başarı elde edilir bu şekilde kendimizi tanıtmış oluruz,yoksa İverson geldi Beşiktaş herkes tarafından konuşulduda ne oldu adamların utanç duyulacak bir basketbol şubeleri var şuan.

Ben şahsen Galatasaray'ın para verip amerikan adamlarına Türkiye tatili yaptırmasını istemem.

iverson ile karşılaştırılmaması gerektigi forumda da defalarca konuşuldu sanırım...ıverson'un para için geldigini bjk da dahil olmak üzere cümle alem biliyordu...fakat t-mac geçen sezon detroitte minimum kontratla oynadı...bu henüz para için tercih yapma evresinde olmadıgının göstergesidir kanımca...1,2,3 numaralarda oynar rahatlıkla..geçen sezon detroit her ne kadar felaket bir durumda da olsa takımda star konumunda olmadan da oynayabilecegini gösterdi...bir bakmışsın t-mac takım oyuncusu olmuş..neden olmasın!

Bana göre ne olursa olsun bu tarz fantastik işlere girmeye gerek yok,onun oynayacağı pozisyonlarda Avrupa tecrübesi olan alabileceğimiz bir sürü oyuncu var.

Euroleague orjinli tertemiz 3 yabancıyla bir an önce anlaşırız umarım.Merak ediyorum gelecek sezonki ilk 20 maça toplam 187 sayfa yazılacak mı?:)

Bence T-Mac'in gelmesinin en iyi yanı (gelirse) EL yönetimi buna sessiz kalmaz ve pazarlama stratejisi olarak T-Mac'li bir takımı elemeleri geçemese de Wild Card ile EL'e alır. Sakatlık durumu nasıl bilmiyorum. İyileştiyse takıma yararlı da olur. Sonuçta sadece şutu ile yaşayan bir adam değil ki t-mac. Oyunun her alanında olan mücadele eden bir oyuncu. Sonuçta pek ihtimal verdiğim bir transfer değil Ama bildiğim bir şey var. Eğer olursa bunun Oktay hocanın ve yardımcılarının görüşü sonrası alınmış bir karar olacağı. Ki yararlı olmayacaksa Ekim ayını görmeden geri de gönderilir. Sanki hiç yapmadığımız şey :))

Ya bazı arkadaşlar neden hala 1 numara transferi derdinde anlamakta güçlük çekiyorum. Ender Arslan ve Tutku Açık gibi yerli oyun kurucularımız varken bu neyin beklentisidir?

Kaldı ki bu şekilde Ender Arslan' dan verim almamız da mümkün değil ve ayrıca tabi bu bölgeye yabancı transferi düşünülüyor olsaydı muhtemelen gelecek seneki kadro yapısını Oktay Mahmuti ile görüşen Ender Arslan Galatasaray' la anlaşmazdı.

Benim mantığıma göre Galatasaray' ın ihtiyacı Luksa Andric ve Furkan Aldemir' in yanına yabancı bir uzun ile beraber eli titremeyecek skorer bir 2 numara ve drive ı olan 3,5 numara tabir edeceğimiz bir basketbolcudur.

Spekülasyonları sevmiyorum ama kamuoyunda konuşulan Nikola Pekovic ihtiyaç olan uzun oyuncu profiline uyuyor; 3,5 numara için ise çok sıcak bakmasam da eğer ki doğruysa Tracy McGrady cuk oturmuş gibi görünüyor. (Ki T-Mac' in çok yönlü bir isim olduğu düşünülürse bu transfer yukarıda bahsettiğim skorer 2 numara ihtiyacını da gidermesi bakımından çok amaçlı bir hamle olabilir.)

Neyse ....

Arda Abi zaten bizlerde eli titremeyecek skorer 2 numara ihtiyacımızdan bahsediyoruz ancak bu alınacak 2 numara 1 numarada da oynayabilmeli. Çünkü Allah korusun Ender veya Tutku sakatlansa naparız? Ki bu 1 maç bile olsa bizim o bölgede sıkıntı yaşamamıza neden olur.

Ya bazı arkadaşlar neden hala 1 numara transferi derdinde anlamakta güçlük çekiyorum. Ender Arslan ve Tutku Açık gibi yerli oyun kurucularımız varken bu neyin beklentisidir?

Kaldı ki bu şekilde Ender Arslan' dan verim almamız da mümkün değil ve ayrıca tabi bu bölgeye yabancı transferi düşünülüyor olsaydı muhtemelen gelecek seneki kadro yapısını Oktay Mahmuti ile görüşen Ender Arslan Galatasaray' la anlaşmazdı.

Benim mantığıma göre Galatasaray' ın ihtiyacı Luksa Andric ve Furkan Aldemir' in yanına yabancı bir uzun ile beraber eli titremeyecek skorer bir 2 numara ve drive ı olan 3,5 numara tabir edeceğimiz bir basketbolcudur.

Spekülasyonları sevmiyorum ama kamuoyunda konuşulan Nikola Pekovic ihtiyaç olan uzun oyuncu profiline uyuyor; 3,5 numara için ise çok sıcak bakmasam da eğer ki doğruysa Tracy McGrady cuk oturmuş gibi görünüyor. (Ki T-Mac' in çok yönlü bir isim olduğu düşünülürse bu transfer yukarıda bahsettiğim skorer 2 numara ihtiyacını da gidermesi bakımından çok amaçlı bir hamle olabilir.)

Neyse ....

sanırım bütün forum hemfikir takımın 1 numara transferine ihtiyacı olmadığına ancak vizyon euroleague ise bu sertlik için ve bu kadar fazla maç adedi için bi takıma 2 gard çok büyük bi kumar olur kanaatindeyim.

ikisinden birine birşey olduğu zaman veya baskı karşısında uzun dakikalar çift gard oynandığı zaman vs... kadro içerisinde oyun kurabilen baskı kaldıran en az bi oyuncu daha olmalı düşüncesindeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...