Cemal Nalga Banvit ile anlaşmış. Türkiye haklarının bizde olduğu söyleniyordu bir ödeme olacak mı?
Wikipedia'da T-Mac'in takımı Galatasaray olarak gözüküyor.
Wikipedia'da T-Mac'in takımı Galatasaray olarak gözüküyor.
oraya güvenmemek lazım pek normal üyeler de oradaki bilgileri değiştirebiliyor.
orada neler oluyor t-mac cidden geliyor mu yoksa wiki tarihi bir hata mı yapıyor? elim ayagım titriyor şuanda...
şu wikipedia da üyelerin istediği gibi değişiklik yapabildiğini halen bilmeyenler var..ilginç..
Altan Tanrıkulu geldi aklıma
Her isteyen girebiliyor oraya.
Ya bazı arkadaşlar neden hala 1 numara transferi derdinde anlamakta güçlük çekiyorum. Ender Arslan ve Tutku Açık gibi yerli oyun kurucularımız varken bu neyin beklentisidir?
Kaldı ki bu şekilde Ender Arslan' dan verim almamız da mümkün değil ve ayrıca tabi bu bölgeye yabancı transferi düşünülüyor olsaydı muhtemelen gelecek seneki kadro yapısını Oktay Mahmuti ile görüşen Ender Arslan Galatasaray' la anlaşmazdı.
Benim mantığıma göre Galatasaray' ın ihtiyacı Luksa Andric ve Furkan Aldemir' in yanına yabancı bir uzun ile beraber eli titremeyecek skorer bir 2 numara ve drive ı olan 3,5 numara tabir edeceğimiz bir basketbolcudur.
Spekülasyonları sevmiyorum ama kamuoyunda konuşulan Nikola Pekovic ihtiyaç olan uzun oyuncu profiline uyuyor; 3,5 numara için ise çok sıcak bakmasam da eğer ki doğruysa Tracy McGrady cuk oturmuş gibi görünüyor. (Ki T-Mac' in çok yönlü bir isim olduğu düşünülürse bu transfer yukarıda bahsettiğim skorer 2 numara ihtiyacını da gidermesi bakımından çok amaçlı bir hamle olabilir.)
Neyse ....