2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son haberlere göre rotasyon şöyle olacak gibi görünüyor:

[PG]-Tutku-Ender
Shipp-Evren-Melih
[SF]-Caner-Göksenin
Shumpert-Cevher-Haluk
[C]-Andric-Furkan

Son haberlere göre rotasyon şöyle olacak gibi görünüyor:

[PG]-Tutku-Ender
Shipp-Evren-Melih
[SF]-Caner-Göksenin
Shumpert-Cevher-Haluk
[C]-Andric-Furkan

1 numaraya gelecek isim sayı atmaktan çok takım oyuncusu olur,2 numarada Shipp'inde kalacağını düşünürsek 3 numaraya gelecek isim sayı bulmakta zorlanmayan keskin bir şutör olur,5 numarada sert ve pota altında korku salan biri olursa eksiklikleri çok az olan,o eksiklikleride kadrodaki isimlerle kolayca kapatılabilecek,ciddi şekilde şampiyonluk iddaası olan bir takım kurmuş oluruz.

Biten bir transfer var derken her şey bitmiş değil anlaşmalar sağlanmış sadece imza bekleniyor bu gün yarın açıklanır diye tahmin ediyorum. 1-2 oynayacak oyuncu diye biliyorum.

Bu arada Şamil abi de Eyüp abi de anlaşmalar sağlandı derken gayet sakin bir uslupla yazmışlardı. Sanki NCAA'den biri gelecek gibi :D

Eyüp abinin son açıklamaları..

3 tane çok iyi isim ile ilgileniyor GS imza atarlrsa herkes bu isimleri konuşur.Ayrıca Pekovic dışındakilerin adı hiç bir yerde geçmedi(miş)

3 tane iyi ismi GS taraftarları ve basketbolseverler heyecanla beklesin diyorum. Ayrıca bu isimlerin alternatifleride yine kaliteli.

Bu 3 isimden biri Pekovic, diğer 2 tanesinden birinin adını duydum ama 2. yi bende bilmiyorum. Sadece kariyerli isimler bunu söyleyebilirim.

Mc Grady ile bence GS ilgilenmiyor menejerlerinin çıkarttığı bir dedikodu. Bu benim tahminim ama.

Bize saf 1 ve 5 numara mutlaka gerekli.Elleri titremeyecek bir 1 numara.Birde 3 numara transferi ile 5 yabancimiz olur.Gerekirse 2 yada 4 numaraya daha sonra 6 ci yabanciyi aliriz.

Bence,bize aktif bir şutör lazım. Shumpert ne kadar ıyı olsa bile boş şutları atabilen bır oyuncu bunu yapan cok az sayıda oyuncu var. Bu tarz keskin şutları atan bırısı bizde olursa muthiş olur. 1 ve 5 numara sorununu'da çözmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...