2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya alsın Deron Williams'ı nolcak Allah aşkına:) sevindim ben Deron Williams gibi bu adamı ligde izleyebileceğiz, eğer playofflarda oynayacağını düşünsem korkardım ama adam zaten nba başlayınca gidecek olduğundan biz de keyfini çıkaralım bu transferin. Playofflarda oynamadıktan sonra lig maçlarında oynayıp full çekseler nolur 2 ay:)

Bjk'nın bütçesi 7 milyon dolarmış,C.smith çok büyük rakam istemez yaşı baya ilerledi.Zazaya da 1 civarı verseler deronu nasıl aldılar yöneticilerin bir tanesinin hediyesi olabilir,şu aşamada sponsor olmadığına göre.

Lakovic'den sonra sanki cok sessiz kaldık transferde .

Transferin açıklanmasından ziyade içeriden bilgide gelmiyor kac zamandır.

Acaba El rakibimiz mi bekleniyor ? :)

Deron Williams gelse bile ne kadar takımda kalacağı önemli..

Sonuçta lokavt bütün sezonu kapsamayacak şekilde de olabilir. Yani bir bakmışsınız Deron Williams Beşiktaş'ta 10 maç oynamadan NBA yolunu tutmuş. Bu da ihtimaller dahilinde.
Ülke topraklarının görüp görebileceği en iyi isimlerden, eyvallah da bu bize transferin iyi planlanmış olduğunu göstermiyor.

Neyse hayırlı olsun yine de..

Arkadaşlar bizim transferde Ermal'in yerini dolduracak iyi bir transfer yaptığımızda bizim için transfer kapanacaktır. Evet D.Williams ile prensipte anlaşmışlar ama neden Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes gibi EL takımları bu tarz transferler yapmıyor ? Çünkü onlar EL takımları ve bu tarz günü kurtarma işleri ciddi takımların yapacağı hareketler değil. Fiba'nın temiz kağıdı vs. tarzı bir sürü hukiki işlemi var transfer resmiyet kazanmadı zaten. Lock Out bittiği an D.Williams New Jersey'deki malikanesinin yolunu tutacaktır.

Umarım kısa zamanda kaliteli uzun oyuncuyu alır ve hazırlık kamp programımıza konsantre oluruz. Zor bir ön eleme serisi bizi bekliyor.

Ocak'a kadar duracaksa dream team'ı kur tüm maçlarını 50 sayı farkla kazan, kime ne yararı olur? Dwill'in 16.4 lük kontratı varmış. Hadi bir sezon ikna ettin diyelim. Yıllık 7'den aşağı vermemen lazım ki adam kalsın. Çin takımlarından farkı kalmadı Beşiktaş'ın. Çok yazık.

Zaza'yı biz alsak çok daha iyi olurdu kanımca.
Yoksa lockout bitince döneceği kesin olan, anlaşması aylık maaş üzerinden yapılan ve avrupaya hiç çıkmamış Deron için üzülecek değilim.Ne güzel işte izlemiş oluruz:D

Ancak Zaza bize lazımdı.

arkadaşlar D.Williams transferi gerçekten yılın olayı bence
ama nba de geçen sene 13,5 milyon dolar gelir sağlamış birine bjk ne verebilir.
bence geçen seneki Allen Iverson tranferinden farksız olmayacak
bazı yorumlara katılıyorum
fener yada efesde yada iyi bir avrupa klübü (csk moskova, pana, siena) alabilir bu tarz adamlar ama almıyor
adam alacak 1-2 milyon dolar peşin
şubat olmadan uçacak abd ye
olan bu...
bence biz kendi işimize bakalım
iyi bir 5 ve 3 numara transferi yaparsak önümüz açık bence

Deron Williams transferine Iverson transferi gibi bakmamak lazım, Deron kariyerinin en iyi yıllarında şu an ve NBA'in sayılı 1 numaralarından. Ama 3-4 aylığına geleceği için klasik şov hamlesi. 2 oyuncuna sözleşmelerini feshetmedikleri için yaz günü herkes tatildeyken 3 idman koyuyorsun, sonra Deron'ı getiriyosun. Beşiktaşlı taraftarlar adına kıymeti var mı bilmiyorum ama benim için yok.

Ersan + Center + Swingman şart artık. Ersan yarım yıllığına olsa dahi gelsin, çünkü Euroleague'de bu kadar zor bir grupta ancak 5.'liğe oynarız şimdiki kadroyla.

Yönetim galiba İspanya'da ki girişimlerden dolayı transfer çalışmalarını kısa süreliğine durdurdu. Umarım bu süre zarfında aradığımız oyuncular baska takımlara imza atmazlar yoksa sıkıntı çekebiliriz.

kesınlıkle transferlerın yapılması gerekıyor. 3 numara ve 5 numara transferlerı kesınlıkle olmalı Turkıye de kı rakıpler cıddı guclenıyorlar. Eurolıg te nerdeyse olum grubundayız macera aramaya gerek yok umarım gereklı transferler yapılılr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...