2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle,ismi geçen oyunculardan en faydalı olacak oyuncu bence de Bourousis.Çünkü hem içerden,hem dışardan etkin dahası acayip hırslı ve sert bir oyuncu.2.12 boyunda olduğu da düşünülürse oldukça faydalı olacaktır ama Bourousis için bizim sınırları oldukça zorlamamız gerekiyor çünkü Bourousis geçen sezon olyde 1.670.000 euro'ya oynamış..

Yine benim ismini ortaya attığım oyunculardan biri Aleks Maric,onu anlatmaya gerek yok sanırım,Avrupa'da dominant uzun denince aklıma maric geliyor,ama maalesef onun 1 senelik daha kontratı var ama yunanistandaki kriz göz önüne alınırsa,bırakılabilir gibi geliyor,Dün de söylediğim gibi sezonluk 800.000 euro alıyormuş

ve Maciej Lampe,oldukça skorer ve oldukça ribaundçu bir oyuncu ve sertlik bakımından da bence yeterli..Kontratı bittiyse ve herhangi bir takımla anlaşmadıysa bence muhteşem olur..

Eğer transferi ben yapıyor olsaydım.Uzun konusunda önceliğim bu oyuncular olurdu.Eğer bu oyuncular olmazsa da önceliğim Mirza Begic olurdu..

Nikola Pekovic benim gözümde bu oyuncuların hepsinin üstündedir ama onun transferini pek olası görmüyorum açıkçası..

Kalitesi konusunda benim olumsuz bir şey söylemem komik kaçar,bence de kalite konusunda sen ve Emrah abi haklısınız..Ama karakter olarak güven vermiyo Bourousis...Fotsis de aynı şekilde düşünüdürüyodu beni..Yani bi şekilde yapabilecekleri bi davranışlarıyla başımızı belaya sokabilirler gibi..

Fotsis zaten artık mümkün değil de Bourousis'i düşünürken iyi düşünmek gerek..Oyun anlamında müthiş ötesi katkı sağlar ama dediğim gibi başımıza bela da olabilir..

Maric Vujosevic'in elinde Partizan'da parladığı zaman, final 4 yolunda müthiş katkı vermişti takıma ancak o da şanssız bir diz sakatlığı geçirdi, bu sezon da Pana'da fazla forma şansı bulamadı. Hem aldığı süreler, hem de Yunanistan'daki kriz düşünüldüğünde, eğer dizleri sağlamsa ve katkı verecek durumduysa Lampe'nin de, Begic'in de, D'Or Fischer'ın da önüne koyarım kendisini.

Pekovic >Bourousis=Maric>Lampe>Begic>Fischer olur benim tercihlerim sırasıyla.

Eyüp abi twitterdan şimdi yazdı Ersan ile ilgili..

Son dakika haberi geçelim Ersan İlyasova için Galatasaray'da devrede iyi bir teklif yapılmış kendisine.

Valla çok heyecanlandım,keşke olsa,3-4 olarak canına okur herkesin..Ama 1 sene için gelecekse gelmesi taraftarı değilim ben..

Eyüp abiden yine..

Bence E.İlyasova büyük ihtimal Barcelona'ya gider, plase ise GS olur CSKA değil.

Ayrıca Fenerbahçe Gist'i göndermeye karar verdi büyük ihtimal gidici. Bence Fenerbahçe'de bu transfer için teklifte bulunabilir.

Lokavt için 1 sene için gelecekse bence gelmesin.

Bize pota altını en az 2 sene idare edebilecek oyuncular lazım.

Ersan sadece lokavt dönemi için bile olsa gelsin isterim. Andric'i de yarım + yarım sezon şeklinde kiralamayız başka takıma. Ersan'ın durumuna göre geri çağırırız. 5 numaraya defansif olarak çok iyi bir adam lazım ancak Ersan'dan sonra. 3 numaraya da üçlükçü ve defansif bir adam lazım. D'or Fischer ve David Lighty tam isabet olurlar.

Tutku / Ender / Lakovic
Shipp / Gordon / Göksenin
Lighty / Caner / Haluk
Ersan / Cevher / Shumpert
Fischer / Furkan / Sertaç

Şuraya kadar okudum, gerisini okumadım.

Böyle bir şeyin olmayacağını biliyorsunuz değil mi?

Neden olmasın?

Ersan (20) / Shumpert (10) / Cevher (10)
Fischer (25) / Furkan (15) / Sertaç (?)

Bana göre Ersan gelirse ve Andric kalırsa, Andric takımda 3. pivot olacak. Alacağı süreler ne Andric'i tatmin eder, ne de Galatasaray'ın yabancı kotasını doldurmasına değer.

Ersan kesin dönüş niyetinde zaten bize yada başka takıma gelirse nba'ye dönmeyecek.

Valla orası hiç belli olmaz..Bugün Milwaukee'de oynuyor olmasaydı böyle bi kararı net şekilde vermezdi,veremezdi..Ama o kadar yazık oluyo ki onun oyununa o da Avrupa'ya dönmek isteyebilir..Yine de seneye birçok NBA takımının kadrosunun değişeceği biliniyor ve oldukça hareketli bi transfer dönemi yaşanacak..İyi performans sergilemiş bi Ersan'ı büyük takımlar kadrosunda görmek isteyebilir ve Ersan'a da doğal olarak bu durum cazip gelebilir..

Bi de Barça Ersan döneminde müthiş iyi oyun oynuyodu,sadece iyi değil takım gibi oynuyodu Barça..Ersan bi takımı oyunu ve hırsı ile bütünleştiren nadir oyunculardan biri..Barça taraftarı da çok seviyo Ersan'ı..İlk tercihi Türkiye'ye rağmen Barça olabilir..

Umarım herşeye rağmen alabiliriz ama Ersan'ı..

Neden olmasın?

Ersan (20) / Shumpert (10) / Cevher (10)
Fischer (25) / Furkan (15) / Sertaç (?)

Bana göre Ersan gelirse ve Andric kalırsa, Andric takımda 3. pivot olacak. Alacağı süreler ne Andric'i tatmin eder, ne de Galatasaray'ın yabancı kotasını doldurmasına değer.

Serhat bahsedilen durum senin ilk yazdığın kiralama olayı..Yanlış şeye cevap veriyosun hala..

Serhat bahsedilen durum senin ilk yazdığın kiralama olayı..Yanlış şeye cevap veriyosun hala..

Doğru şeye cevap verdim de, yine de açıklama yapayım her ikisi için de tekrar.

- Ersan yarım sezon da olsa gelsin, çünkü bizi Euroleague'de en azından Top 16'ya taşıyabilecek bir isim.

- Ersan gelirse 10 dakika bile oynayamayacak olan Andric ise gitsin çünkü bu kadar kısıtlı süreler için ne yabancı kontenjanını harcamaya değer, ne de Andric'i tatmin eder alacağı süreler. Yarım veya 1 yıl kiradayken kendini de geliştirebilir Andric üstelik.

Ersan Avrupa'ya gelirse kendini gösterip iyi bir kontratla NBA'e dönebilmek için gelecek. Sarper'in de dediği gibi Milwakuee hiç onun tarzına uyan bir takım değil. Adı Houston falan için de geçmişti ama orda da Scola reyiz var, yine istediği süreleri bulamaz. Ama eğer lokavttan faydalanarak Avrupa'da iyi bir sene geçirirse kendisini isteyecek takımlar elbet çıkar. Sözün özü, ben Ersan'ın 1 senelik geleceğini düşünüyorum. Gelecek yaz zaten kontratı bitiyor.

Ersan'ın 3 numarada yararlı olamadığını defalarca gördük.4 numara haricinde hiçbir yerde oynatılmamalı Ersan.Ha tabi Ersan'ın alınması bana göre çok çok zor.Avrupa'ya gelirse Barcelona havada kapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...