Can Akan
0
Burada Begic'in serbest bırakıldığı konuşulmuştu.
evet öyle bir haber verilmişti sanki burada..
Burada Begic'in serbest bırakıldığı konuşulmuştu.
Kesinlikle,ismi geçen oyunculardan en faydalı olacak oyuncu bence de Bourousis.Çünkü hem içerden,hem dışardan etkin dahası acayip hırslı ve sert bir oyuncu.2.12 boyunda olduğu da düşünülürse oldukça faydalı olacaktır ama Bourousis için bizim sınırları oldukça zorlamamız gerekiyor çünkü Bourousis geçen sezon olyde 1.670.000 euro'ya oynamış..
Yine benim ismini ortaya attığım oyunculardan biri Aleks Maric,onu anlatmaya gerek yok sanırım,Avrupa'da dominant uzun denince aklıma maric geliyor,ama maalesef onun 1 senelik daha kontratı var ama yunanistandaki kriz göz önüne alınırsa,bırakılabilir gibi geliyor,Dün de söylediğim gibi sezonluk 800.000 euro alıyormuş
ve Maciej Lampe,oldukça skorer ve oldukça ribaundçu bir oyuncu ve sertlik bakımından da bence yeterli..Kontratı bittiyse ve herhangi bir takımla anlaşmadıysa bence muhteşem olur..
Eğer transferi ben yapıyor olsaydım.Uzun konusunda önceliğim bu oyuncular olurdu.Eğer bu oyuncular olmazsa da önceliğim Mirza Begic olurdu..
Nikola Pekovic benim gözümde bu oyuncuların hepsinin üstündedir ama onun transferini pek olası görmüyorum açıkçası..
Lokavt için 1 sene için gelecekse bence gelmesin.
Bize pota altını en az 2 sene idare edebilecek oyuncular lazım.
Ersan sadece lokavt dönemi için bile olsa gelsin isterim. Andric'i de yarım + yarım sezon şeklinde kiralamayız başka takıma.
Şuraya kadar okudum, gerisini okumadım.
Böyle bir şeyin olmayacağını biliyorsunuz değil mi?
Ersan kesin dönüş niyetinde zaten bize yada başka takıma gelirse nba'ye dönmeyecek.
Neden olmasın?
Ersan (20) / Shumpert (10) / Cevher (10)
Fischer (25) / Furkan (15) / Sertaç (?)
Bana göre Ersan gelirse ve Andric kalırsa, Andric takımda 3. pivot olacak. Alacağı süreler ne Andric'i tatmin eder, ne de Galatasaray'ın yabancı kotasını doldurmasına değer.
Serhat bahsedilen durum senin ilk yazdığın kiralama olayı..Yanlış şeye cevap veriyosun hala..
Neden olmasın?
Ersan (20) / Shumpert (10) / Cevher (10)
Fischer (25) / Furkan (15) / Sertaç (?)
Bana göre Ersan gelirse ve Andric kalırsa, Andric takımda 3. pivot olacak. Alacağı süreler ne Andric'i tatmin eder, ne de Galatasaray'ın yabancı kotasını doldurmasına değer.