1 ve 2 numarada sorunumuz kalmadığını düşünüyorum,Shipp 3 numarada oynayacakmış galiba Oktay hocanın böyle bir açıklamasını okumuştum biryerde,Shumpert 4 numarada oynatılıyor yeri geldiğinde,Cevher var 4 numara oynayan ama ben biraz kararsızım 4 numarayamı yoksa 5 numarayamı ihtiyacımız olduğu konusunda eğer kalıplı bir oyuncu olacaksa 5 numara alınmasından yanayım yada 4-5 oynayabilen bir uzunda olabilir.
Sonuç olarak mutlaka çok kaliteli bir uzun alınacak gibi,birde oyunun her yönünü oynayabilen bir 3 numara alıp transferi kapatırsak süper olacak.
Furkan Aldemir gibi genç ve geleceği parlak bir uzunu alarak çok iyi iş yaptık.Cevher gibi önemli bir uzunu almamız tam isabet oldu.Ender Arslan'ın kadroda olması bir artıdır kadro genişliği adına.Lakovic gibi avrupa tecrübesi olan,gerekli anlarda sorumluluk alabilen bir oyuncuyu almak harika bir işti.Şimdiye kadar çok güzel transferler yaptık,2 nokta transfer daha yapıp büyük mücadeleye hazır olacağız,şimdiden heyecan duyuyorum ve basketbol şubemiz açısından büyük mutluluk duyuyorum.