Oktay Hocanın eski öğrencisi Langdon bu sene CSKA'dan ayrıldı sanırım düşünülebilir.
Chuck Eidson bir takımla anlaştı mı?
Oktay Hocanın eski öğrencisi Langdon bu sene CSKA'dan ayrıldı sanırım düşünülebilir.
ya bi insan sinan güleri takımında nası ister çok çok gereksiz sadece hoplayıp zıplayan bi adam sinan güleri isteyenlerin ben efes maçlarını izlediğinide sanmıyorum
evet orda sinan güler ismini görünce çok sinir oldum bişiler yazmalıyım dedim
Başıma bir şey gelmeyecekse bende Sinan'ı beğenmiyorum.Yüzde 60la serbest atış atan sg olur mu?
Başıma bir şey gelmeyecekse bende Sinan'ı beğenmiyorum.Yüzde 60la serbest atış atan sg olur mu?
Doğuş Balbay için söylediklerimde de sadece rakam vermiştin. %50 ile serbest atış atan PG olur mu, %60 ile serbest atış atan SG olur mu? Basketbol böyle bişey değil. Doğuş Balbay'ı ne kadar izlediğini bilmiyorum ancak "şut atmaya cesaret edemeyecek kadar kötü" değil de onun durumunu daha çok "haddini ve yeteneklerini bilerek oynuyor" şeklinde açıklayabilirim. Şutları sıkıntılı, kesinlikle doğru, ama geliştirilemeyecek durumda değil. Bu sene sakatlıklar yaşadı, belki onlar olmasaydı daha farklı yerlerde olurdu. Ayrıca çok düzgün bir karakter Doğuş, müthiş savunmacı ve çok iyi bi' atlet. Ayrıca bence Avrupa'da çok rahat Kerem ya da Tutku ile beraber oynayabilir. 2 numaraları da savunabilir Avrupa'da. Ama yanlış hatırlamıyosam Avrupa hakları Fenerbahçe Ülker'de olabilir, benimki sadece bi' öneri. Kerem-Tutku ikilisinin arkasına gönül rahatlığıyla konulabilir Doğuş.
Sinan için fazla konuşmaya gerek yok bence. Taraftar desteğiyle müthiş büyüyen, atletik, şut atabilen, savunmacı... Tam bir görev adamı yani. İzleyen hatırlayacaktır ilk yarıdaki Efes Pilsen maçını. Sinan Erdem'de son çeyrekte çift hanelere yakın bir farkla öndeydik ancak Sinan Güler son dakikaları domine etmişti. Görev adamı olmasına rağmen maçın seyrini değiştirebilecek bir isim. Ayrıca sıfır ego. "Sinan bizim ihtiyacımız değil" demek ayıp olur, Sinan gibi görev adamını herkes ister.
Sinan Güler her açıdan 3 kat üstündür Evren Büker'den.Özellikl maç sonu oynama-oyunu okuma ve büyük maç tecrübesi bakımından.