2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyup abi saka yapmıstır canım o kadar da değil yani ''en kötüsü jennings''

Şaka değilse eğer klüp bu transfer için Adnan Sezgin'i görevlendirsin o nasıl olsa gidip en kötüsünü getiriyor Jennings'i getirir belki

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
C.Magette, J.Salmons ve B.Jennings duyduğum isimler, yani bu oyuncuları düşünülmüş, gelirlermi sanmam, duyduğum arkadaş yazabilirsin dedi.

Evet o konuda haklısın ama..Rotasyonundaki adama bağlı olur onun alınıp alınmaması..Genelde 3 lük atan uzuna uzun demem ben zihniyeti yaygındır ama bence tam tersi 3 lük atan uzun,daha doğrusu dış şut atan uzunun,özellikle gömülü defansı olan(ki EL de ne kadar yaygın olduğunu biliyoruz) takımlara karşı çok sorun yaratabileceğini düşünüyorum..

Doğrudur, hücumda zaman zaman eşleşme problemi yaratabilir ama kariyerinin en iyi döneminde bile "yumuşak" olarak tanımlanan bir oyuncunun, onca sakatlıktan ve boş geçen sezonlardan sonra Avrupa sertliğinde tutunabilmesi mümkün değil maalesef.

Bu arada Jennings neyse de Salmons ve Maggette isimleri hiç hoş değil. NBA'den oyuncu getireceğiz diye, hayatlarında hiç düzgün bir sistemde oynamamış, hücumda her eline geleni atan, savunmada çaba göstermekten uzak isimleri getirmeyiz umarım.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
C.Magette, J.Salmons ve B.Jennings duyduğum isimler, yani bu oyuncuları düşünülmüş, gelirlermi sanmam, duyduğum arkadaş yazabilirsin dedi

bu yazılan isimler nerde oynuyor
mevkiileri nedir?

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
C.Magette, J.Salmons ve B.Jennings duyduğum isimler, yani bu oyuncuları düşünülmüş, gelirlermi sanmam, duyduğum arkadaş yazabilirsin dedi.

Bu tarz isimlerle temas kurulduğuna dair dedikodulara bile inanmam şahsen..
Sebebine gelince;

Corey magette 9.600.000$

John Salmons 8.000.000$..

Brandon Jennings 2.331.000$

gibi rakamlara oynuyor nbade kontratı en makul olan brandon jenningsin bile nbaden bir sürü talibi olacağı kanısındayım..Ben bir arkadaşımdan bu oyuncuların isimlerini duysaydım bile yazmadım..Çünkü buna inanacak insanlar olur,insanların hassasiyetlerine özen gösterilmesi taraftarıyım.

Nba'den eğer daha önce Avrupada oynamamışsa oyuncu getirilmesine sıcak bakmıyorum ben. Avrupayı küçük görüyorlar sonra buraya gelince duvara tosluyorlar. Avrupa kurallarını bilmiyorlar. Çok kez şahit olduk maç içinde mola almaya çalışanları. Onlara para harcayana kadar Avrupada çok daha iyi oyuncular alınır. Zaten o oyuncuları getirmek imkansız gibi ama o tarz transferi düşünmek bile yanlış bana kalırsa.
Ki Jennngs ile Mahmuti aynı takımda buluşsa Mahmuti ıslak odunla kovalar herhalde :)

Bu tarz isimlerle temas kurulduğuna dair dedikodulara bile inanmam şahsen..
Sebebine gelince;

Corey magette 9.600.000$

John Salmons 8.000.000$..

Brandon Jennings 2.331.000$

gibi rakamlara oynuyor nbade kontratı en makul olan brandon jenningsin bile nbaden bir sürü talibi olacağı kanısındayım..Ben bir arkadaşımdan bu oyuncuların isimlerini duysaydım bile yazmadım..Çünkü buna inanacak insanlar olur,insanların hassasiyetlerine özen gösterilmesi taraftarıyım.

Bu NBA'den bir sürü talibi olacaktır ne demek arkadaşlar? Bu transferler büyük ihtimalle lokavt ihtimali üzerinden konuşuluyor.

Bu NBA'den bir sürü talibi olacaktır ne demek arkadaşlar? Bu transferler büyük ihtimalle lokavt ihtimali üzerinden konuşuluyor.

Lokavta bu kadar umut bağlamayın derim ben..Aklı başındaki hiç bir koçta lokavta güvenerek takım kurmaz..Bu oyuncuların nbade bağlayıcı kontratları var.lokavt düşünülenden erken biterde takımlar oyuncularını çağırırsa ne olacak?

Ayrıca john salmons baz alınsın yıllık 8.000.000 dolar alıyor..yarısını vergi olarak düşünsen 4.000.000 dolara anlaştın diyelim..Bir oyuncuya 4.000.000 verebilecek durumda isen-ki değilsin-bu parayı john salmons gibi bir oyuncuya vermezdim ben olsam..

O yüzden lokavta bu kadar konsantre olmaya gerek yok..Öyle bir durumda alabiliyorsan ersanı alırsın..fantaziye de gerek yok bence..

Aralarında en iyisi Jennings ama 3'ünü de istemem şahsen. Jennings'in oyun stili avrupada oynanan basketbol ile alakasız. Zaten 3'ü de olası bir transfer değil bence.

Lokavta bu kadar umut bağlamayın derim ben..Aklı başındaki hiç bir koçta lokavta güvenerek takım kurmaz..Bu oyuncuların nbade bağlayıcı kontratları var.lokavt düşünülenden erken biterde takımlar oyuncularını çağırırsa ne olacak?

Ayrıca john salmons baz alınsın yıllık 8.000.000 dolar alıyor..yarısını vergi olarak düşünsen 4.000.000 dolara anlaştın diyelim..Bir oyuncuya 4.000.000 verebilecek durumda isen-ki değilsin-bu parayı john salmons gibi bir oyuncuya vermezdim ben olsam..

O yüzden lokavta bu kadar konsantre olmaya gerek yok..Öyle bir durumda alabiliyorsan ersanı alırsın..fantaziye de gerek yok bence..

Lokavta umut bağlamıyorum ama lokavt olmazsa bu tip oyuncuları NBA'den getiremezsin. Söylemişsiniz, 8.000.000 dolar alıyor. Overpaid ama alıyor işte. Bu isimler geçtiği için muhtemelen lokavt düşünülerek ilgilenilmiştir demek istedim ben.

Lokavta umut bağlamıyorum ama lokavt olmazsa bu tip oyuncuları NBA'den getiremezsin. Söylemişsiniz, 8.000.000 dolar alıyor. Overpaid ama alıyor işte. Bu isimler geçtiği için muhtemelen lokavt düşünülerek ilgilenilmiştir demek istedim ben.

Ben lokavt olsa da getirilmemesi taraftarıyım biraz da ondan sanırım,yoksa anladım ne demek istediğini..

Ben lokavt olsa da getirilmemesi taraftarıyım biraz da ondan sanırım,yoksa anladım ne demek istediğini..

Söylediğim gibi ben de istisnalar dışında NBA'den oyuncu istemiyorum. Daha önce Avrupa'da oynamış olanlar gelebilir ama ilk defa Avrupa'da oynayacaklar için risk almaya gerek yok. Eğer illa NBA'den adam getireceklerse atletik uzunlar ve daha önce Avrupa'da oynamış isimleri tercih etmeliyiz. Çok dikkatli incelemedim ama Carl Landry, Mickael Pietrus, Andrei Kirilenko ve Anthony Parker dışında gözüme kestirebildiğim bir isim olmadı. Bu sene free agent piyasası çok zayıf.

Söylediğim gibi ben de istisnalar dışında NBA'den oyuncu istemiyorum. Daha önce Avrupa'da oynamış olanlar gelebilir ama ilk defa Avrupa'da oynayacaklar için risk almaya gerek yok. Eğer illa NBA'den adam getireceklerse atletik uzunlar ve daha önce Avrupa'da oynamış isimleri tercih etmeliyiz. Çok dikkatli incelemedim ama Carl Landry, Mickael Pietrus, Andrei Kirilenko ve Anthony Parker dışında gözüme kestirebildiğim bir isim olmadı. Bu sene free agent piyasası çok zayıf.

Aynen senin gibi düşünüyorum..Anthony parker müthiş olur..ama o da zor tabi ki kolay değil..

lokavt yüzde 99 olacak deniliyor Bu yıl için mutaka bu durum göz önünde tutularak transferler yapılacaktır. Acele etmemek lazım. Yerli için Zaza-Ersan olası seçimler duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...