2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevher e 2. sınıf yerlı dıyorsunuz ya bu adam Mıllı oyuncudur arkadaşlar bıraz yersız konusuyorsunuz kusura bakmayın. Ben hep kadroda gormek ıstedıgım bır oyuncudur Cevher. Uzunlara karsı cabuk ayakları dıs sut tehdıtı cok buyuk avantajlar saglar. Icerdekı 5 numara ya alan yaratır. Luksa nın cabuk ayaklarına karsı Fenerbahce nın hadı sızın tabırınızle 1. sınıf Uzunları nasıl caresız kaldıgını hepımız gorduk. Eger Cevher dogru bır oyun sıstemınde takımımıza en ıyı katkıyı verecektır.

Biraz dinlenin arkadaşlar.

Birincisi rakiplerin transferlerini burada konuşmayın.

İkincisi yorum yaparken iki kere düşünün, aşırı abartıya kaçmayın lütfen.

Üçüncüsü de ne olursa olsun herkesin görüşüne saygı duyun. Lütfen.

10 dk sonra açarım konuyu. Sadece transfer haberlerimizden devam edelim.

İyi geceler arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Bana Cemal Nalga'nın 2009/2010 ve 2010/2011 sezonlarındaki istatistiklerini bulabileceğim bi kaynak verebilirmisinz acaba?

Yerli transferi hakkında Cevher Özer ismine nedense ısınamadım. Onun yerine genç oyuncularımızında içinde olabileceği takas + para teklifi ile Furkan'ı almamız lazım. Bunun dışında Ender Arslan'ı almalıyız. Bunun dışında bize iyi yabancı oyuncular lazım.

Her ne kadar daha oyuncularımızın terleri kurumamışken transfer konuşmak istemesem de birkaç şey karalayayım dedim.

Birincisi, Cemal Nalga'ya forma skandalı nedeniyle sıcak bakmıyorum. Kendisinin yerine Kerem Gönlüm transferi daha mantıklı olur gibi.

İkincisi, final serisinde en büyük eksiğimiz dış atışlar ve pota altındaki rotasyonken Cevher Özer'in her iki konuda da büyük bir ilaç olacağını düşünüyorum takımımıza. Umarım transferi gerçekleşir.

Üçüncüsü, Furkan Aldemir ismi çıktı. Genç ve başarıya aç olması çok büyük bir artı. Oktay Mahmuti'nin elinde iyice pişer zaten. NBA Draftlerine önümüzdeki birkaç sezon daha ağırlık vermezse İlkan ile ikisi Yenilmez Armada'nın bir parçası olurlar. Göksenin, Sertaç gibi gençlerimiz de umut veriyor bana.

Dördüncüsü, Ender Arslan transferinin çok yararlı olacağını düşünüyorum. Takımın - gerektiği yerlerde - agresifliğini arttırabilecek bir oyuncu olması çok büyük bir artı. Umarım renklerimize katabiliriz.

Son olarak; Furkan, Ender, Cevher transferlerinin yanında Kerem, bir yabancı forvet, bir yabancı guard ve olursa Ersan, olmazsa da Preston'ın özelliklerini taşıyıp şutu daha kuvvetli ve potaya daha rahat gidebilen (Marko Tomas örneğin) bir oyuncunun da takımımıza katılmasını çok istiyorum. Umarım bu transferleri gerçekleştirebiliriz. Kerem Gönlüm umarım takımımıza katılır.

Hakan Üstünberk ve Oktay Mahmuti ile Ünal Aysal önderliğindeki yönetim kurulumuza inancım tam. Yenilmez Armada eski günlerine kavuşacaktır.

Saygılarımla.

Ermal Kurtoğlu Efes’te
Galatasaray’ın 21 yıl sonra ligde final oynamasında önemli payı bulunan isimlerden Ermal Kurtoğlu, eski takımı Efes Pilsen ile anlaştı, sarı-kırmızılılar ise Beşiktaş’tan Cevher Özer’i renklerine bağladı

Basketbolda tam 21 yıl sonra lig finali oynayan Galatasaray’da gelecek sezon daha büyük hedefler konuşulurken, Ermal Kurtoğlu’nun eski takımı Efes Pilsen ile anlaştığı iddia edildi.
Sezon başında Efes Pilsen’den, sarı-kırmızılı ekibe transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, eski günlerine dönüş sinyali veren tecrübeli oyuncunun yeniden lacivert-beyazlı formayı giymeyi kabul ettiği belirtildi.
Yerli oyuncu kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Efes Pilsen’in de Ermal Kurtoğlu transferinde ısrarcı olduğu ve tecrübeli oyuncuyu ikna ettiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı ekip ise ilk transerini Cevher Özer’i renklerine katarak gerçekleştirdi. Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynayan yıldız basketbolcu ile her konuda anlaşıldığı ve birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılacağı belirtildi.
Özellikle final serisinde mükemmel bir performans ortaya koyan Tutku Açık’ın durumunun da önümüzdeki günlerde netleşeceği ancak kalma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Ümit Avcı

http://spor.milliyet.com.tr/ermal-kurtoglu-efes-te/spor/spordetay/20.06.2011/1404441/default.htm
Bu haber doğru mu ya? :( :(

Ermal Kurtoğlu Efes’te
Galatasaray’ın 21 yıl sonra ligde final oynamasında önemli payı bulunan isimlerden Ermal Kurtoğlu, eski takımı Efes Pilsen ile anlaştı, sarı-kırmızılılar ise Beşiktaş’tan Cevher Özer’i renklerine bağladı

Basketbolda tam 21 yıl sonra lig finali oynayan Galatasaray’da gelecek sezon daha büyük hedefler konuşulurken, Ermal Kurtoğlu’nun eski takımı Efes Pilsen ile anlaştığı iddia edildi.
Sezon başında Efes Pilsen’den, sarı-kırmızılı ekibe transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, eski günlerine dönüş sinyali veren tecrübeli oyuncunun yeniden lacivert-beyazlı formayı giymeyi kabul ettiği belirtildi.
Yerli oyuncu kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Efes Pilsen’in de Ermal Kurtoğlu transferinde ısrarcı olduğu ve tecrübeli oyuncuyu ikna ettiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı ekip ise ilk transerini Cevher Özer’i renklerine katarak gerçekleştirdi. Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynayan yıldız basketbolcu ile her konuda anlaşıldığı ve birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılacağı belirtildi.
Özellikle final serisinde mükemmel bir performans ortaya koyan Tutku Açık’ın durumunun da önümüzdeki günlerde netleşeceği ancak kalma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Ümit Avcı

http://spor.milliyet.com.tr/ermal-kurtoglu-efes-te/spor/spordetay/20.06.2011/1404441/default.htm

Bu haber doğru olmamalı..Eğer doğruysa çok üzülürüm.Şampiyonluk yolunda daha iddialı takımlar kuracaksak en önce elimizdeki önemli yerli oyuncularımızı tutmalıyız..Ermalin gitmesi,gitmesine göz yumulması büyük hata olur.

Ben sözleşmesi devam ediyor sanıyordum..Eğer öyle ise böyle bişeye izin verilmemeli..

Ermal Kurtoğlu Efes’te

Ümit Avcı

Ben Ermal'in 1 yıl daha bizle anlaşması var diye biliyorum ama umarım doğru değildir.

İlk mesajımda yalandır demiştim ama Ümit Avcı'nın da pek yanlış haber yaptığını görmedim. Eğer doğruysa çok büyük hata yapıyor Ermal. Bekleyelim bakalım çıkar 1-2 güne.

Kerem Gönlüm ile takas açıklayabilir bu durumu, akis taktirde hayal kırıklığı olur benim için gelecek seneye dair.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...