2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece gece tüm keyfim kaçtı. Bunca şey yaşandıktan sonra, taraftar ile bu kadar sağlam bir bağ kurduktan sonra yapma Ermal. :(

Ermal'in böyle bişey yapabileceğine inanmıyorum ben yahu, daha henüz final serisi yeni bitmişken anlaşma olmuş mudur acaba Efes'le? Olduysa da hangi mantıkla? Yapma be Ermal, bu senenin hatrına yapma bari.

Aylardır söylüyorum. Oktay Hoca Ermal'i pek tutmuyordu. Bence biz istemediğimiz için gitmiştir Ermal. Bu transfer Kerem'in de habercisidir diye düşünüyorum.

ermal erdal bey'e mi alındı gitti acaba.. :) şaka bir yana ben inanmıyorum bu habere. böyle bir dönemde Ermal gibi bir oyuncu bırakılmaz. he gittiyse yolu açık olsun burası galatasaray yeri dolar. Emekleri için teşekkür ederiz. Ama Efes'in bu oyuncularımza çengel atması unutulmamalı. Önümüzdeki sezondan itibaren Efes pilsen'i euroleague de desteklememeye karar verdim. Neredeyse tüm avrupa maçlarına gittiğim Efes'e son zamanlarda nedense bir soğukluk duymaya başladım. Avrupa'nın sönmüş 2.sınıf yıldızlarını getirip milli takım oyuncularını heba etmelerine uyuz oluyorum.

ermal erdal bey'e mi alındı gitti acaba.. :) şaka bir yana ben inanmıyorum bu habere. böyle bir dönemde Ermal gibi bir oyuncu bırakılmaz. he gittiyse yolu açık olsun burası galatasaray yeri dolar. Emekleri için teşekkür ederiz. Ama Efes'in bu oyuncularımza çengel atması unutulmamalı. Önümüzdeki sezondan itibaren Efes pilsen'i euroleague de desteklememeye karar verdim. Neredeyse tüm avrupa maçlarına gittiğim Efes'e son zamanlarda nedense bir soğukluk duymaya başladım. Avrupa'nın sönmüş 2.sınıf yıldızlarını getirip milli takım oyuncularını heba etmelerine uyuz oluyorum.

Bir şeyi kırk kere söylersem oluyormuş :).Bundan sonra kendi kendime her gün 40 kere "Evren , Aliağa'ya gitsin.","Kısa forvetimiz Quincy Pondexter,uzun forvetimiz Andrey Vorontsevich olsun." diyecem.Mutlaka o 3 hamleden biri olur :)

Ermal Efes'te diye başlık atılmış, yazının içeriğinde kesinlikle ilgili tek bi ifade yok.ne ilginç basınsınız siz ya.Ermal'i kaptırmak saçmalık olur hele de kalıplı pivot eksikliği yaşarken.
Ermal bu sene yüreğini çok koyan bi oyuncuydu.

Şu dünyada karınca ilacı var böcek ilacı var sinek ilacı var, Erdal'ın ilacı neden yok ya :D

Şaka şaka şahsi görüşüm Ümit Avcı yanlış bir istihbarat almıştır. Dikkat ettiyseniz iddia edildi diyor. Kim neyi iddia ediyor üstad. Zaten öyle bir iddia olsa biz Ümit Avcı'dan önce Eyüp abi den öğrenirdik.

Yalansa ensendeyiz Ümit Avcı . Yok bana öyle haber geldi filan deme sonra. Dğrusunu öğren öyle yaz. Uykumla oynuyosun adam !

Hiç ama hiç inanasım gelmiyor. Çağlar Torun haber atlamamak için Ümit Avcıya güvenerek geçti bence. Bilse daha önce yazardı. Bir sene daha kontratı olan biri en unutamadığım sezon dediği sezon sonu bu takımı bırakmaz.

Hiç ama hiç inanasım gelmiyor. Çağlar Torun haber atlamamak için Ümit Avcıya güvenerek geçti bence. Bilse daha önce yazardı. Bir sene daha kontratı olan biri en unutamadığım sezon dediği sezon sonu bu takımı bırakmaz.

Haber atlamayım, herkes benden öğrensin falan gibi düşüncelerim yoktur pek. Olsa, Ocak ayında sözü kesilen Bogdanovic'i yazardım kimse yazmadan, en basiti. Hem bizimle de hiç alakalı değil iken. Sitede de kendimize ait olmayan her haberi kaynağıyla, linkiyle kullanırız zaten genel prensip olarak. Şamil'e de Efes'in teklifi ile mevcut aldığı arasındaki farka kadar ilettim bu gece, emin olabilirsin. Çok önceden öğrenip yazmak için beklediğin haberler oluyor birazcık işin içine girince, mecburen.

Umarım kalır takımda Kuqo. Giderse de koçun onayıyla gideceği için endişeye mahal yok, koç düşünmüştür hamlelerini.

Biz istemezsek Efes'in alma durumu olmuyor mu yani? Son sene alacağı karşılık falan?

Eğer olmuyorsa endişeye gerek yok zaten. Ümit Avcı çok net yazmış ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...