ermal erdal bey'e mi alındı gitti acaba.. şaka bir yana ben inanmıyorum bu habere. böyle bir dönemde Ermal gibi bir oyuncu bırakılmaz. he gittiyse yolu açık olsun burası galatasaray yeri dolar. Emekleri için teşekkür ederiz. Ama Efes'in bu oyuncularımza çengel atması unutulmamalı. Önümüzdeki sezondan itibaren Efes pilsen'i euroleague de desteklememeye karar verdim. Neredeyse tüm avrupa maçlarına gittiğim Efes'e son zamanlarda nedense bir soğukluk duymaya başladım. Avrupa'nın sönmüş 2.sınıf yıldızlarını getirip milli takım oyuncularını heba etmelerine uyuz oluyorum.
Sözleşme maddelerini bilmiyoruz ki Şamil abi. Belki bir çıkış yolu vardır. Bir de 28 yaşındaki sporcular için son sene alacağı karşılığında serbest kalır ibaresi basketbolda da geçerli mi?http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/7109.php
Ermal'in sözleşmesi iki yıllıktı bize bonservis ödemeden alamazlar.
Basketbolda bonservis olarak oyuncunun alacağı 1 yıllık ücret olarak hesaplanıyordu sanırım.
Hiç ama hiç inanasım gelmiyor. Çağlar Torun haber atlamamak için Ümit Avcıya güvenerek geçti bence. Bilse daha önce yazardı. Bir sene daha kontratı olan biri en unutamadığım sezon dediği sezon sonu bu takımı bırakmaz.
Bende günde 500000 kez Erdal Efes'li olsun, Efes forumlarına gitsin diyeceğim.Bir şeyi kırk kere söylersem oluyormuş .Bundan sonra kendi kendime her gün 40 kere "Evren , Aliağa'ya gitsin.","Kısa forvetimiz Quincy Pondexter,uzun forvetimiz Andrey Vorontsevich olsun." diyecem.Mutlaka o 3 hamleden biri olur