Can İşbakan Yazmış
"Galatasaray'da Oktay Mahmuti subenin CEO'su oldu, yeni antrenor ise Sloven Jure Zdovc.."
"Galatasaray'da Oktay Mahmuti subenin CEO'su oldu, yeni antrenor ise Sloven Jure Zdovc.."
Ne demek şimdi bu ya.
Her şey ne güzel giderken neden macera arıyoruz? Hiçbir şeyin heyecanı kalmadı bende.
ERMAL bizi köprü olarak kullanmış röportajından bunlar anlaşılıyo RÖPORTAJIN BİR KISMI: - En üst seviyede basketbol oynamak istediğimi her zaman söyledim. G.Saray’da da kalsam en üst seviyede basketbol oynayacaktım ama kararım Efes Pilsen’e gitmek yönünde oldu. Zira Efes Pilsen benim yuvam. 2. Efes Pilsen maceramda kendimi 2. sınıf bir basketbolcu gibi hissettim. Kötü geçmiş bir İspanya serüveninin üstüne Efes’te de süre alamadım fazla. G.Saray’da yeniden doğmam gerekiyordu. Bunu başardım ve şimdi daha güçlü bir şekilde Efes’teyim. İnsanlar kendileri için en iyisinin ne olduğunu düşünüyorsa, kararlarını da o yönde veriyorlar. Benim bu kararımın doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu zaman gösterecek.
Röportajın sonunda da en iyi kontratımı yaptım ve profesyonel dusunmem gerekiyodu demiş.Para için gittim dese şaşardım zaten
para için gittim yerine profesyonel sporcuyum ekmeğimi ben burdan kazanıyorum diyorlarPara için gittim dese şaşardım zaten