2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş olursa, sezona dair tüm heyecanım kaçar. Oktay Mahmuti demek bu seneki ruhun temeli demek, karakter demek

ERMAL bizi köprü olarak kullanmış röportajından bunlar anlaşılıyo RÖPORTAJIN BİR KISMI: - En üst seviyede basketbol oynamak istediğimi her zaman söyledim. G.Saray’da da kalsam en üst seviyede basketbol oynayacaktım ama kararım Efes Pilsen’e gitmek yönünde oldu. Zira Efes Pilsen benim yuvam. 2. Efes Pilsen maceramda kendimi 2. sınıf bir basketbolcu gibi hissettim. Kötü geçmiş bir İspanya serüveninin üstüne Efes’te de süre alamadım fazla. G.Saray’da yeniden doğmam gerekiyordu. Bunu başardım ve şimdi daha güçlü bir şekilde Efes’teyim. İnsanlar kendileri için en iyisinin ne olduğunu düşünüyorsa, kararlarını da o yönde veriyorlar. Benim bu kararımın doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu zaman gösterecek.

Gerçekten saçma bir macera olur .Oktay hoca şube sorumlusu olunca Hakan Üstünberk'e ne olacak. Gidecek mi? Belki de tüm spor kulübünde görevini en iyi yapan yönetici H.Üstünberk. Sonra Oktay Hoca bu yılki ruhu yaratan adam. Onu yönetici yapacağız da ne olacak? Onun taktik zekasına sahip onun oyuncuya verdiği gazı verebilecek kaç hoca var Allah aşkına.En az 3 yıllık bir yapılanmada olan takımı tekrar mı yapılanmaya sokacağız.Saçma! Umarım böyle bir şey yoktur.Yoksa kapatsınlar Basketbol şubesini daha iyi. Şu an bütün basketbol takımına olan sempatim gitti.

ERMAL bizi köprü olarak kullanmış röportajından bunlar anlaşılıyo RÖPORTAJIN BİR KISMI: - En üst seviyede basketbol oynamak istediğimi her zaman söyledim. G.Saray’da da kalsam en üst seviyede basketbol oynayacaktım ama kararım Efes Pilsen’e gitmek yönünde oldu. Zira Efes Pilsen benim yuvam. 2. Efes Pilsen maceramda kendimi 2. sınıf bir basketbolcu gibi hissettim. Kötü geçmiş bir İspanya serüveninin üstüne Efes’te de süre alamadım fazla. G.Saray’da yeniden doğmam gerekiyordu. Bunu başardım ve şimdi daha güçlü bir şekilde Efes’teyim. İnsanlar kendileri için en iyisinin ne olduğunu düşünüyorsa, kararlarını da o yönde veriyorlar. Benim bu kararımın doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu zaman gösterecek.

Para için gittim dese şaşardım zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...