2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol yapılanmamız sermaye piyasasına kayıtlı A.Ş. şeklinde. Basketbol da böyle bir durum yok.

Efes Tutku ve Shumpert'e de mi salça oluyor tribündergide (muhtemelen burada da üye olan ) bir arkadaş öyle yazmış

Furkan'dan sonra yabancı gerçek bir beş numara ile potaaltı rotasyonumuzda geçen seneki zaaflar kalmayacak...
Ender, Tutku ikilisinin yanına yabancı combo guard ile ise ligde en iyi bir numara rotasyonuna sahip olacağız...

ilkan'nın karşıkaya'da kiralık olmasına ben sevindim.Bir uzun oyuncu için en verimli zamanları 27-32 yaş arası derler. İlkanın karşıkaya gibi iyi taraftarı olan bir yerde 1 sene oynaması bence gayet güzel olucak.Taraftar baskısıyla oynamayı öğrenecek ve daha fazla süre alacak. Sertaç ve furkanda bizde daha fazla şans bulucak.

Efes'e geçen yıl aldığı parayı ödememiz gerekir. Efes bir Olin ya da Bornova da değil. Maddi olanakları Özilhan isterse sınırsız olacağından geçen yıl verdikleri paradan bir kuruş düşmeme yoluna da başvurabilirler.

Arkadaşlar bu kolpa bir haber. Hemen nedenini söyleyim biz borsa'ya kotalı bir şirketiz. Dolayısıyla yaptığımız anlaşmayı KAP'a bildirmek zorundayız. Öyle gizli tutalım rakamı vs yapamayız. Abartmıyorum hapsi boylarsın böyle bir durumda...

O Futbol AŞ için geçerli bir durum.

Allah aşkına bir durup düşünün bugüne kadar hangi basketbolcuyu borsaya bildirmişiz, aha iki gündür transfer oluyor basketbola bildirim oldu mu, kontrat bedelleri açıklandı mı?

Sadece Furkan'a 3 yıllık 2 milyon Euro verdiğimiz söyleniyor yıllık 1 milyon dolara denk gelir sanırım yaklaşık iiy parar vermişiz demek ki çok istesek Ermal'i de tutarmışız takımda

Sadece Furkan'a 3 yıllık 2 milyon Euro verdiğimiz söyleniyor yıllık 1 milyon dolara denk gelir sanırım yaklaşık iiy parar vermişiz demek ki çok istesek Ermal'i de tutarmışız takımda

Bence de... ve bir seçim yapmak zorundaydık, 14-15 kişilik, Shumpert'ı 4 numara sayarsak 6 uzunlu rotasyonlar gerçek dışı bir beklenti olur zaten. Alınacak yabancı bir uzun ve Ermal-Andric-Cemal-İlkan-Furkan-Cevher vs. aynı anda mumkun değildi.

Başka bir yerli uzun transferi beklemiyorum açıkcası, Cevher-Andric-Furkan ve bir yabancı uzunla uzun rotasyonunu tamamlarız bence.

Furkan Aldemir şu an çok iyi oynuyor. Fakat karşısındaki oyuncu Furkan'ı savunabilecek bir oyuncu değil, Furkan omuz atıyor rakibi yerlerde.

Şutunu geliştirebilirse rakipler için çok büyük tehdit olur, ancak şu anki haliyle pota altında birebirlerle etkili olabilir ancak.

Dolar olarak bence 3 yıl için NBA vs diye mızmızlanmadan oynamayı vaad ettiyse Furkan bize bence iyi bir anlaşma.
Günü değil geleceği kurtarmış olduk bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...