2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
John Guidetti ismi geçiyor ciddi bir şekilde. Oyuncu Elmander gibi İsveçli ve Manchester Ctiy'in oyuncusu. Bu sezon Feyenoorda kiralık oynamış 23 maçta 21 gol atmış. Geleceği olan bir oyuncu arkadaşıma göre Galatasaray bonservisini istiyormuş Ctiy ise kiralık vermek istiyormuş. Bu haberi 1-2 yerde daha gördüm.

Asıl sorun bu oyuncu geçirdiği hastalık yüzünden Nisandan beri maçlara çıkmıyor ve futbol hayatı bitebilir.
Buraya bakın.

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=john+guidetti&sayfa=2

takıma stoper,sol bek,sağ ve sol açık ve tabiki iyi bir gölcü lazım.stoper için stuttgart'taki serdar taşçı kendisi türkiyede oynarım teklif olursa diye demeç vermişti.sol bek taiwo süper olurdu sağ açık için hamit hem ön libero olarakta melo ve selçuk'a alternatif olur.alınabilirse gökhan törede sağ kanat için iyi olr.sola amrabat ve forvet içinde nicklas bendtner bence çok iyi olurdu.türk golcü için burak anlaşmışız diye bir çok haber var oda kadro derinliği için süper olurdu.

Kalou söylentileri çok fazla var, 26 yaşında, bonservisi elinde ve ihtiyacımız olan 2 belkide 3 bölge için uygun bir oyuncu.

Olursa o burada kral olur, keyfınide bizler yaşarız ki takım için süper olur.

Berbatov ve Kalou transferlerinin bittiği ve ön protokol yapıldığı söyleniyor.

Berbatov'la 3, Kalou ile 4,5 yıllık imzalar atılmış söylenene göre.

Eğer bu haber doğruysa normalde min. 15 milyon avro harcayacağımız yabancı forvet ve kanat transferlerini 5 kuruş bonservis ödemeden bu denli elit oyuncularla kapamış olacağızki, bu kadar akıllıca ve heyecan verici iki haberin birden doğru olması benim hayal gücümü zorluyor.

Diyecek bir şey yok inşallah doğrudur bu haber.

Hala daha ihtiyaçlarımızın tam anlaşılmış olduğunu sanmıyorum. Bizim ihtiyacımız hızlı forvetse alalım Martens 'i sabaha kadar koşsun kafasına göre.

Berbatov girdiği 2 pozisyondan 1'ini gole çevirebilen bir oyuncu bizimde gol yollarındaki özellikle son vuruş problemimiz belliyken Berbatov mumla aransa bulunamayacak bir oyuncu.

Hızlı forvet için öncelikli alternatifin Burak Yılmaz olduğu düşünüldüğünde anlaşılması zor bir transfer olmaktan çıkar bu isimler.

Transfer dönemlerinde söylentilerin ardı arkası kesilmez. Özellikle de ülkemizde... Ben sözleşmeyi görmeden inanmayanlar tarafındayım.

Bence Berbatov harika olur. Gol ortalaması çok yüksek bir oyuncu. Hamit ilaç gibi gelir. Melo takımda kalsa bile o bölgeye bir oyuncu daha lazım. Stoper alınabilir. Porto'da sözleşmesi biten Cristian Rodriguez düşünülebilir...

Berbatov ve Kalou gibi iki üst düzey ismi eğer sıfır bonservis ile bitirmeyi başarabilirsek, gerçekten müthiş olur. Bu sezon çektiğimiz net golcü sıkıntısını Berbatov, topu hızla taşıyıp, adam eksiltecek oyuncu sıkıntısını da Kalou ile çözebiliriz. Ve bu işi bonservis ödemeden yapabilme ihtimalimiz cidden iştah kabartıyor. Ama önümüzde daha uzun bir süre var, nice isimler dolaşır, köprünün altından daha çok sular akar diye düşünüyorum..

Berbatov ve Kalou transferlerinin bittiği ve ön protokol yapıldığı söyleniyor.

Berbatov'la 3, Kalou ile 4,5 yıllık imzalar atılmış söylenene göre.

Eğer bu haber doğruysa normalde min. 15 milyon avro harcayacağımız yabancı forvet ve kanat transferlerini 5 kuruş bonservis ödemeden bu denli elit oyuncularla kapamış olacağızki, bu kadar akıllıca ve heyecan verici iki haberin birden doğru olması benim hayal gücümü zorluyor.

Diyecek bir şey yok inşallah doğrudur bu haber.

Başkan Trtsporda 60 yakın sözleşmesi bitmiş oyuncu var demişti. Öncelik bunlar arasından iyi olanları alabilmekti. Berbatov olabilir hatta dün İbrahim Seten devre Ünal Aysalın Berbatovla anlaştığını Terimin ise maliyetini fazla bulduğu için kabul etmediğini yazmıştı. Kalou ise 26 yaşında ve bu oyuncuyu isteyen çok takım vardır.Kalou transferi zor görüyorum. Eğer böyle bir şey varsa gerçekten tebrik etmek gerekir bu transferi yapanı. Bu haberi nerde gördün bilmiyorum yada kaynağı ne bir araştıralım.

Alessandro Nesta'nın Milan'la olan sözleşmesi bitti. 36 yaşında olmasına rağmen hala üst düzey bir oyuncu. Kanımca kısa vade için iyi bir hamle olur. Şampiyonlar Ligi'nde takıma güven ve tecrübe katar.

Nesta'nın bu sezon Barcelona karşısındaki performansı:

[video=youtube_share;FCoOeBFJE5c]http://youtu.be/FCoOeBFJE5c[/video]

melo'nun takımda tutulmama ihtimali mi var acaba?? yerine lassana diarra falan deniyor?? noluyo yahu??saçmalardan seçmeler bu sefer çok hızlı başladı...

May Mahlangu ile ilgileniyormuşuz :) . İnandırıcı değil ama menajeri İstanbul'a gelmiş görüşmüşüz.Görüşme olumlu geçmiş vs. vs.

Melo,Lassana,Nuri falan derken böyle biri gelirse yorum yok.

Öncelikle sakin olmak lazım. Yönetim şampiyonluk sonrası çıktığı her programda sene başından beri hiç olmadığı kadar ney şekilde Melo ile devam etmek istediklerini ama bunun belli şartlarının olduğunun altını çizdi. Ney bu şartlar?

1.si Melo aldığı yıllıkta indirime gidecek. Melo şu anda 3,5 milyon avro garanti para ve maç başı 40 bin avro para alıyor ki bu yıl 5 milyondan fazla para ödendi kendisine.

2.si Sözleşmesine konulacak disiplin şartlarını kabul edecek. Bu şart Kazım ve Engin transferlerinde de kullanıldı ve baya işe yaradı doğrusu.

3.sü kulubü ile olan pazarlıklar sürerken sabırlı ve dik duracak. Zira Juventus ile pazarlıklar 5-6 milyon avro seviyesine kadar sürecek kesinlikle.

Melo şayet yıl içinde GS taraftarı ve kulubü ile kurduğunu gösterdiği gönül bağını gerçekten kurmuş ve aklında gerçekten futbol oynamak, başarılı olmak ve sevildiği yerde kalmak varsa bu şartların hepsini yerine getirebilir, bunu yaparsada zaten başımızın üstünde yeri var. Bu hem taraftar hem yönetim hem Fatih Terim için geçerli bir durum bu özverilerde ve iyi niyette bulunan ve takıma yıl içinde onun kadar katkı sağlayan her oyuncuya herkesin kapısı açık olur.

Lass işinin pek olurunun olduğunu düşünmüyorum zira bonservisi 6-8 milyon avro civarında olacak min. ve bunun yanında en az 4,5 milyon avro yıllık bir ücret konuşuluyor kendisi hakkında ki Melo'nun ücretini düşürmeye çalışan Reira ile yaptıkları sözleşmeden bin kere pişman olan bir yönetimin o parayı, bonservisi olan bir oyuncuya vermesi söz konusu olamaz.

Melo zaten bir röportajında kalmak istediğini, gerekirse aldığı ücrette indirim yapılmasına ses çıkarmayacağını söylemişti, gerçekten kalmayı istiyor :)

Eğer bahsedilen rakamlar doğruysa ben Melo'nun satın alınmasına kesinlikle karşıyım. Kesinlikle 13 milyon Euro ödenmemeli. 7 milyon bence Melo'nun tam gerçek değeri. Ayrıca aldığı ücrette indirime gidilmesini kabul etmeli. Bonservis bedeli ve aldığı paraya çok daha iyi oyuncular bulunur.

Bu takımın bu seneki yıldızı da bence kesinlikle Melo değildir. Çok şey kattı takıma, özellikle direnç ve ruh adına, ancak lige hiç başladığı gibi devam edemedi.

Bence Selçuk ve Elmander'in arkasından 3. olarak gelir takım yıldızlığında.

Baros da artık gönderilir umarım. İstikrarlı bir performansı yok ve sakatlanıp duruyor. Diğer gönderilmesi gerekenler, Riera, Servet, Serkan Kurtuluş gibi belliisimler zaten.

Burak Yılmaz alınabilirse bence en önemli transfer olur. Forvette böyle sıkıntı yaşarken, bunu son 2 sezonu harika geçiren bir oyuncuyla, üstelik yabancı kontenjanına dokunmadan halletmenin tadından yenmez. Tıpkı geçen sezonki Selçuk İnan transferi gibi önemi bir kat daha artar.

Bu sene çok iyi maçlar çıkardık, bu çekirdek kadro korunmalı büyük ölçüde, ancak bence epey bir adam alınmalı, özellikle Ş.L için.

Sol beke, sol açığa, sağ açığa, forvete kesin olarak as isimler alınmalı. Takımın genel olarak yedek sorunu var. Bu kısmı nasıl çözecekler bilmiyorum, ama aslar bile alınsa, neredeyse her bölgeye yedek de alınmalı. Hamit, Nuri, Burak Yılmaz transferleri bu açıdan çok yerinde olur.

Kaka olayının doğru olduğunu hiç sanmıyorum, ama haber doğru bile olsa, hamle çok yanlış olur. Bu kadar eksik varken tek oyuncuya o kadar para verilmez.

Sarper'e katılıyorum hatta takımda bence 4.yıldız durumunda ondan öncede muslera var. Kiralayabilirsek 1 sene daha çok iyi olur. Bu takıma 1 yerli 1 yabancı forvet ve 2 kanat gerekiyor.Ayrıca ben Ujfalusi'nin yerine yabancı çabuk bir stoper gerektiği düşüncesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...