Eğer bahsedilen rakamlar doğruysa ben Melo'nun satın alınmasına kesinlikle karşıyım. Kesinlikle 13 milyon Euro ödenmemeli. 7 milyon bence Melo'nun tam gerçek değeri. Ayrıca aldığı ücrette indirime gidilmesini kabul etmeli. Bonservis bedeli ve aldığı paraya çok daha iyi oyuncular bulunur.
Bu takımın bu seneki yıldızı da bence kesinlikle Melo değildir. Çok şey kattı takıma, özellikle direnç ve ruh adına, ancak lige hiç başladığı gibi devam edemedi.
Bence Selçuk ve Elmander'in arkasından 3. olarak gelir takım yıldızlığında.
Baros da artık gönderilir umarım. İstikrarlı bir performansı yok ve sakatlanıp duruyor. Diğer gönderilmesi gerekenler, Riera, Servet, Serkan Kurtuluş gibi belliisimler zaten.
Burak Yılmaz alınabilirse bence en önemli transfer olur. Forvette böyle sıkıntı yaşarken, bunu son 2 sezonu harika geçiren bir oyuncuyla, üstelik yabancı kontenjanına dokunmadan halletmenin tadından yenmez. Tıpkı geçen sezonki Selçuk İnan transferi gibi önemi bir kat daha artar.
Bu sene çok iyi maçlar çıkardık, bu çekirdek kadro korunmalı büyük ölçüde, ancak bence epey bir adam alınmalı, özellikle Ş.L için.
Sol beke, sol açığa, sağ açığa, forvete kesin olarak as isimler alınmalı. Takımın genel olarak yedek sorunu var. Bu kısmı nasıl çözecekler bilmiyorum, ama aslar bile alınsa, neredeyse her bölgeye yedek de alınmalı. Hamit, Nuri, Burak Yılmaz transferleri bu açıdan çok yerinde olur.
Kaka olayının doğru olduğunu hiç sanmıyorum, ama haber doğru bile olsa, hamle çok yanlış olur. Bu kadar eksik varken tek oyuncuya o kadar para verilmez.