2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk transferlerimiz Hamit ve Chivu olucak sanırım. Chivu gelicekse semih yedek mi kalıcak yoksa ujfa mı gidicek anlamadım. Sol bek oynamaktan nefret ettiğini söylemişti daha önce.

"Bence Chivu, Galatasaray için önemli bir alternatif. Ben böyle düşünüyorum; ama tabii ki kararı Fatih Terim verecek. Fatih Terim'le bir araya geleceğiz. Şu anda bir şey söyleyemem. Terim'le konuşacağım. Eğer onay verirse bu transfer olur. İstemezse olmaz. Durum bu kadar açık."

"Chivu, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Hagi ve Popescu'yla konuştu. Onlar Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu söylediler. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan yer alacak. Bu da Chivu için çok önemli. Chivu, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayabilecek."

"Chivu şu anda serbest bir oyuncu. Talep edeceği ücret konusunda bir şey söyleyemem. Kendisine güveniyor. Galatasaray'la ücret konusunda bir problem olacağını sanmıyorum. Biz Galatasaray'la 3 yıllık kontrat yapmak istiyoruz."

Ioan Becali, dünyadaki bütün Romenlerin menajeri heralde. :) Her yerde bu adam çıkıyor.

Chivu bence iyi bir transfer olur. 31 yaşında ve yıllarca belkide dünyanın en sert ligi olan İtalyada top koşturdu. Hem stoper hemde Sol bek oynuyor ki bence bu çok iyi bir transfer olur.

Son dakika olarakta Olcay Şahan adlı bir gurbetçi oyuncu almışız. Hayırlı olsun.

Chivu Ujfalusi'nin yerine gayet iyi gider ŞL'de :) Ujfa Reyizi severim ben de ama gerçeği görmek lazım ŞL'de çok deliniriz göbekten ...

Yalnız ŞL'nde Semih'in oynamasına ihtimal vermiyorum bu transfer olursa. Göbekte Ujfa- Chivu ikilisi oynayacaktır mutlaka.

Onun haricinde ligteki rotasyonu çok düşünmeyin derim zira Chivu stoper ve sol beg'e olduğu kadar orta saha için bile alternatif bir oyuncu. Bunun haricinde Hakan Balta ve Ujfa'nın kart cezası limitleri geldiğinde rahatça 2 maç kulübede tutabiliriz. Eboue Afrika Kupasına gidecek o dönemde Ujfa sağ beke geçince Chivu'da stoperde yerini alacaktır. Görüldüğü üzere sakatlık olmadığı durumlarda dahi Chivu'ya oynayabileceği 25 maç çıkabiliyor bir çırpıda.

Bence en önemli transfer hali hazırda Hamit Altıntop transferidir.

Olcay Şahan, transferi ile Emre Çolak- Engin Baytar ikilisini güzel yedekleyebilecek zamanlada üstlerine çıkabilecek potansiyelli bir adam aldık kadroya. Çok izlediğim söylenemez 2-3 maçını ancak izledim ama bu maçlardaki ortak özelliği hırsı-hızı ve ısrarcılığı. Teknik kapasitesi çok üst seviyede dersem yalan olur ancak en az Emre Çolak kadar teknik demek yanlış olmaz. Yerli kontenjan netice toparlamak lazım ya tutarsa diyip zararı dokunmaz :)

Öncelikle takımda kalacak isimleri gözden geçirmek gerekir:
Kaleci- Muslera, Ufuk
Defans- Ujfa, Semih, Zan, Eboue, Hakan,
Orta saha- Selçuk, Melo, Emre, Ceyhun, Yekta, Engin, Aydın
Forvet- Elmander, Necati, Sercan

Gönderilmesi gerekenler: Aykut, Çağlar, Riera, Baros, Batdal, Serkan, Yiğit, Sabri, Servet

Dolayısıyla transfer yapılması gereken epey bir bölge var:
- Genç gelecek vaadeden bir kaleci. Altyapıdan biri de getirilebilir
- 1 solbek. Hasan Ali olabilir. Gerçi Kayseri onu bize satmamak için başka takıma yarı fiyatına verebilir.
- 1 sağbek. Direk oynamayacak genç gelecek vaadeden bir oyuncu olmalı. PSV'de Burak Kardeş var.
- 1 Stoper Servet'in yerine. Adı geçiyor diye diyorum, Chivu olabilir.
- 1 Kanat oyuncusu. 2 kanattada oyunayabilecek Direk 11'de oynayacak bir oyuncu almalıyız. Shaqiri tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Gol atan, attıran tarzda. 2. isim olarak ta Gökhan Töre olabilir.
- 1 Yabancı forvet. Gol vuruşlarında etkili ve aralara kaçabilen genç yabancı bir oyuncu şart. Hatta Sercan'ı da gönderip yerine 1 tane daha bile alınabilir.
- Direk isim veriyorum Hamit Altıntop. Sağ açık, sağ bek ve orta saha oynar.

Bu transferlerle toplam 23 kişilik bir kadromuz oluyor.

Milli maçı izledikten sonra kesinlikle ve kesinlikle yapılması gereken 3 transfer Hamit , Gökhan Töre ve Sercan inanılmaz rahatlatır takımı inanılmaz . Hatta bir de Burak Burak Burak muhteşem ötesi olur . Aslında alınacak çok oyuncu var . Defansın göbeğinde ve solunda oynayabilen ya da ikisine de ayrı ayrı , Melo , Hamit , Gökhan , Sercan , Burak ve Kalou Drogba bu isimlerin çoğunu almamız lazım . .

Melo'ya alternatif yaratılmaya çalışılıyor olabilir zira bunun haricinde ne bonservis ne yıllık ücreti Melo'dan iyi olmayacak hatta çok daha pahalı olacak bir adamı tercih etmeyiz.

Hamit Altıntop çok kritik bana kalırsa zira şu anda gurbetçi futbolcular için önder pozisyonda Hamit ve onun GS'a gelmesi Sercan'ında Töre'ninde, Ömer Toprak'ında burayı tercih etmesi için büyük etken olacaktır bu hamle.

Gökhan Töreye İtalyan ve bir kaç Türk takımından teklif varmış. Menejeri Galatasarayın teklifini doğruladı ama Gökhanın önceliği Hamburgda kalmakmış. Sercanın ise Fenerle ilgili haberleri çıkıyor. Dün kü maçtan sonra hemen yazmışlar Türk basını işte.

Berbatovu PSG'de istiyor. Kalao ise resmen Drogba gibi takımdan ayrıldı.

Benim istediğim Gökhan Töre ve Hamitin alınması.

Mehmet Topal büyük ihtimal Fenere gidecek. Bugün kendisi de söyledi Türkiyeden teklif olduğunu Ligtv'ye. Bonservis olarakta 6-8 milyon avro arası konuşuluyor. Fener olmazsa başka takıma gitcek büyük olasılıkla Valencia onu şatış lstesine koydu.

Beni anlamadığım Mehmet gibi birisinin geleceği belli olmayan Türk futbolunu iyice karanlığa sokan bir takıma gelmek istemesi çok şaşırtıcı. Bakalım neler olacak.

Mehmet iyi oyuncu ama bir Melo değil.Çok üzülmem açıkçası.Kendisini severim.Eğer transfer olduktan sonra saçma açıklamalar yapıp efendiliğinden ödün vermezse saygım azalmaz kendisine

Mehmet Topal dün izlediğimiz Mehmet Topal'sa ve cidden fb'ye gitmeyi düşünüyorsa hiç beklemesin cehennem olsun gitsin no problem benim açımdan :)

Bizim sistemimizde hiç bir şekilde düzenli yer bulamayacak, benim 1,5 sezon haricinde her daim yetersiz ve eksik bulduğum bir oyuncu Topal, Hakkı'nın dediği durumdaki bir takıma, heleki bu takım kendisini Mehmet Topal yapan takımın 1 numaralı rakibiyken gitmeyi düşünüyorsa zaten buranın havasından suyundan alamamış demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...