2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bütün bunların haricinde bizim 2-3 oyuncu ile ön protokoller yaptığımız ama bunların resmiyet kazanmasının UEFA'nın vereceği karara göre değişeceği söyleniyor piyasada. Transferdeki derin sessizlik ve yöneticilerin rahatlığına bakarsak haberlerin doğru olma ihtimalide yüksek baya.

Melo konusundada pazarlıklar devam ediyormuş.

Valla Mehmet Topal Fener'e giderse 1 gram üzülmem. Defansıyla ön plana çıkan oyuncu olarak defansını çok yetersiz buluyorum. Çok savunmanın içine gömülüp orta sahada karşılaması gereken adama çok boş alanlar bırakıyor.

Hamit Altıntop ve Melo transferleri harika olur.Melo-Selçuk-Hamit üçlüsü,altarnetifleri Emre ve Engin...

Forvet,solbek ve açık transferleriylede kapatırız transfer dosyasını...

Yok arkadaşlar gerçekten 1 yıllık olarak açıklandı ama kiralık olarak 2 yıllık anlaşıldı bir kaç hafta sonra açıklama gelir bir yıl daha kiralık oynayacak .

Sunay abi bende biliyorum bir yıllığına açıklandığını ben resmi olarak demedim zaten 2 yıllığına kiralandı ilk yıl bonservis konusunda anlaşılmazsa yeniden kiralama hakkımız var aynı ücretle dediğim gibi biraz daha bekleyelim haklı olduğumu göreceksiniz .

Onur, geç bu işleri o hesap fake zaten öncelikle.

Onun yanı sıra Melo'nun konuşulduğu üzere 1 yıl kiralama hakkı daha olsa şu anda çoktan kiralanmış bu iş bitmiş ki kimse şu anda Melo'ya 7-8 milyon bayılmak istemez. İkincisi kiralık anlaşılmış olunsa niye bir kaç hafta beklensin o bile ayrı bir saçma.

Sonuç olarak beklemeye devam.

Milli maçlarda tekrar gördük ki Hamit gerçek bir profesyonel, gerçek bir lider. Nere aksarsa oraya derman olur, o gelirse burun kıvıran çoğu gurbetçinin aklı bize kayar. Bu senenin kilit adamıdır, Hamit.

Adı geçen Chivu da çok önemli bir hamle olur. Hem de uygun şartlar da.. Zira tecrübesi, birden çok pozisyonda oynaması ile o da kilit bir adam olur. gerektiğinde stoper, gerektiğinde sol bek, hatta çok zor durumda kalırsak orta saha.

Bu arada Lyon da değişime gidiyormuş sanırım, Bastos'un ayrılma olasılığı varmış. Sulanmak lazım, her türlü sisteme gider..

Sercan Sararer kesinlikle düşünülmeli. Olcay Şahan yerine bunu almalıyız. Hem o kadar yüksek bonservisi yok. Bir şekilde ikna edilmeli.

Kesinlikle bu çocukta iş var.

Abi bir kere sezon açılışında tüm transferler tamamlanmış olsun. Yine koca sezonu oyunceu takip etmeden, ön anlaşmaları yapmadan geçirmişiz gibime geliyor. Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Birkaç transferi en azından açıklayıp kombine satışlara patlama yaptırılabilirdi.

Abi bir kere sezon açılışında tüm transferler tamamlanmış olsun. Yine koca sezonu oyunceu takip etmeden, ön anlaşmaları yapmadan geçirmişiz gibime geliyor. Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Birkaç transferi en azından açıklayıp kombine satışlara patlama yaptırılabilirdi.

'KOMBİNE SATIŞINDA PATLAMA' derken ? :D

Şu anda geçen seneden kombine sahibi 27 bin kişinin 24 bini kombinesini yenilemiş, transferin 'T' si geçmeden 24 bin kombine satılmış durumda şu anda :)

peki geçen seneye göre fiyatların yarı yarıya azaldığının farkında mısın? Ben toplam geliri kastediyorum. 1.5 yıllığına 950 TL olan yerler, 1 yıllığına 450 TL ye satılıyor. 2400 TL olan yerler, 1200'e... Uzun yıllardan bu yana ilk kez şampiyonlar ligindeyiz. Açıkçası bu fiyatlarla 40000'in altında bir satış başarısızdır benim gözümde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...