2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır şampiyon olup direkt şampiyonlar ligine gidecek olan biz degiliz sanki...şuana kadar aldıgımız 2 oyuncu da kulübeyi kuvvetlendirmek adına yapılmış transferler...ilk 11'e monte edilecek 2 kanat 1 forvet nerede acaba??

Tek bir transfer yapılır transfer kapatılır Culio orayı halleder zaten yığılma var kanatlarda denir yiğit sercan culio v.s. v.s bir tane kanat oyuncusuyla zaten şampiyon takım denilir olay bitirilir. Yönetimden başka bir hamle beklemiyorum bunlar koyun güdemez..

Tekrarlıyorum Fnerbahçe bu kadar can çekişirken her alanda bizi eziyorsa bu yönetimden cacık olmaz. Ayrıca sözlerimize dikkat edelim! ben mecaz kullanıyorum sen hakaret ediyorsun!

Öncelikle hakaret etme gibi bir niyetim yok. Eğer öyle algıladıysan özür dilerim.
1- Fb bizi her alanda eziyor derken? Hawkins'i ya da Hamit'i alarak mı eziyorlar? Eğer öyleyse her dönem ezebilirler sıkıntı yok.
2- Fb'nin zor durumunu açıklarmısın?

Öncelikle hakaret etme gibi bir niyetim yok. Eğer öyle algıladıysan özür dilerim.
1- Fb bizi her alanda eziyor derken? Hawkins'i ya da Hamit'i alarak mı eziyorlar? Eğer öyleyse her dönem ezebilirler sıkıntı yok.
2- Fb'nin zor durumunu açıklarmısın?

Fenerbahçe şu anda her ne kadar olaylardan etkilenmemiş gibi gözükse de önleri hiç açık değil. Uefa ne karar verecek belli bile değil ama adamlar ona rağmen bizim dillendirdiğimiz transferlere el atıyor ve açık açık istersek biz alırız diyor. Bizim yöneticiler ise Fatih Terim faktörünü kullanalım diyor. Ya hani bu adam sizin çalışanınızdı şimdi koskoca Galatasaray başkanı gidip Hamit'i alacak da Fatih Terim'i devreye sokacak. Adamlar bas bas bağıırıyor biz istediğimiz adamı alırız. Gelelim Kayseri olayına Kayserispor'un ve Hurma'nın bize yaptıklarını Fenerbahçe'ye yapsaydılar bugün Fenerbahçe Kayserispor'a sitesinden giydirmiş ağzının payını vermiş ve ilişkilerini dondurmuştu ve S. Hurma gidene kadar Kayserispor'u tanımıyoruz demişti. Biz ise koskoca Galatasaray S. Hurma karşısında adeta aciz kaldık. Amrabat kim ya. Çık açıklama yap siz Fenerbahçe'ye oyuncu peşkeş çekedurun biz sizinle ilişkilerimizi dondurduk. Amrabat Galatasaray'dan büyük değildir tepe tepe kullanın de birşey de. Her oyuncuyu Kap'a bildirip sonra taraftarını dalga konusu yapma. Ayrıca adamların taraftarının yüzünü güldürecek diye gidiyor yönetim de olmayanlar dahi elini cebine atıyor Sow'u alıyor. Kuyt'u alıyor. Benim başkanım 40000 Kombine alan taraftarının gözünün içine baka baka yalan söylüyor ve transferleri sürekli erteliyor. Dağ fare doğuracak göreceksiniz bunlar gidip sağ tarafa saçma sapan bir oyuncu alıp transferi bitirecekler. Hamit konusuna gelince bence alınmamalı ihtiyacımız daha hızlı ve teknik biri. Ancak çıkıp alacağız diyorsan alacaksın Fenerbahçe gelip almayacak. Ya da biz Hamit'i istemiyoruz artık anlaşamadık. Bize evet dedi şimdi Fenerbahçe ile görüşüyor de. Paramız yok diyip camiayı ayağa düşürme şu dönemde Fenerbahçe'nin gram parası yok bütün transferlerini zengin iş adamları yapıyor. Çünkü kulüplerini seviyorlar. Bizim yöneticiler gibi belli bir kurumu kutsayıp, asıl emektar olan taraftarını panellerde orada burada görmezden gelmiyor. Transfer olur olmaz önemli değil öncemli olan söz veriyorsan yapacaksın. Yok öyle olduı yok böyle oldu fiyatlar yükseldi demeyeceksin. Oyuncuyu almadan konuşmayacaksın Haldun Üstünel denen bir adam tanıdı bu taraftar gitti kimi istiyorsa aldı geldi. Kimsenin ruhu duymadı. Ama Fatih Terim bir ohyuncu istiyor anında gazetelerde manşet sonra başka takımlar devreye giriyor ne hikmetse sadece tek talibi biz olduğumuz oyuncuları alabiliyoruz. Bu kadar mezarcı olmak Galatasaray'a yakışmıyor. Madem taraftara yıldız sözü verdin dalga geçer gibi Bendtner'e gitmeyeceksin. Dzeko'ya gideceksin. Drogba'yı alacağım diyorsun tamam diyorsun alacaksın. Geçen sene salonda olanlar bilir Drogba diye bağırdığında taraftar tamam dedi başkan kendinden emin bir şekilde. Maçtan çıktık çoluğu çocuğu genci herkes bizimn başkan alıyorum dedi mi alır diye konuşuyordu. O gün bugün Ünal Aysal hiçbir sözünü tutmadı malesef. Galatasaray taraftarına sorsanız şu anda Aziz Yıldırım mı sözünün eridir vaatlerini yerine getirir Ünal Aysal mı? Malesef büyük bir çoğunluk Aziz Yıldırım der. Sorun bu. Geçen seneki Drogba olayı Fenerbahçe ülker Arena'da Aziz Yıldırım ve taraftarı arasında gerçekleşseydi bugün Drogba Fener'de olurdu. Anlatmak istediğim bizim yöneticilerimiz bu işi taraftarımız mutlu olsun diye yapmıyor. Öyle olsa transferler bitmiş takım şimdi ş. ligi hazırlıklarına başlamıştı. Hala bu takımın sağı solu önü yok farkında mısınız? Selçuk ve Melo'nun alternatifi yok...

Nene ile anlaşılmış, kulubü PSG ile pazarlığa oturulacakmış. Bence daha da güzel haber olan Assaidi transferinde vazgeçilmiş =D Gerçekten bizim hedeflerimize uyan bir isim değildi heleki Bülent TULUN gölgesi varken çok çok iyi oldu vazgeçme sebebi Nene ile anlaşmamız ve oyuncunun kişilik olarak sorunlu birisi olması imiş...

Sorduğuma pişman oldum. Bu kadar uzun bir yazı beklemiyordum :)

Bu kadar uzun yazmayı sevmiyorum kısa kısa geçeyim üstünden. Sadece bu dönem değil en iyi oldukları yıllar da bile fb'li zenginler ceplerin kulübe para vermiş ya da transfer yapmıştır. Bizim camiamızda ise böyle bir durum çok sık rastlanmaz. Buradan bu yönetime eleştiri yapmak haksızlık.

Kayseri ve S.Hurma konusunda sonuna kadar katılıyorum.

Fb'nin isteğimizi alırız tavrından rahatsızlık duymuyorum. İstediklerini alabilirler. çok değil 2-3 sene önce Bjk'den beter durumda olan bir kulübün taraftarlarının rakibimiz bizden nasıl fazla para verebilir diye isyan etmesini anlamıyorum. Bu durum paramız yok diyerek ayağa düşmek değildir.

Başkanları karşılaştırma olayına hiç girmiyorum. Ama illa ki öyle bir karşılaştırma yapılacaksa bi 5-6 sene beklenilmeli.

Transfere gelince yine taraftara hak veriyorum başkanın gereksiz söylemleri yüzünden eleştirilmeyi hak ediyor. Ama bunu hiç bir şey yapılmayacakmış gibi lanse etmek haksızlık ve yanlış.

Sorduğuma pişman oldum. Bu kadar uzun bir yazı beklemiyordum :)

Bu kadar uzun yazmayı sevmiyorum kısa kısa geçeyim üstünden. Sadece bu dönem değil en iyi oldukları yıllar da bile fb'li zenginler ceplerin kulübe para vermiş ya da transfer yapmıştır. Bizim camiamızda ise böyle bir durum çok sık rastlanmaz. Buradan bu yönetime eleştiri yapmak haksızlık.

Kayseri ve S.Hurma konusunda sonuna kadar katılıyorum.

Fb'nin isteğimizi alırız tavrından rahatsızlık duymuyorum. İstediklerini alabilirler. çok değil 2-3 sene önce Bjk'den beter durumda olan bir kulübün taraftarlarının rakibimiz bizden nasıl fazla para verebilir diye isyan etmesini anlamıyorum. Bu durum paramız yok diyerek ayağa düşmek değildir.

Başkanları karşılaştırma olayına hiç girmiyorum. Ama illa ki öyle bir karşılaştırma yapılacaksa bi 5-6 sene beklenilmeli.

Transfere gelince yine taraftara hak veriyorum başkanın gereksiz söylemleri yüzünden eleştirilmeyi hak ediyor. Ama bunu hiç bir şey yapılmayacakmış gibi lanse etmek haksızlık ve yanlış.

Ben de bu kadar uzun yazdığımın farkında değildim zaten :) Neyse bekleyip görelim..

Elia, Juventus'dan Werder Bremen' 5.5 Milyon Euro eve evet 5.5 Milyon Euro fiyata satılmış. Daha 25 yaşına gelmiş adı sanı duyulmamış Amrabat için 7.5 Milyon Euro ödemeye razı olan ama 15 Milyon Euro istenen bir kulüp anlayışı olduğu için canım Türkiye'me bir kez daha acıdım, bir futbol sever olarak. Bilmeyenler için hatırlatayım Elia, Hollanda'lıdır, Amrabat Fas'lı kimin piyasasının daha iyi olması gerekir, yaş ve potansiyel olarak alt yapı eğitimi olarak...

Elia tekniği,top sürmesi,özel yeteneği,hızlanması,pasları herşeyiyle çok kaliteli kanat oyuncusudur. Juventus gibi kulüpte kendini ispatlayamadığı için adı fazla geçmiyor. Yalnız Werder Bremen takım kalitesini 1 kademe yukarı çekmeyi başarmış bravo. arnautovic,elia ile kanatları çok iyi olmuş bremen'in hemde çok uygun hatta bedava almışlar Elia'yı.Bizim de almamız gereken oyuncu bu şekilde olmalı...

hamit altıntop ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişiz inşallah bir pürüz olmaz

Hamit Altıntop'un Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Hamit Altıntop için kulübü Real Madrid ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop'un transferi için kulübü Real Madrid FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Fenerbahçe kesin aldı gözüyle bakıyordum Hamit transferine, normalde bu tür hamleler Fenerbahçe'den bize gelir, ama bu sefer paranın ötesinde Fatih Terim etkisi ağır bastı sanırım.

Alınırsa hem yıllardır, Figo, Rui Costa, Maniche, Baptista, Riquelme gibi muhabbetlerin Türk versiyonu olan Hamit konusu kapansın, hem de önümüze bakalım kafamız rahat şekilde.

Daha en az 4 oyuncu almamız gerek bence. Keşke Türk oyunculardan Serkan ve Gökhan Töre'yi de bitirebilseler.

Geleceksen gel artık.Ne meraklıymışsın büyük kulüplerin yedek kulübelerinde takılmaya.Her açıdan Hamit bize uygun bir oyuncu.Ama sanırım ilk defa burada Ünal Aysal'a katılacağım O'nun da bizi gerçekten istemesi gerekiyor. Hamit içinde şuan en doğru takım biziz.Bekliyoruz.

Es kaza bu bildirimden sonra, Hamit transferide olmazsa durum pek b.ktan olur. Taraftar sıyırmaya başlar. Umarım pürüz mürüz yoktur. İş bitmiştir...

Her ne kadar 4.4.2 ye uymayacağını ve bizim sistemde sağ açıkta daha hızlı ve teknik birinin olmasını düşünsem de umarım bu KAP olayından sonra gelir!!

Bence hem iyi bir sağ kanat oyuncusu aldık hemde Orta sahada Selçuk veya Melo'nun yokluğunda onların yerini doldurabilecek bir oyuncu. Böylelikle Engin'i de asıl yeri olan sol kanatta görebileceğiz. Bir tane de bitirici forvet en yabancısından. Hadi ulan!

ama geldiğini düşünürsek artık hem sağ kanat hem selçuğun yanında orta saha hem de gerektiğinde sağ bek olacak inanılmaz bir isim almış olacağız inanamam bu transfere umarım olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...