2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon,daha önce Fatih Tekke ve Göldeniz'e yaptığını şimdide Burak Yılmaz'a yaptı.Futbolcuların kariyerlerini bitirmekte ustalar,Burak'ta herhalde kariyeri yerine parayı seçmiş,Hayırlı olsun ne diyeyim,Burak konusunda yönetime tek eleştirim,şu Trabzon denilen kulüble aramızı bozmayalım diye uğraşmaları yazık…
Gökdeniz ve Fatih'in kariyeri neden bitti? Her ikisi de takımlarıyla Rusya ligini kazandı, Fatih UEFA kupasını kazandı.

Gökdeniz'in attığı golle barca'yı deplasmanda yendiler yahu :D Rusya ligi son yıllarda yükselişte ve almanya ve italya liglerini 3-4 seneye yakalar bence.

Gökdeniz ve Fatih'in kariyeri neden bitti? Her ikisi de takımlarıyla Rusya ligini kazandı, Fatih UEFA kupasını kazandı.
bitti deme sebebim,adamların kariyerleri bizim ligimizin bana göre altında bir ligde bitti,Fatih dediğimiz adam giderken 30 küsür gol atmış,hatta Ersun hoca Fatih oynatmak için Hakan Şükür'ü milli takıma almadı,ya Rusya'daki Fatih ne yaptı,Uefa'yı alan Zenit'in kadrosunda büyük payı olduğunuda düşünmüyorum,kariyerlerinin sonu rusya ligi oldu adamların,ordan önemli bir lige gittide benmi hatırlamıyorum:)

bitti deme sebebim,adamların kariyerleri bizim ligimizin bana göre altında bir ligde bitti,Fatih dediğimiz adam giderken 30 küsür gol atmış,hatta Ersun hoca Fatih oynatmak için Hakan Şükür'ü milli takıma almadı,ya Rusya'daki Fatih ne yaptı,Uefa'yı alan Zenit'in kadrosunda büyük payı olduğunuda düşünmüyorum,kariyerlerinin sonu rusya ligi oldu adamların,ordan önemli bir lige gittide benmi hatırlamıyorum:)

Son 10 yılda 2 kez uefa kupasını aldı Rusya. Durumları bizden iyi. Ülke puanı yüksek.

eğer NENE haberi doğruysa tadından yenmez
PSG denilince akla ilk gelen isim
şut atar, orta yapar, show yapar
yaşı daha 31
fransa liginde hep istikrarlı oynamış biri
sakatlık yok, kart yok
bence alınırsa süper olur

nene geçen yıl psg de takımı sırtlıyan isimlerin başındaydı ve attığı gol kadar asist yapan bir sol açık bence süper olur kariyerinde 300 maçta 89 gol 69 asisti var ve yanlızca 1 kez kırmızı görmüş(çift sarıdan)

Geçen sene Avrupa kupalarına katılmamamıza rağmen Selçuk,Muslera,Melo,Eboue,Engin vs. gibi çok kaliteli oyuncuları kadromuza dahil etmiştik. Bu sezon neden böyle oldu anlamış değilim.

PSG Sportif Direktörü Leonardo, G.Saray ile de adı anılan Brezilyalı golcü Nene'nin takımda kalacağını açıkladı.

L'Equipe'e konuşan Leonardo, "Futbolda planlar hep sezonluk yapılır. Biz de öyle yapıyoruz. Önümüzde yeni bir sezon var ve ona hazırlanıp iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız. Nene geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergiledi. Bizimle 1 yıllık daha kontratı var. Bu ne onun ne de bizim hemen karar vermemizi gerektirmiyor. Futbol da 1 sezon içinde herşey olabilir ve herşey değişebilir" dedi.

Ama oyuncunun menajeri farklı konuşuyor, çarşambaya kadar belli olur, biz Galatasaray ile görüşüyorz ama daha kulüpler aralarında görüşmedi demiş...

Bu arada şu Amrabat olayı iyice sıktı şimdide 8.5 Milyon Avro+Ceyhun teklif etmişiz, menajerleri olacak zat yok öyle bir teklif, biz kapattık o defteri demiş. Aman uzak durun piyasası 3 Milyon Avro zor olan oyuncu için gözümüzü karartıp etmeyeceği değeri verdik, siz kapattınız defteri, biz yırtıp attık artık yeter!..

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

FESTIVAL: Hamit Altintop icin G.Saray da devrede.. "Parada anlastik ama Hamit 5 yillik mukavele istiyor, onu dusurecegiz" diyor yoneticiler.

Abdurrahim Albayrak: "Herkes bizden kısa sürede transferi bitirmemizi bekliyor. Bize bu baskıyı yapmayın."

Bu yönetim neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum kendi kendilerine baskı yaratıyorlar sonra suçlu taraftar oluyor. Zırt pırt tarih veren çemişgezekspor başkanı tabi

8,5 milyon avro'yu bilmem ama bu Amrabat için 7,5 milyon teklif ettik. Açık söyleyeyim bu parayı Barca'ya versek Affelay'ı alırız. Hatta bir çok kanat oyuncusu alabiliriz. Bahsi geçen para tamamen şişirme ve anlamsız. Bu para asla etmez.

Abdurrahim Albayrak: "Herkes bizden kısa sürede transferi bitirmemizi bekliyor. Bize bu baskıyı yapmayın."

Bu yönetim neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum kendi kendilerine baskı yaratıyorlar sonra suçlu taraftar oluyor. Zırt pırt tarih veren çemişgezekspor başkanı tabi

25 haziran açıklamasını ve en fazla bir transfer temmuz'a sarkar açıklmasını biliyorsunuz ben yaptım.

son dakika gelişmesi gökhan töre ile görüşüyormuşuz 400 bin euro alıyomuş hamburgtan ve bizden 1.5 milyon euro garanti istemiş...bu şekilde haberler var 1992 doğumlu yani daha 20 yasında bence süper bir takviye olur yerli oyuncuya çok ihtiyacımız var şu an...

Yanarım'da şukadar uğraştıktan sonra hamit'i şu fener alırsa ona yanarım.yeni kurallarda yabancı olayı önemli hal almışken hamit ve piyasada bize fayda sağlayacak yerlileri bu adamlar topluyor.şampiyon olduğumuz bu sezonda tüm yönetimin planlarımız ve alternatiflerimiz hazır dedikleri halde transferde şu durum beni endişelendiriyor.umarım yanılırım.

hayır şampiyon olup direkt şampiyonlar ligine gidecek olan biz degiliz sanki...şuana kadar aldıgımız 2 oyuncu da kulübeyi kuvvetlendirmek adına yapılmış transferler...ilk 11'e monte edilecek 2 kanat 1 forvet nerede acaba??

Ünal Aysal o kadar gereksiz konuştu ki haklı olarak herkes transferleri soruyor. Aslında gayet doğal bir işleyişi var transferlerin.
Hamit konusunu bu kadar uzatmak da yönetim hatası. Eğer olmayacaksa çıkıp açıklama yapın. Bu işin uzaması her gün taraftarı daha çok geriyor.

Hamit için Fatih Terim devreye sokulacakmış.. Selçuk İnan transferinde de böyle yapılmış. (Kaynak: Sabah)
Bu durum doğru ise FB yönetimi ile biz baş edemiyoruz, devreye sen gir hocam demiş oluyorlar herhalde..
Fatih Terim de olmasa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...