2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger Burak alınırsa başka forvet transferi olacak mı ? Kaliteli bir yabancı alınmayacak galiba çünkü Elmander, Umut, Necati, Sercan, Baros. Belki baros ve sercan giderse olabilir.

Baros gitsede gitmesede başka forvet alınmaz emin ol zira Elmander-Umut-Necati-Burak ile zaten hali hazırda 4 forvet oluyor ki her türlü yeter bir sayıdır bu.

Baros gitsede gitmesede başka forvet alınmaz emin ol zira Elmander-Umut-Necati-Burak ile zaten hali hazırda 4 forvet oluyor ki her türlü yeter bir sayıdır bu.

Eee o zaman başkanın ''yabancı yıldız golcü'' sözü ne olacak ? Taraftarların gözünde inanılmaz bir imaj kaybına neden olur.. Söylediklerinde haklısın ama inşallah Burak alınmaz, alınsa da mevcut forvetlerden birinin gönderilip yabancı yıldız forvet alınması lazım burakla flan olucak iş degil şampıyonlar ligi.

Eee o zaman başkanın ''yabancı yıldız golcü'' sözü ne olacak ? Taraftarların gözünde inanılmaz bir imaj kaybına neden olur.. Söylediklerinde haklısın ama inşallah Burak alınmaz, alınsa da mevcut forvetlerden birinin gönderilip yabancı yıldız forvet alınması lazım burakla flan olucak iş degil şampıyonlar ligi.

Yahu adam o sözü ederken Burak Yılmaz'ın olma ihtimali yok gibiydi yabancı alıyorduk, şimdi Burak ihtimali doğunca ona yöneldi. Neden bukadar kalıplara sıkışmış bir profil sergiliyorsunuz inanın anlamıyorum. Şahsım adına hiç bir imaj kaybı yok gözümde hele ki bu transfer mevzunda ki kombinemle, GStore alış verişimle,GS Bonusumla kendimi bahsi geçen 'taraftarlar' arasında sayıyorum.

Kimse aklına göre transfer yapmıyor Fatih Terim öncelikli olarak Burak'ı istiyorsa, yabancı forvet istemiyorsa bizim inşallah maşallah dediğimiz her şey faso fiso.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
EN SON DAKIKA: Burak Yilmaz icin G.Saray ile Trabzon el sikismaya cok yaklasti.. Bu is bugun-yarin biter..
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
DİP NOT: Burak için pazarlığı Abdürrahim Albayrak ile Sadri Şener yapıyor.. Arada 500 bin Euro fark kaldı, bir de genç oyuncu..
abdurrahim albayrak ve sadri şener bodrumdalarmış galiba

Assaidi ve Burak Yılmaz hamleleri çok çok iyi olur.İkiside genç. Assaidi çok teknik, Burak ise kuvvetli. Çok bitirici olmasada gol yollarında iyi katkı sağlayacaktır Galatasaray'a. Birde benim gönlümden geçen Bastos transferi var tabi..

trabzon buraka karşılık ismail berk ünsalı istemiş terim reddetmiş bence de ismail çok yetenekli bir oyuncu sercan iyidir gitsin zaten ihtiyacımız yok su an sercana

Burak alınırsa yakışıklı forvete ihtiyaç yok.. Transferdeki mantıklı hamleler başkanın imajından daha önemli..
Burak-Elmander-Necati-Umut tüm kulvarlar için işimizi görür.. Gruplardan çıkmak (3 veya büyük ihtimal 4. torbadan gireceğimizi hesap edersek) başarıdır ve bu anlamda Burak ŞL için yeter..
Bu takıma Melo şart.. Geçen seneki uyum, takımın kimyasını tanıması vs gibi gerekçelerle aradaki pürüzler giderilip alınmalı.. Önce şampiyon kadroyu korumak gerek ki Melo-Selçuk o kadronun temeliydi.. Muslera-Ujfa-Eboue-Melo-yabancı kanat-Elmander: 6 yabancı böyle..
Dany de yedek yabancı.. Assaidi iyi hoş da şu Afrika kupasında yabancıların neredeyse yarısı gidecek.. Gruplardan çıkarsak Afrika kupası 2. tur maçları dönemine denk geliyor ayrıca.. Gruplardan çıkmak yeterli olsa da Şubat ayında bizi kesmeyecektir ve daha üst turları isteyeceğiz..

bi de bu yönetime vizyonsuz denildiğinde kızılıyor :) Burak ve Hamit elimizden kaçtı. Yerli kalitemiz berbat 3 kulvarı birden kaldıracak takım değiliz.

Burak lokomotif moskovaya gitmiş allahan ne yapacak rusyada bi anlasam vallaha yönetim transferde her yıl sınıfta kalırdı ama bu sefer okuldan atıldı resmen .

Burak sadece yurt dışında oynamış olmak için gidiyor ve de paranın sıcak yüzü =))

Burak YILMAZ'ı kaçırmamalıydık heleki Rusları tercih etmiş olması daha da vahim...

Gerçekten bu yönetim saçmaladı iyice ben gittikçe ümidimi kesiyorum, Assaidi bu takımın oyuncusu değil kesinlikle, gençmiş, yetenekmiş geçsinler böyle edebiyatları. Bize isim yapmış üst düzey isimler gerekli, uluslararası tecrübesi yüksek olan oyuncular lazım...

Sadri Şener,GS 5,5 milyon Moskova 5 milyon verdi ama rakibim olmadığı için onları seçtim demiş.Yönetimi hatalı bulmuyorum ben bu transferde 5,5 milyon + oyuncu daha ne yapsınlar artık.2,7 milyon alacakmış Burak'ta.

Daha önceki yıllardada geldi isim yapmış adamlar takıma havalanında 5 bin kişi karşılayıp ertesi sene tek başına giden adamlarıda gördük.Assaidi umarım açıklanır resmi olarak.

daha gitmedi burakın menajeri ali egesel trabzona saygılıyız bu yüzden lokomotiv ile görüsücez tipi bişeyler söylemiş yani burak anlaşmamış...yerli statüsü önemli futbolcu yapıyor burak ı da yoksa hayatta alınmazdı...

Trabzon,daha önce Fatih Tekke ve Göldeniz'e yaptığını şimdide Burak Yılmaz'a yaptı.Futbolcuların kariyerlerini bitirmekte ustalar,Burak'ta herhalde kariyeri yerine parayı seçmiş,Hayırlı olsun ne diyeyim,Burak konusunda yönetime tek eleştirim,şu Trabzon denilen kulüble aramızı bozmayalım diye uğraşmaları yazık…

Yahu adam o sözü ederken Burak Yılmaz'ın olma ihtimali yok gibiydi yabancı alıyorduk, şimdi Burak ihtimali doğunca ona yöneldi. Neden bukadar kalıplara sıkışmış bir profil sergiliyorsunuz inanın anlamıyorum. Şahsım adına hiç bir imaj kaybı yok gözümde hele ki bu transfer mevzunda ki kombinemle, GStore alış verişimle,GS Bonusumla kendimi bahsi geçen 'taraftarlar' arasında sayıyorum.

Kimse aklına göre transfer yapmıyor Fatih Terim öncelikli olarak Burak'ı istiyorsa, yabancı forvet istemiyorsa bizim inşallah maşallah dediğimiz her şey faso fiso.

Valla ben sizi bilmem de yabancı bir golcü alınmazsa nerden baksanız 15-20 milyon gslinin gözünde imaj kaybı olur.. Sayın başkan bize 13-14 haziran tarihlerinde ''25 haziranda yıldız forvetle birlikte imza şov var sabredin'' dedi, sonra çıkıp ''ufak tefek gecikmeler olacak 25-30 arası hepsi biter'' dedi, sonra çıkıp ''mutlaka kampa yetiştirecegiz'' dedi , kamp başlayalı 2 gün oldu ortada kimse yok.. Ben de en az sizin kadar Galatasaray TARAFTARAYIM rahat olun, herkes Aysal'ı eleştirirken ben ''sabredin transferler gelecek'' diyordum ama bu iş gitgide arap saçına döndü ve Fatih Terim'de geçende yaptıgı açıklamada transferlerin gecikmesinden rahatsız oldugunu açıkladı.. Kaldı ki bu kadar ertelemeden sonra sen çıkıp ''buyrun burak yılmaz'' dersen gelebilecek tepkilerede açık olman gerekir.. Hem diyorsunuz ki ''o zaman burak yoktu gündemde'', Burak 2 haftadır bizim gündemde ve başkan bikaç aydır ''uzun boylu sarışın yakışıklı golcü'' diyor bunu nasıl açıklayacaksınız ?? Burak gündemimizdeyken bile başkan hala yabancı golcüyü alacagımızı soyluyordu ve en son açıklamasında da bu işi en sona bırakacaklarını söyledi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...