2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son açıklaması brezilyalı forvet dedi nene değil dedi bastos da olamaz kim merak ettim aklıma brezilyalı forvet robinho-nilmar-fred falan geliyor şu an

Kanatlarda eksiklik var deniliyor ama Fatih Terim'in oyun anlayışında sürekli kanattan bindirmelerden ziyade orta sahada hareketli, sürekli pres yapan oyuncular oluyor. Zamanında da orta sahamızda Emre, Okan, Suat aynı anda oynuyordu.

Demek ki neymiş;
1-) Sen başkan olarak çıkıp tarih filan verme işlerinden uzak duracaksın
2-) Taraftar da gaza gelip umutsuzluğa kapılıp gereksiz sallamayacak

Bu takımın hala sağ ve sol açığı yok. Böyle Avrupa'ya gidersek nal toplarız. 4-4-2 oynayacaksak iki açık şart. sistem değişecekse iyi bir sol taraf oyuncusu lazım..

Gören de çok iyi bir kadro kuruldu sanacak. Hedef Şampiyonlar Ligi mi lig mi??

Ben seni anlamadım:)
Sen ne istiyorsun? Bir anda Şampiyonlar ligini mi alalım?
Bu kadro gelecek eklemelerle çok rahat çeyrek final görebilir. Gerçekçi hedefimiz de bu olmalı.
Sana göre kimler alınmalıydı? Şu ana kadar Türk transferi yaptık. Bu gereksiz transferler yerine kimler gelmeliydi? Şimdi kimler alınmalı?
Son olarak ligde başarılı olamazsan Şampiyonlar ligini göremezsin. Yani lig her zaman için bir hedef.

4-4-2 oynayan bir takımda sağ ve sol açık yok ileride topu tutacak bir forvet yok ön liberoda alternatif yok sol bekte alternatif yok... Takım kötü demiyorum. Alternatifsiz ve bazı mevkiler kısıtlı umarım sezona böyle başlamayız. Ben olsam Dzeko'ya yığardım parayı bir seneliğine. Çünkü ne Burak ne Umut Şampiyonlar Ligi'nde sert takımlara karşı ileride top tutamaz. Sağ açığa Afellay'ı alırdım. Sola da Arshavin veya Sercan Sararer orta sahada alternatif oyuncu olarak Alper Potuk. Çok fazla maliyet olacağını sanmıyorum Şampiyonlar liginden gelecek paralarla bu oyuncuların hepsi alınabilir.

Vizyon sahibi olmak güzel de, hayalci de olmamak lazım.

Türk pasaportuna sahip 5 tane ilk 11 oynayacak adam bulmalısın. Hedef sadece şampiyonlar ligi de değil ayrıca. Hedef hem lig hem şampiyonlar ligi olmalı.

Şimdiye kadar yapılan hamleler olabileceklerin en iyisi.

Henüz eleştirilebilecek bir durum yok. Yabancı transferler sonrası yönetimin neyi hedeflediğini daha net anlayabiliriz.

Dzeko'yu Bayern istedi bu sene 40 milyon Euro bonservis istediler. Onu bi geçelim:)
Hamit gerek Bayern, Gerek milli takım, gerek Real'de çoğunlukla sağ açık/bek olarak oynamış biri. Sağ tarafta sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ki çok sıkıntı olursa Burak bile oynayabilir.
Orta sahada ise geçen senenin banko oyuncuları Emre ve Engin birer alternatif olacaklar.
Sol tarafa transfer zaten yapılacak.
Sol bek konusunda ise haklısın zayıf kalıyoruz.
4-4-2 oynayacağımıza neden bu kadar şartlanmış durumdasınız anlamadım. Kurulan takım bir çok sistemi kolaylıkla oynayabilir.

Bir Burak ve Hamit transferi bu kadar abartılıyorsa vay Galatasaray'ımın haline..

Farkında mısınız bilmiyorum ama piyasada yerli oyuncu mumla aranırken biz R.Madrid oynayan milli takımın bel kemiklerinden Hamit ve yine milli takımın ve Türkiye'nin en iyi forveti Burak'ı aldık. Bu oyuncular burun kıvırılacak normal bir transfer olarak görülecek oyuncular değil...

İkisininde Türkiye yerli piyasasında bırakın alternatifini, kalite olarak yanlarına yaklaşacak kimse yok.

Elinde Umut, Elmander Burak ve Necati varsa ya 4-4-2 oynarsın ya 4-5-1. 4-5-1 oyunu Türkiye liginde fazla defansif olur. Avrupa'da 4-5-1 oynarız muhtemelen ama ligde 4-4-2 oynamamız gerektiği geçen sene belli olmadı mı sizce? Ayrıca Dzeko'yu şu anda 18-20 mil euro arası bir paraya alabiliriz. Keşke elini cebine atan birkaç yöneticimiz olsa da bir kereye mahsus böyle nokta bir transfer yaparak bir seviye üste çıksak.. Ama zaten 40000 kombine satılmış yıldız transfer olayına girmeyecektir yönetim..

Sol bekte bu sene de Hakan'la idare edeceğiz.. Yabancı kontenjanımız diğer mevkilerde doldu zaten..
Uzun bir aradan sonra ŞL'ye kaldık.. Özgüveni tekrar kazanmak için ve Avrupa'ya biz döndük mesajı vermek
için gruplardan çıkmak şart.. Gruplardan çıkmak için yeterli bir kadro olacak gibi..
Daha üst turlara kalırsak tadından yenmez tabi ama Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girmek için daha zamana
ihtiyaç var.. Öncelik yine lig olmalı.. ŞL'ye tekrar tekrar direk katılım haklarını elde etmek gerek.. Şampiyonluk bu noktada çok önemli..
2. ve 3. senemizde çeyrek finallerden yarı finallerden söz ederiz.. Bu sene tecrübe senemiz.. Fatih Hoca ile 4. yılın sonunda ŞL şampiyonluğu neden olmasın?
Tarih tekerrürden ibaret..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...