2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonlular İstanbul takımları arasından Galatasaray'a sempati duyarlar. Bizim evdekiler hasta Trabzonsporludur dernektekiler de aynen öyle Fenerbahçe Galatasaray maçları olduğunda küçüklüğümüzden bu yana sanki Trabzonspor'u destekliyormuş gibi Galatasaray'ı desteklerler. Şimdi tabii ki gidip alırız Burak'ı ama adamların iki sezonda iskelet kadrosunu alıp sonra hiç gönlünü almazsak Fenerbahçe gibi sevimsiz bir kulüp olmaz mıyız. Bu yönetim bence Aziz Yıldırım ve yönetiminin hatalarını yapmamalı. Önüne kim geliyorsa ezmemeli. Geçen sene Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda Trabzonspor kendi kendini yedi. Yenip Galatasaray'ı şampiyon yapmak istemezler miydi?

Geçen sene sezon bitiminde o kadar operasyonlar olmasaydı Trabzonspor ligi şampiypn bitirmişti 82 puanla. O kadroyu şampiypn olamamak bozdu. bUNU fenerbahçe'nin kirli oyunları yaptı. Trabzonspor o kadroyu koruyabilirdi şampiyon olsa. Şampiypnluklara ambargo koyabilirdi. Trabzonspor taraftarı buna kızgın işte. Trabzonspor Galatasaray birlikte bu kirli oyunu bertaraf edeceğiz derken Galatasaray hem geri çekildi hem de Trabzonspor'un talip olduğu Dany'i Umut'u şimdi de Burak'ı aldı. Ee burada Trabzonspor'un gönlünü almak önemli değil mi yarın birgün Trabzonspor'a Galatasaray'ın işi düşer. Galatasaray'ın da Trabzonspor'a. Bu iki takım Fenerbahçe ve Bjk arasındaki ilişkiden daha sağlam temeller üzerine kurmuştur dostluğunu. Olaya onlar Fenerbahçe'yi yenemedi diye bakacak olursan biz haksız çıkarız. Yıllar önce Fenerbahçe ve Trabzonspor şampiyonluk için çekişirken bizim hiçbir amacımız yoktu gittik Trabzonspor'u yendik. Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık...
Sen beni yanlış anladın abi bende TS taraftarını çok severim benim dediğim konu yönetim ve sportif olarak 5 milyon euro öyle böyle bir para değil abi kendi menfaatlerimizide düşünmek zorundayız :) neyse amrabatın şokunu yaşıyorum abi şu anda :D

Sen beni yanlış anladın abi bende TS taraftarını çok severim benim dediğim konu yönetim ve sportif olarak :) neyse amrabatın şokunu yaşıyorum abi şu anda :D

Aynen aynen Amrabat olayına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Muhtemelen Transferi kapatmışızdır. Bence Lig için kaliteli bir kadro kurduk. Şampiyonlar ligi için ise çok iyi bir forvet ve sol beke de alternat,f almalıydık. Hayırlı olsun.

Daha dün 2. Başkan Adnan ÖZTÜRK, har vurup harman savurmuycaz dememiş miydi ? Bu ne tutarsız bir davranıştır !

Amrabat için şimdi birde 8 Milyon Avro falan ödenmiştir, 3 en fazla 4 Milyon Avro edecek uluslararası piyasası olmayan sadece Türkiye piyasası olan bir oyuncu için hiç etmeyecek paraları veriyoruz. Bana kalırsa Kazım Kazım'dan hiçbir farkı yok, oyun anlayışı için...

Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadım, başka oyuncumu yok daha kaliteli o fiyata Avrupa'da neleri getirirdik, pes yani ya !..

Acele davranmamak lazım, ama Süleyman Hurma'nın ilk teklif edilen 7,5 milyondan daha fazla bonservisi açıklaması doğruysa fena kazık yemişiz demektir. Umarım doğru değildir, Amrabat'ın değeri 4,5 ile 5,5 aralığiı tam idealdir.

Daha dün 2. Başkan Adnan ÖZTÜRK, har vurup harman savurmuycaz dememiş miydi ? Bu ne tutarsız bir davranıştır !

Amrabat için şimdi birde 8 Milyon Avro falan ödenmiştir, 3 en fazla 4 Milyon Avro edecek uluslararası piyasası olmayan sadece Türkiye piyasası olan bir oyuncu için hiç etmeyecek paraları veriyoruz. Bana kalırsa Kazım Kazım'dan hiçbir farkı yok, oyun anlayışı için...

Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadım, başka oyuncumu yok daha kaliteli o fiyata Avrupa'da neleri getirirdik, pes yani ya !..

Abi yapma Amrabat gerçekten geleceği olan umut vaadeden iyi bir isim ama 8 milyon dediğin gibi çok ama 5ten az da olmaz sanırım .

Durum şu 5 milyonun üstündeki rakamı Abdülrahim Albayrak kendi cebinden karşılayacak belki bır kısmınıda yine onun bulduğu bir sponsor verecek.

Yıllarca şu forumda Fatih Terim ve Abdülrahim Albayrak için dilendim durdum, bilen bilir. Nasıl güzel haklı çıkıyorum, nasıl keyifliyim bilemezsiniz.

Durum şu 5 milyonun üstündeki rakamı Abdülrahim Albayrak kendi cebinden karşılayacak belki bır kısmınıda yine onun bulduğu bir sponsor verecek.

Yıllarca şu forumda Fatih Terim ve Abdülrahim Albayrak için dilendim durdum, bilen bilir. Nasıl güzel haklı çıkıyorum, nasıl keyifliyim bilemezsiniz.

5 milyonun üzerindeki parayı Albayrak ödeyince biz Amrabat'a daha az mı ödemiş kabul ediliyoruz peki? Amrabat iyi ve beğendiğim bir oyuncu, ama öyle cebinden ekstra para verilecek bir yıldız da değil. O kadar paraları hakettiğini de düşünmüyorum. Amrabat'ı da tıpkı Dany gibi ilk izlediğim zamandan beri isteyen biri olarak, o paralara mutlaka daha iyi oyuncu bulunabileceği inancındayım. Belki o zaman Albayrak'ın parası da daha fazla önem kazanırdı.

Tabii, bu konuştuklarımız ortada dolaşan muhabbetlere göre, işin aslı tam olarak açıklansın, daha sağlıklı yorum yapabiliriz biz de.

Twitter'da Umut abi pastanın çileği var daha dedi. Brezilyalıymış sanırım. Ama yabanı sınırı ne olacak ? Riera - Baros gönderildi sayıyorum.

Elmander-Melo-Eboue-Dany-Amrabat-Culio-Muslera-Ujfalusi ve +1 daha dersek 9 yabancı oluyor. Ligde 6 yabancı sınırı var. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig arasında birkaç yerliyle birkaç yabancı değişmeli mi olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...