2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkında mısınız bilmiyorum ama piyasada yerli oyuncu mumla aranırken biz R.Madrid oynayan milli takımın bel kemiklerinden Hamit ve yine milli takımın ve Türkiye'nin en iyi forveti Burak'ı aldık. Bu oyuncular burun kıvırılacak normal bir transfer olarak görülecek oyuncular değil...

İkisininde Türkiye yerli piyasasında bırakın alternatifini, kalite olarak yanlarına yaklaşacak kimse yok.

Ali bey ben Galatasaraylı olduğum kadar da Trabzonsporluyum. Burak'ı 2 senedir neredeyse bütün deplasman maçlarında stattan izledim. Burak iyi bir sprinter belki de Türkiye'nin en hızlısı. Son dönemde defansın arkasına atılan toplarda neredeyse 100 de 90 gol oranı yakaladı. Ama Trabzonspor'un oyun sistemi tamamen orta sahada pas yapıp ani bir ara pasıyla Burak'ı defansın arkasına kaçırmak üzerine kurulduydu. Tüm takım kafasını kaldırıp Burak'ı arıyordu. Trabzonspor'da hal bu idi ancak Galatasaray'da Burak bu kadar stratejik öneme sahip olur mu sanmıyorum. Veya anadolu takımları Galatasaray'a karşı arkalarını bu kadar açık bırakırlar mı? Burak'în ileride top tutmada problemi var keza Umut'un da bu sorunu var. Bizim ileride top saklayacak teknik kapasitesi yüksek bir forvetimiz yok. Elmander, Umut, Burak mücadeleci sert oyuncular ama bence bizim daha hedef bir santrafora ihtiyacımız var. Bu oyunculara kötü demiyorum tabii ki Türkiye'nin en iyi forvetleri ancak Türkiye'nin en iyi forvetlerinin Avrupa piyasasında pek bir değeri olmadığını da unutmayalım..

Elinde Umut, Elmander Burak ve Necati varsa ya 4-4-2 oynarsın ya 4-5-1. 4-5-1 oyunu Türkiye liginde fazla defansif olur. Avrupa'da 4-5-1 oynarız muhtemelen ama ligde 4-4-2 oynamamız gerektiği geçen sene belli olmadı mı sizce? Ayrıca Dzeko'yu şu anda 18-20 mil euro arası bir paraya alabiliriz. Keşke elini cebine atan birkaç yöneticimiz olsa da bir kereye mahsus böyle nokta bir transfer yaparak bir seviye üste çıksak.. Ama zaten 40000 kombine satılmış yıldız transfer olayına girmeyecektir yönetim..

Hocam daha bitmedi transfer.
Atıyorum Nene transfer edildi. Arkada Melo-Hamit-Selçuk, önde Nene-Elmander-Burak ile gayet verimli bir şekilde 4-4-3 oynar. Ya da Bastos transferi olur. Arkada Bastos-Melo-Selçuk-Hamit, önde Elmander Burak çok iyi 4-4-2 oynanır.
Önemli olan takımın bir çok sistemi oynayabilecek şekilde dizayn etmek. Şu anda bu yönde gayet başarılı şekilde ilerliyoruz.
Dzeko :)))

Hocam daha bitmedi transfer.
Atıyorum Nene transfer edildi. Arkada Melo-Hamit-Selçuk, önde Nene-Elmander-Burak ile gayet verimli bir şekilde 4-4-3 oynar. Ya da Bastos transferi olur. Arkada Bastos-Melo-Selçuk-Hamit, önde Elmander Burak çok iyi 4-4-2 oynanır.
Önemli olan takımın bir çok sistemi oynayabilecek şekilde dizayn etmek. Şu anda bu yönde gayet başarılı şekilde ilerliyoruz.
Dzeko :)))

4-4-3 :) Heralde Muslera geçen sene gol attı diye ileri aldın. Şaka bir yana 4-3-3 oynamak için çok teknik 3 tane hücumcun olması gerekir. Nene'nin alınmadığını farz edersek elimizde 4-3-3 ü oynayacak ön 3'lüden bir tane bile yok. oynamaya çalışırmısın çalışırsın ama verimli olur mu bu oyuncularla Türkiye Ligi'nde belki o da zor. Ama Avrupa'da ne olduğunu 3 golü çıkarırsın kalenden. Çok zor gol buluruz. Topu ileride tutmaktan çok şişirmeye başlarız. Doldur boşalta döneriz. 4-3-3 ün özünde hedef santraforsuz oynama düşüncesi yatar. Bu üç oyuncunun hareketli teknik ve zaman zaman orta sahada pas alışverişini yönlendirmeleri istenir. Umut, Elmander, Burak'la biraz zor olur o iş. Edin Dzeko'ya gülmüşsün ama Van Persie City'e giderse Dzeko fazla forma şansı bulamaz. Dzeko'ya iyi bir teklifle gidersek ve alırsak işte o zaman 4 sene sonra 3 sene sonra Şampiyonlar ligi yarı finali, finali görebiliriz. Yoksa oradan buradan kısarak Burakla Umut'la şampiyonlar ligi finali hayal etmek muhayyilesi oldukça fazla olan insanların işidir. Bir an için Türkiye sınırlarını aşın kuşbakışı bakın takımımıza Avrupa'da şu anda değer olarak kabul edilebilecek Muslera ve Selçuk dışında oyuncu yok. Üst düzey futbol için söylüyorum tabi bunu. En beğendiğimiz Melo'nuın bile ciddi bir talibi yok. Burak bonservisi elinde neredeyse( 5 mil çok az) kimse talip olmadı. Hamit çok iyi bir profesyonel ama bence her zaman abartılmıştır. Umut Toulose'da forma bulmakta zorlandı. Bu oyuncular tabii ki Türk Futbolu için önemli oyuncular ama kabule etmek lazım ki bizi bir adım öteye götürecek oyuncular Dzeko gibi Afellay gibi oyuncular. Şampiyonlar ligi için konuşuyorum..

Bastos efsane olur. Zaten Lyon'dada efsaneler arasına yazdırmıştır kendini. Böyle hızlı,böyle sert şut çeken, tekniği ve çalımı olan bir sol kanat bulamayız. İsmini Galatasaray tarihine yazdırır Bastos. Hem Şampiyonlar Liginde hız ve teknik çok önemli. Ağır adamlar iş yapamaz avrupada. Lille'de oynadığı sezondan beri hayranlıkla izliyorum Bastos'u.Bende solak olduğum için hayranıydım zamanında bu yüzden çok seviyorum.Galatasaray'a çok ama çok faydalı olur !

Bugün ayrıca Sercanda eklenecek kadroya son bir takviye ile lige girilecekmiş ama bence Buraktan sonra çokta forvete gerek kalmadı şöyle Nene gibi bir isim olsaydı . :( ama şaka maka inanılmaz transferler oldu bu yıl . Danyi inanılmaz beğeniyordum , Burak muhteşem oldu ama en ve en önemlisi Hamit gerçekten 2003ten beridir bıkıyordum ya :) :)

Fotospor ne kadar dikkate alınır orası ayrı ama şöyle bir haber yapmışlar, paylaşmak istedim...

G.Saray'ın Burak transferi yatabilir!

Burak Yılmaz'ın G.Saray ile anlaştığı haberleri dün gündeme bomba gibi düştü. Ama olaylar istendiği gibi gitmeyebilir!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "Burak'ı 5.5 milyon euro'ya Ruslara verdim" sözüne rağmen Burak Yılmaz'ın Lokomotif'e imza atmamasının nedenini Fotospor açıkladı..

Fotospor'un haberine göre ; Salı günü İtalyan cittaleste.it sitesine konuşan Burak Yılmaz'ın menajeri Ali Egesel, "Şu an için henüz Ruslarla bir anlaşmaya varmadık. Biz, Moskova'ya gideceğiz ve Lokomotiv yöneticileri ile konuşacağız. Biz Burak'a gösterilen ilgiye bakacağız. Stadyumu ve tesisleri gezeceğiz. Lokomotiv'in Burak için düşüncelerini öğreneceğiz. Burak üst seviyede oynamak istiyor. Eğer o mutlu olduğunu söylerse, iki tarafın anlaşması çok kolay olacak. Rusya'da çok büyük para bulacağımız doğru. Ne bilinir belki de Burak en yakın arkadaşlarından birisi olan Arda'nın sözlerini de dinleyebilir. Dinlemeyebilir de" diye konuştu.

LOKOMOTİF, BURAK'I DEĞİL NILMAR'I ALIYOR

Dün Moskova'ya giden Burak Yılmaz ve menajeri Ali Egesel önce Lokomotif Moskova'nın kadın Başkanı Olga Smorodskaya'nın eski futbolcu olan danışmanı Alexei Smertine ile bir araya geldi. Burak görüşme öncesinde Smertine'in ofisinin önünde yaklaşık 20 dakika bekletildi. Çünkü, Smertine bu dakikalarda, Villareal Başkanı Fernando Roig ile Nilmar için bi görüşme yapıypordu. (Zaten Nilmar dün Villareal'in sitesinden Lokomotif'in kendisi için 8 milyon euro teklif ettiğini açıkladı.) Bu görüşmede Smertine, Burak Yılmaz'a "Elimizde dünya çapında forvetler var. Kendine güveniyor musun?" diye sordu. Böyle bir konuşma beklemeyen Burak, "Ben önce Bilic ile konuşmak istiyorum" dedi.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK KENDİNİ ARAYAN MUHABİRLERE SÖYLEDİ

Daha önce Hırvat gazetesine, Burak Yılmaz için "Türk gol kralı alındı diye yönetim bana sürpriz yapıp Felipe'yi (Caicedo) satmaz" diyen Bilic de Burak'la kısa bir görüşme yaptı ve milli oyuncuyu hiç de memnun edecek sözler söylemedi. Bunun üzerine Burak, "kral" gibi karşılanacağını düşündüğü Moskova'daşoka uğradı. Bunun üzerine Abdürrahim Albayrak hemen ilk uçakla Moskova'ya gitti. Burak ve menajeri Ali Egesel ile bir araya geldi. Burak "yeter artık sıkıldım" deyince Albayrak, sanki transfer bitmiş gibi kendisini sürekli arayan Galatasaray muhabirlerine, "Burak, Galatasaray'da yazabilirsiniz" dedi.

7 MİLYON EURO ARTI SERCAN'DAN İNDİRİM NEDEN YAPILDI

Galatasaray ile Trabzonspor arasında Burak Yılmaz için Moskova'ya gittikten sonra henüz bir görüşme yapılmadı. Daha önce 7 milyon euro artı Sercan karşılığı Burak'ı vermeyen Trabzonspor'un, 5 milyon euro ile Galatasaray'dan 2 genç oyuncuyu kabul etmek istemediği gelen bilgiler arasında. Trabzonspor cephesi de, Burak için Galatasaray'la anlaştıkları iddiasını şimdiye kadar doğrulamadı. Hatta Sadri Şener, gazetelerde çıkan "Burak Yılmaz, Galatasaray'da" haberlerine, "Burak Yılmaz'ı Galatasaray'a verdiğimi kim söyledi" diye tepki gösterdiği de gelen haberler arasında.

BURAK 5 MİLYON EURO'YA SADECE AVRUPA'YA GİDER

Öte yandan Burak'ın sözleşmesinde yazan, "Burak 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesinin" sadece Avrupa'yı kapsadığı, Burak Yılmaz'ın Galatasaray'da forma giymesi için sarı-kırmızılı yöneticilerin Sadri Şener'i ikna etmesi gerekiyor. Bugün, Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili iki kulüpten yapılacak açıklamalar, herşeyi netleştirecek.

Arkadşlar haber yalan 5 m,ilyon euroya serbest kalır maddesi avrupa için değil tabiki . Saçma sapan haberlere inanmayın Burak şuanda Avusturyada merak etmeyin bugün açıklanır . ama ben de de hürriyette yazan haber dikkatimi çekti 5,5milyon euro artı berk ve mertanı verdiğimiz söyleniyorki umarım yalandır üzülürüm bu iki genç giderse .

Sıktı artık bu muhabbette. O maddenin ne zaman geçerli olduğunu Burak'ın menejeri açıkladı zaten daha neyin kafası yaşanıyor acaba.

Yukarıdaki muhabbette baştan aşağı kolpa adamlar Alex Smertin'in ofisine kadar girmişler maşallah ve Abdülrahim Albayrak'ta Burak'ın 'yeter artık sıkıldım' lafından GS'da olduğu çıkarımı yapmış ho ho ho görürsem selam söylerim ne diyim.

Berk ve Mertan 1461 Trabzon'a verilmişse kiralık olarak bence çok yerinde bir anlaşma olur. Oyuncularımız düzenli forma giyerler ve kendilerini geliştirirler. Umarım sadece 5 milyon euroyu verip Trabzon'a hiç danışmadan Burak'ı almayız. Çünkü Trabzonspor'la aramızın bozulması hoş olmaz. Fenerbahçe Bjk bu kadar yakınlaşmışken bir düşman daha kazanmayız umarım. Ayrıca evdeki ne var Galatasaray'da bak gördün mü bunlar da diğerlerinden farklı değil muhabbetlerine verecek cevabım kalmayabilir.. :)

Berk ve Mertan 1461 Trabzon'a verilmişse kiralık olarak bence çok yerinde bir anlaşma olur. Oyuncularımız düzenli forma giyerler ve kendilerini geliştirirler. Umarım sadece 5 milyon euroyu verip Trabzon'a hiç danışmadan Burak'ı almayız. Çünkü Trabzonspor'la aramızın bozulması hoş olmaz. Fenerbahçe Bjk bu kadar yakınlaşmışken bir düşman daha kazanmayız umarım. Ayrıca evdeki ne var Galatasaray'da bak gördün mü bunlar da diğerlerinden farklı değil muhabbetlerine verecek cevabım kalmayabilir.. :)
Asım abi soracağım tek soru Ts den ne hayır gördük herifler Fb ile o kadar zıt oldu maçlarda ayakları titriyordu bize aslanlar gibi oyandılar bırakalım bence 5i verip alırız umarım .

Eğer Amrabat'ı alırsak çok küfür edicem. Oyuncu ile alakalı değil. Galatasaray yönetiminin hiçbir şekilde Kayseri ve Süleyman Hurma ile muhattab olmaması gerektiğini düşünüyorum

Asım abi soracağım tek soru Ts den ne hayır gördük herifler Fb ile o kadar zıt oldu maçlarda ayakları titriyordu bize aslanlar gibi oyandılar bırakalım bence 5i verip alırız umarım .

Trabzonlular İstanbul takımları arasından Galatasaray'a sempati duyarlar. Bizim evdekiler hasta Trabzonsporludur dernektekiler de aynen öyle Fenerbahçe Galatasaray maçları olduğunda küçüklüğümüzden bu yana sanki Trabzonspor'u destekliyormuş gibi Galatasaray'ı desteklerler. Şimdi tabii ki gidip alırız Burak'ı ama adamların iki sezonda iskelet kadrosunu alıp sonra hiç gönlünü almazsak Fenerbahçe gibi sevimsiz bir kulüp olmaz mıyız. Bu yönetim bence Aziz Yıldırım ve yönetiminin hatalarını yapmamalı. Önüne kim geliyorsa ezmemeli. Geçen sene Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda Trabzonspor kendi kendini yedi. Yenip Galatasaray'ı şampiyon yapmak istemezler miydi?

Geçen sene sezon bitiminde o kadar operasyonlar olmasaydı Trabzonspor ligi şampiypn bitirmişti 82 puanla. O kadroyu şampiypn olamamak bozdu. bUNU fenerbahçe'nin kirli oyunları yaptı. Trabzonspor o kadroyu koruyabilirdi şampiyon olsa. Şampiypnluklara ambargo koyabilirdi. Trabzonspor taraftarı buna kızgın işte. Trabzonspor Galatasaray birlikte bu kirli oyunu bertaraf edeceğiz derken Galatasaray hem geri çekildi hem de Trabzonspor'un talip olduğu Dany'i Umut'u şimdi de Burak'ı aldı. Ee burada Trabzonspor'un gönlünü almak önemli değil mi yarın birgün Trabzonspor'a Galatasaray'ın işi düşer. Galatasaray'ın da Trabzonspor'a. Bu iki takım Fenerbahçe ve Bjk arasındaki ilişkiden daha sağlam temeller üzerine kurmuştur dostluğunu. Olaya onlar Fenerbahçe'yi yenemedi diye bakacak olursan biz haksız çıkarız. Yıllar önce Fenerbahçe ve Trabzonspor şampiyonluk için çekişirken bizim hiçbir amacımız yoktu gittik Trabzonspor'u yendik. Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...