2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş sadece Melo ile kapanmaz ! Hakan Balta sakat olsa da olmasa da kaliteli bir sol bek alınmalı ! Forvet hattımız kalabalık olsa da yetersiz !! Bakın bu forvet olayının sıkıntısını bu sene yine çekeriz birkaç maç geçtikten sonra.. Yıldız forvet şart ! Banko oynayan, sağlam , bitirici bir forvet şart ! Mesela fenerdeki Sow gibi.

Fenerdeki Sow gibi oyuncu gelecekse hiç gelmesin. İstikrarsız,vurdumduymaz... Bizim forvete falan ihtiyacımız yok. Umut,Burak,Elmander gayet yeterli santrafor hattı. Ha illa da bi santrafor gelecekse avrupada kendini ispatlamış,büyük kluplerde süre alamayan bir yıldız olabilir. Hleb ne durumda Barcelona'da ? Maxwell eski barcalı onun gibi de bir sol bek..

Fenerdeki Sow gibi oyuncu gelecekse hiç gelmesin. İstikrarsız,vurdumduymaz... Bizim forvete falan ihtiyacımız yok. Umut,Burak,Elmander gayet yeterli santrafor hattı. Ha illa da bi santrafor gelecekse avrupada kendini ispatlamış,büyük kluplerde süre alamayan bir yıldız olabilir. Hleb ne durumda Barcelona'da ? Maxwell eski barcalı onun gibi de bir sol bek..

Sow çok iyi bir forvet... Hleb forvet degil orta saha.. Bizim forvetlerden hızlı olan sadece burak yılmaz, digerleri kağnı gibi. Umarım Elmander super fınaldekı maçlardakı gibi ağır oynamaya devam etmez.

fener krasiç i resmen açıkladı 4 yıllık...yobo ile de görüşmelere başlandı denmiş...bu yıl lig renkli olacak...
volkan-gökhan-yobo-egemen-hasan ali-mehmet topal-xxx-krasic-alex-stoch-sow...
muslera-eboue-semih-ujfalusi-hakan-selçuk-melo??-hamit-amrabat-burak-elmander....

fener krasiç i resmen açıkladı 4 yıllık...yobo ile de görüşmelere başlandı denmiş...bu yıl lig renkli olacak...
volkan-gökhan-yobo-egemen-hasan ali-mehmet topal-xxx-krasic-alex-stoch-sow...
muslera-eboue-semih-ujfalusi-hakan-selçuk-melo??-hamit-amrabat-burak-elmander....

Bu Fenerbahçe'de futbolu bilen bir insan yok mu yav. Biz nasıl ki Melo'yu veya o mevkiye Melo ayarında birini almazsak bütün yatırım boşa gider Fenerbahçe'de bizdeki Selçuk İnan mevkisine oyuncu almazsa sezonları boşa gider. Krasic ne alaka 100 tane kanat oyuncuları var. Bu nasıl zihniyet Aykut Kocaman o takımın başında olduğu sürece sırtımız yere gelmez :)

Bu Fenerbahçe'de futbolu bilen bir insan yok mu yav. Biz nasıl ki Melo'yu veya o mevkiye Melo ayarında birini almazsak bütün yatırım boşa gider Fenerbahçe'de bizdeki Selçuk İnan mevkisine oyuncu almazsa sezonları boşa gider. Krasic ne alaka 100 tane kanat oyuncuları var. Bu nasıl zihniyet Aykut Kocaman o takımın başında olduğu sürece sırtımız yere gelmez :)

bende anlamadım m.topuz koşması-mücadelesi-ve türk olmasıyla iyiydi hadi kuyt'u bonservisi az çok mevkiide oynuyo deyip sağ açık alırsın sonra niye krasiçi alıyosun...
muhtemelen kuyt forvete geçirip bienvenuyu yollucaklar ama bence cok fark ettirmez...bir orta saha alıcaklar ama olan en formda döneminde baroniye olucak...yedeğe geçicek büyük ihtimal kontenjandan....

bende anlamadım m.topuz koşması-mücadelesi-ve türk olmasıyla iyiydi hadi kuyt'u bonservisi az çok mevkiide oynuyo deyip sağ açık alırsın sonra niye krasiçi alıyosun...
muhtemelen kuyt forvete geçirip bienvenuyu yollucaklar ama bence cok fark ettirmez...bir orta saha alıcaklar ama olan en formda döneminde baroniye olucak...yedeğe geçicek büyük ihtimal kontenjandan....

Bence başka transfer yapmayacaklar. Ve lig başlamadan bitecek. Aykut Kocaman istifa etmeden Fenerbahçe adam akıllı takım kuramaz. :)

Galatasaray'ın uzun zamandır transferi için uğraştığı Brezilyalı Felipe Melo’nun Menajeri Jose Rodriguez Baster, sarı-kırmızılı ekiple yüzde yüz anlaştıklarını ve bu transferi artık kulüplerin anlaşmasına kaldığını söyledi.

Kaynak=NTV spor

Galatasaray'ın uzun zamandır transferi için uğraştığı Brezilyalı Felipe Melo’nun Menajeri Jose Rodriguez Baster, sarı-kırmızılı ekiple yüzde yüz anlaştıklarını ve bu transferi artık kulüplerin anlaşmasına kaldığını söyledi.

Kaynak=NTV spor

O transferde bu dakikadan sonra sorun çıkmaz umarım bir sol bek alırız. Ya da Diego gibi Selçuk sakatlanırsa(Allah Korusun) orayı idare edecek bir oyuncu lazım bize.

Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek.Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
büyük kumar şu an krasiç şu paraya hamite laf atanlar bu maliyetle şok olurlar

Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek.Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
büyük kumar şu an krasiç şu paraya hamite laf atanlar bu maliyetle şok olurlar
Rakamlar doğruysa gayet makul ücretler ödemişler, nesi şok anlamadım.

Rakamlar doğruysa gayet makul ücretler ödemişler, nesi şok anlamadım.

krasiç lüks bir transfer kanat rotasyonları geniş...ve krasiç düzenli futbol oynamıyor 2 yıldır...ayrıca ben çok demedim türkiye için normal piyasa ama hamit-melo ücretlerini takanlar...4 senede ort.30 maça çıksa 19 milyon euro maliyetli krasiç kötü futbolcu değil iyi oynarsa kesinlikle fark yaratır ama riskli bir oyuncu bence

Krasic iyi oyuncudur orası kesin. Yeni Tuncay Şanlı etkisi yaratabilir. Ancak bu bizim Muslera varken kaleci aramamız gibi bir şey. Asıl oyuncu almaları gereken yerler stoper(Yobo sevdasını anlamış değilim yavaş ve dalgın bir oyuncu bekir desen topçu değil) oyun kurucu ve santrafor. Umarım Gomis'i alıp Sow'u yollarlar da o zaman nasıl gol atacaklar merak ediyorum..

Not: Gomis Drogba'nın fiziğini andıran sırf bu özelliği yüzünden sürekli üst düzey futbolcu gibi algılanan ikinci sınıf bir forvettir. Webo filan Gomis'le kıyaslanamayacak kadar kalitelidir. Gelirse bilahare konuşuruz :)

Melo'nun menajerleri koskoca Galatasaray Spor Kulübünü oyuncak mı sanıyor ne koparırsam kar diye sadece Melo mu kaldı yeryüzünde? Bırakın bu işleri yolları açık olsun umarım kafamızı kaldırıp 3-5 neyse verip Diarra'yı alırız. Melo da adam olsun da menajerlerine b.kunu çıkarmayın desin. Hiç mi hiç istek kalmadı Melo için bende. Lig başlayacak Melo yok. Bu nasıl iş. Burası dingonun ahırı mı?

Krasic'i milli takımında oynadığı özellikle zorluk seviyesi vasat ve üstü maçların hemen hiç birinde beğenmedim bugüne kadar, öte yandan Juventus performansı zaten ilk 3 ay dışında yok desek yeridir, CSKA zamanında kasıp kavurdu diye adlandırılan döneminde ise sadece transfer olmadan önceki sezon yaptığı 20 asistlik bir doruk performansı söz konusu.

Genel özellikleri düşünüldüğünde Krasiç iyi oyuncudur maliyetide çok yüksek denemez ancak bu transfer fb için Stoch'un gidişi yada ilk sezonundaki gibi yine tamamen yedeğe çekilmesi anlamına gelir ki bence ön çok buna üzülmeleri gerekiyor.

Şahsım adına 2 yıldır top oynamamış, milli takımına seçilememiş, markajı Stoch'a göre çok daha kolay olan bir Krasiç transferine üzülemiyorum, Yobo'nunda gelişi ile yabancı sınırlaması ile çarşı pazar karışır güzel oturur izleriz.

Melo işinde artık söylenecek söz kalmadı bir menajer çok afedersiniz nasıl olayın için eder çok güzel gösterdi. Sürekli para arttırmalar pes artık.

Bu arada şöyle bir duyum-haber var ;

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA/MELO: Unal Aysal: "Juventus beni hayal kirikligina ugratti. Teklifimizi geri cektik, Melo'yu almayacagiz. Belki 1 yil kiralariz."

UNAL AYSAL: "Melo'ya uzulmesin taraftarlar.. Sozum soz.. Cilek'i alacagim.."

Çileğine başlatmasınlar artık ya ön libero lazım bu takıma 5 tane forvetin yanına yine mi forvet ? Umarım forvet değildir o çilek bu saatten sonra bir çuval inciri berbat etmesinler artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...