2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo - Diego arasında tercih Fatih TERİM yapacakmış. Melo 2.9 Milyon Euro + 20 Bin Euro maç başı önermişiz.

Diego 3.5 Milyon Euro kiralama ile gelecekmiş. Arda yok kesinlikle 3'ün 1'i değil ; ya Melo ya da Diego !

Diego gelirse sistemde değişecektir, Hamit önlibero oynayabilir...

Hamit selçuk ikilisi katiyen olmaz yanlarına bir kesici olması lazım anca öyle. Yoksa orta sahada zafiyet yaşarız. Selçuk ileri çıkamaz Hamit de çıkamaz. ileride destek veremezsek sıkıntı yaşarız Bu kadar iyi oyuncularla pozisyon eksikliği yaşarız. he ileri destek verelim derlere sürekli maçlarımız bol gollü geçer. 4*3 5-2 gibi skorlar kuvvetle muhtemel.

Bu Güntekin Onay'ın Galatasarayla alıp veremediği nedir ya yıllardır izliyorum hep bir Galatasaray'ı kötüleme transferlerini kötüleme. Geçen sene Melo'yu hep kötüledi. Şimdi hiç ben yanıldım demiyor. Az önce de programda Amrabat'ı yemeye başladı. Fenerbahçe'yi övüp Galatasaray'ı yermek Bjkliler için bir özellik oldu galiba..

Hamit selçuk ikilisi katiyen olmaz yanlarına bir kesici olması lazım anca öyle. Yoksa orta sahada zafiyet yaşarız. Selçuk ileri çıkamaz Hamit de çıkamaz. ileride destek veremezsek sıkıntı yaşarız Bu kadar iyi oyuncularla pozisyon eksikliği yaşarız. he ileri destek verelim derlere sürekli maçlarımız bol gollü geçer. 4*3 5-2 gibi skorlar kuvvetle muhtemel.

Bende böyle düşünüyorum. Hamit ile Selçuk olmaz gibi ama Melo veya bir başka ön libero alınmazsa (ki alınır) mecbur Hamit-Selçuk.

Bu Güntekin Onay'ın Galatasarayla alıp veremediği nedir ya yıllardır izliyorum hep bir Galatasaray'ı kötüleme transferlerini kötüleme. Geçen sene Melo'yu hep kötüledi. Şimdi hiç ben yanıldım demiyor. Az önce de programda Amrabat'ı yemeye başladı. Fenerbahçe'yi övüp Galatasaray'ı yermek Bjkliler için bir özellik oldu galiba..

Beşiktaşlı dediğin okey masasındaki yancılardır...
birgün Galatasaray'a yanaşır Fener'e düşman olur; birgün Fener'e yanaşır Galatasaray'a düşman olur...
rüzgar nerden eserse oraya eğilir...
3. büyüklükten kurtulmak için her tarafa yanaşır...
biz bir ara tökezledik aha fırsat deyip araya girmeye çalıştılar stad olayından falan prim yapmaya çalıştılar olmayıncada kendilerince bize düşman oldular...
hayır biz mi dedik gidin devlet kapısında ağlayın diye?

Barcelona Adriano için 7 Milyon Avro istemiş ve sanırım orada 3 milyon avro gibi bir ücret kazanıyormuş.

Bir isim daha : Carlos Andrade Souza

Sarı-Kırmızılılar kaleci antrenörü Claduio Taffarel'in önerisi üzerine Brezilya Ligi takımlarından Fluminense forması giyen Carlinhos lakaplı Carlos Andrade Souza için girişimlere başladı.

Santos'ta yaptığı çıkışla Brezilya'da yeni Roberto Carlos olarak lanse edilen Carlinhos, 2010'dan bu yana Fluminense forması giyor. 25 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 5 de gol kaydetti.

Çilek olayını Melo'ya bağlayacağı belliydi Aysal'ın. Be adam almayacaksın söyleme. Kimse senden çilek filan beklemiyordu ki insanları hiç alakasız bir yere beklentiye sokuyorsun sonra çilek Melo.

Ünal Aysal Fanatik'e açıklama yapmış. Melo'yu alıp transferi kapatacağız diye. Belki teknik ekip isterse alırız oyuncu demiş istenilen bölgeye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...