Çilek Nuri olsun bari.
başkanın çilek ön libero olabileceğini söylüyor ama çilek diyosan bu yıldız olmalı takımı bir üst seviyeye çıkarmalı bu isim ne Lass nede adı geçen diğer ön liberolar eğer çilek ön liberoysa ve melo olmayacaksa benim için başkan Scott Parker - Daniele De Rossi -Michael Essien-John Obı Mikel vb isimler almıyorsa başarılı saymam...
Nuri olsa zaten olay bitmiştir. Nuri'den çilek,vişne,ananas hepsi olur.. Yalnız Melo transferi büyük ölçüde gerçekleşti kendi de teklifi kabul ettiğini dile getirdi. Takımı şöyle bir analiz edersek şampiyonlar liginde oynayacağımızı da düşünerekten..
Muslera(ufuk)
Eboue(Sabri)-Ujfalusi(Dany)-Semih(Gökhan)-Hakan(Çağlar)
Hamit(Aydın)-Selçuk(Emre)-Melo(Engin)-x(Amrabat)
Elmander(Necati)-Burak(Umut)
Baros,Riera gider. Culio,Ceyhun,Yekta altarnetif yedekler.
Şu kadroda eksik olan 2 net şey var.Eğer ki ligi hedefliyorsak zaten bu kadro ligi götürür lakin; şampiyonlar liginde tatmin edici bir başarıysa adını koyacağımız şey; hakan balta'nın sakatlığında kadroda sol bek mevkini kaldırabilecek bir oyuncu.Yabancı düşünülmüyorsa eğer yabancı statüsünün kalabalığından dolayı o zaman Türk sol bek; Gençlerbirliğinden Aykut Demir,İstanbul bşb'den kıymetini bilmediğimiz eski oyuncumuz Gökhan Süzen, yok eğer yabancı alınacaksa Taiwo olur hatta Diarra'da olur o adam bekte oynar. Takımda hem 10 numara hem sol açık,sağ açık oynayacak bir oyuncu.Aklıma gelen ilk isim; Vladimir Weiss City'den kiralayabiliriz. Hatta o zaman çok altarnetifli olarak kadro dönüşümü sağlanabilir.Aklıma gelen diğer isim Jan Schlaudraff,Sidney Sam,Marco Reus,adı sürekli geçen Diego. Gelebilse keşke Mauro Fórmica. Hem cuzi parası 3-4 milyon euroya alabiliriz, ayrıca; blacburn'un 10 numarası dahasına gerek yok. Melo dışında 2 akıllı transfer yaparsak 1 gömlek yukarı çıkarız o zaman işte; juventusa,milana,valenciaya kafa tutarız tam anlamıyla.
bende zaten fark yaratacak isimler dedim ama orada bedeller abartılı engin baytar 5.5-riera 5 -sabri 4 -baros 6.5-sercan 3.5 milyon euro yazıyor bu bedelleri biri verse göbek atarak yollarız bunları.. örnek vermek için bu isimleri yazdım ama başkan bu kadar bir transferin(çilek) kaymağını yeyip...sonra çilek bendtner-gargano falan diyemez derse taraftarı ne olarak gördüğü ortadadır...Unuttuğun bir nokta bu oyuncuların hiç biri Melo gibi takımında dış kapının mandalı konumunda adamlar değil banko ve milli takım oyuncuları...
Piyasa değerleri müthiş isimler, sadece bonservislerine bile bakmak yeterli...
En olabilirliği Parker o da 32 yaşında...
İyi de arkadaş Nuri nerdeee Melo nerdeee. . Biri kesici özellikte, bel kemiği bir oyuncu.. Diğeri diego,alex de souza gibi oyuncuların görevini üstlenen hücuma yönelik orta saha..Ne alaka Nuri ile ?? Kaldı ki Nuri'nin gelecegini sanmıyorum, istedigimizi de sanmıyorum.
Colman ve Selçuk ikilisi ile oynuyordu geçen sene Trabzonspor. Şampiyon oldular bu ikiliyle. Nuri ve Selçuk da buna yakın bir performans sergileyebilir.
Muhammed herhangi birinin görüşüne baştan aşağı yanlışlarla dolu demek seni direkt antipatik yapar bunu söyleyeyim unutma. Çünkü herkesin kendi görüşü mantalitesi var. Sana göre Lass bek oynamaz belki ama Mourinho onu sağ bek oynattı diye hatırlıyorum ben. Transferler konusuna gelince de şu oyuncu şu takıma gitti diye en baştan yazsaydın hem kalp kırmazdın hem yanlış anlaşılmazdın bence. Ayrıca yazdığın maddeler de kuran ayeti değil. Sana göre öyle başkasına göre farklı olabilir. Formica'yı almak için ne kadar uğraştığımızı unutma. Weiss da fena futbolcu değildir hani. Stoch onun yedeği oynuyor çoğu zaman düşün yani. Diego için de şunu söyleyeyim biraz para göstersek kulübü dünden razı satmaya. Bence Şampiyonlar ligi için muazzam bir çeşitlilik katar bize. Diğer transfer olan oyuncular konusunda da haklısın ama bak ben de senden farklı şeyler düşünüyorum Olur böyle şeyler yani..