2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkanın çilek ön libero olabileceğini söylüyor ama çilek diyosan bu yıldız olmalı takımı bir üst seviyeye çıkarmalı bu isim ne Lass nede adı geçen diğer ön liberolar eğer çilek ön liberoysa ve melo olmayacaksa benim için başkan Scott Parker - Daniele De Rossi -Michael Essien-John Obı Mikel vb isimler almıyorsa başarılı saymam...

Ben daha önce twitter'dada demiştim Nuri Şahin'i almak ihtimalimiz varsa şayet boş verelim Melo'yu tamamen kendi düşüncem olarak Nuri'nin çok daha üstün potansiyeli içinde barındıran bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

başkanın çilek ön libero olabileceğini söylüyor ama çilek diyosan bu yıldız olmalı takımı bir üst seviyeye çıkarmalı bu isim ne Lass nede adı geçen diğer ön liberolar eğer çilek ön liberoysa ve melo olmayacaksa benim için başkan Scott Parker - Daniele De Rossi -Michael Essien-John Obı Mikel vb isimler almıyorsa başarılı saymam...

Unuttuğun bir nokta bu oyuncuların hiç biri Melo gibi takımında dış kapının mandalı konumunda adamlar değil banko ve milli takım oyuncuları...

Piyasa değerleri müthiş isimler, sadece bonservislerine bile bakmak yeterli...

En olabilirliği Parker o da 32 yaşında...

28866505644040546498.jpg

Ünal Aysal Oktay Mahmuti politikası yapıyor Melo'da bence. Yoksa Melo gibi oyuncu için, bu saatten sonra, Fatih hoca da bu kadar isterken yok 1 milyon euroluk farkın yok ödeme planının sorun teşkil etmemesi lazım.

Nuri dag çileği olur benim için. ..Nuri Selcuk Hamit ..karakter ,kalite , yetenek , tecrübe , kazanma hırsı, hepsi mevcut..üstelik her formasyonu oynar bu ortasaha..yurtiçinde sertlik sorunu yaşanabilir lakin oyun akillariyla çok rahat tolere ederler..Gurbetçi yetenekler icinde 1.opsiyon oluruz bu da cabası ...

Yönetim Melo'yu istemiyor. Ve Fatih Terim'in de yeter artık bana oyuncu alın demesini bekliyor. Melo ve menajerlerinin yaptığı saçmalıklar da olaya tuz biber ekiyor bu açık ve net.. Şahsen ben olsam Melo'ya yatırım yapacağıma Nuri'ye yatırım yaparım. Hem daha az maliyetli hem yabancı kontenjanı açılır. Sol beke de Adriano'yu alır transferi kapatırım. Melo'nun bu sene aynı performansı sergilemesi beklenebilir ama ya ondan sonra ya ondan sonra 5 yabancı hakkı kullanılacağı zaman Melo'yu satmak için kapı kapı dolaşabiliriz. Ben de artık kiralama modeline daha sıcak bakıyorum. Olmazsa Nuri alınsın.. Bu arada Mbia'yı da Eskişehir maçından çok dikkatlice izledim. İyi bir kesici ama pasını verip arkasına bakmadan geri dönüyor. Oyunla pek alakası yok gibi ama çok diri ikili mücadelelerde yıkılmıyor ve genelde kazanıyor. Ama bir Melo deil. Eğer sadece bir kesici aranıyorsa bu sezon Mbia alınabilir bence ama en mantıklı hamle Nuri Şahin olacaktır..

Ne amalı cümleler kullanmışım arkadaş :)

İyi de arkadaş Nuri nerdeee Melo nerdeee. . Biri kesici özellikte, bel kemiği bir oyuncu.. Diğeri diego,alex de souza gibi oyuncuların görevini üstlenen hücuma yönelik orta saha..Ne alaka Nuri ile ?? Kaldı ki Nuri'nin gelecegini sanmıyorum, istedigimizi de sanmıyorum.

Nuri olsa zaten olay bitmiştir. Nuri'den çilek,vişne,ananas hepsi olur.. Yalnız Melo transferi büyük ölçüde gerçekleşti kendi de teklifi kabul ettiğini dile getirdi. Takımı şöyle bir analiz edersek şampiyonlar liginde oynayacağımızı da düşünerekten..

Muslera(ufuk)
Eboue(Sabri)-Ujfalusi(Dany)-Semih(Gökhan)-Hakan(Çağlar)
Hamit(Aydın)-Selçuk(Emre)-Melo(Engin)-x(Amrabat)
Elmander(Necati)-Burak(Umut)

Baros,Riera gider. Culio,Ceyhun,Yekta altarnetif yedekler.

Şu kadroda eksik olan 2 net şey var.Eğer ki ligi hedefliyorsak zaten bu kadro ligi götürür lakin; şampiyonlar liginde tatmin edici bir başarıysa adını koyacağımız şey; hakan balta'nın sakatlığında kadroda sol bek mevkini kaldırabilecek bir oyuncu.Yabancı düşünülmüyorsa eğer yabancı statüsünün kalabalığından dolayı o zaman Türk sol bek; Gençlerbirliğinden Aykut Demir,İstanbul bşb'den kıymetini bilmediğimiz eski oyuncumuz Gökhan Süzen, yok eğer yabancı alınacaksa Taiwo olur hatta Diarra'da olur o adam bekte oynar. Takımda hem 10 numara hem sol açık,sağ açık oynayacak bir oyuncu.Aklıma gelen ilk isim; Vladimir Weiss City'den kiralayabiliriz. Hatta o zaman çok altarnetifli olarak kadro dönüşümü sağlanabilir.Aklıma gelen diğer isim Jan Schlaudraff,Sidney Sam,Marco Reus,adı sürekli geçen Diego. Gelebilse keşke Mauro Fórmica. Hem cuzi parası 3-4 milyon euroya alabiliriz, ayrıca; blacburn'un 10 numarası dahasına gerek yok. Melo dışında 2 akıllı transfer yaparsak 1 gömlek yukarı çıkarız o zaman işte; juventusa,milana,valenciaya kafa tutarız tam anlamıyla.

Nuri olsa zaten olay bitmiştir. Nuri'den çilek,vişne,ananas hepsi olur.. Yalnız Melo transferi büyük ölçüde gerçekleşti kendi de teklifi kabul ettiğini dile getirdi. Takımı şöyle bir analiz edersek şampiyonlar liginde oynayacağımızı da düşünerekten..

Muslera(ufuk)
Eboue(Sabri)-Ujfalusi(Dany)-Semih(Gökhan)-Hakan(Çağlar)
Hamit(Aydın)-Selçuk(Emre)-Melo(Engin)-x(Amrabat)
Elmander(Necati)-Burak(Umut)

Baros,Riera gider. Culio,Ceyhun,Yekta altarnetif yedekler.

Şu kadroda eksik olan 2 net şey var.Eğer ki ligi hedefliyorsak zaten bu kadro ligi götürür lakin; şampiyonlar liginde tatmin edici bir başarıysa adını koyacağımız şey; hakan balta'nın sakatlığında kadroda sol bek mevkini kaldırabilecek bir oyuncu.Yabancı düşünülmüyorsa eğer yabancı statüsünün kalabalığından dolayı o zaman Türk sol bek; Gençlerbirliğinden Aykut Demir,İstanbul bşb'den kıymetini bilmediğimiz eski oyuncumuz Gökhan Süzen, yok eğer yabancı alınacaksa Taiwo olur hatta Diarra'da olur o adam bekte oynar. Takımda hem 10 numara hem sol açık,sağ açık oynayacak bir oyuncu.Aklıma gelen ilk isim; Vladimir Weiss City'den kiralayabiliriz. Hatta o zaman çok altarnetifli olarak kadro dönüşümü sağlanabilir.Aklıma gelen diğer isim Jan Schlaudraff,Sidney Sam,Marco Reus,adı sürekli geçen Diego. Gelebilse keşke Mauro Fórmica. Hem cuzi parası 3-4 milyon euroya alabiliriz, ayrıca; blacburn'un 10 numarası dahasına gerek yok. Melo dışında 2 akıllı transfer yaparsak 1 gömlek yukarı çıkarız o zaman işte; juventusa,milana,valenciaya kafa tutarız tam anlamıyla.

Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir analiz kusura bakmayın.

Unuttuğun bir nokta bu oyuncuların hiç biri Melo gibi takımında dış kapının mandalı konumunda adamlar değil banko ve milli takım oyuncuları...

Piyasa değerleri müthiş isimler, sadece bonservislerine bile bakmak yeterli...

En olabilirliği Parker o da 32 yaşında...

28866505644040546498.jpg
bende zaten fark yaratacak isimler dedim ama orada bedeller abartılı engin baytar 5.5-riera 5 -sabri 4 -baros 6.5-sercan 3.5 milyon euro yazıyor bu bedelleri biri verse göbek atarak yollarız bunları.. örnek vermek için bu isimleri yazdım ama başkan bu kadar bir transferin(çilek) kaymağını yeyip...sonra çilek bendtner-gargano falan diyemez derse taraftarı ne olarak gördüğü ortadadır...

İyi de arkadaş Nuri nerdeee Melo nerdeee. . Biri kesici özellikte, bel kemiği bir oyuncu.. Diğeri diego,alex de souza gibi oyuncuların görevini üstlenen hücuma yönelik orta saha..Ne alaka Nuri ile ?? Kaldı ki Nuri'nin gelecegini sanmıyorum, istedigimizi de sanmıyorum.

Colman ve Selçuk ikilisi ile oynuyordu geçen sene Trabzonspor. Şampiyon oldular bu ikiliyle. Nuri ve Selçuk da buna yakın bir performans sergileyebilir. Bu arada Nuri Diego alex gibi en son u-17 dünya şampiyonasında oynadı. Ondan sonra hep ön libero oynadı..

Muhammed Selçuk doğrusunu sen söyle o zaman da biz de bilelim nerede ne yanlış düşünüyoruz sırf insanları eleştirmek için foruma üye olup da insanları germeyi ne çok seviyorsunuz ya.. Forumun eski tadı tuzu kalmadı.

Nerde o eskiler.. Sen önce eleştiriyorsan sebeplerini,gerekçelerini,kendinin ne düşündüğünü yaz ondan sonra gel analizin yanlış olup olmadığını yaz bana.

Senin analizlerine neden yanlış dedim söyleyeyim..

1) Taiwo Dinamo Kyev'e transfer oldu , dünyadan bihabersin.
2) Diarra'yı bek oynatmak kadar saçma bir olay daha duymadım
3) Weiss işi imkansız, ihtiyacımız da yok !
4) Marco Reus yazmışsın.. O adam Dortmundla anlaşalı 1 yıl oldu, bu yaz Dortmund'a da imza attı ve o adamı almak için 20 milyon + Türkiye'ye getirmek için ikna etmen lazım.
5) Diego takımında kaldı bir yere gitmiyor
6) Formica vasatın üzerine çıkamaz, tamamen papatya falı ve ihtiyacımız da yok

Juventus'a kafa tutan adamın Valencia ile işi ne ?? İkisi bir mi ? Bence sert çıkmadan önce düşün-tart sonra beni suçla.. Kimseye düşmanlık beslemem ben.. İstemeden rahatsız ettiysem özür dilerim, sadece eleştirdim, düşmanlık beslemedim.

Muhammed herhangi birinin görüşüne baştan aşağı yanlışlarla dolu demek seni direkt antipatik yapar bunu söyleyeyim unutma. Çünkü herkesin kendi görüşü mantalitesi var. Sana göre Lass bek oynamaz belki ama Mourinho onu sağ bek oynattı diye hatırlıyorum ben. Transferler konusuna gelince de şu oyuncu şu takıma gitti diye en baştan yazsaydın hem kalp kırmazdın hem yanlış anlaşılmazdın bence. Ayrıca yazdığın maddeler de kuran ayeti değil. Sana göre öyle başkasına göre farklı olabilir. Formica'yı almak için ne kadar uğraştığımızı unutma. Weiss da fena futbolcu değildir hani. Stoch onun yedeği oynuyor çoğu zaman düşün yani. Diego için de şunu söyleyeyim biraz para göstersek kulübü dünden razı satmaya. Bence Şampiyonlar ligi için muazzam bir çeşitlilik katar bize. Diğer transfer olan oyuncular konusunda da haklısın ama bak ben de senden farklı şeyler düşünüyorum :) Olur böyle şeyler yani..

Olan transferlerden haberim olmaması analiz yanlışlığıyla bir alakası yok. Diarra 2.mevki olarak bekde oynayabilir çünkü hızlı,markajı yüksek bir oyuncu .Weiss denilen adam espanyol gibi bir takımda kiralık olarak oynayabiliyorsa şampiyonlar liginde oynayacak Galatasaray'a kiralık- olarak gelebilir,şampiyon liginde kanatlarda kimi oynatacağız Amrabat diğeri? Hamit türkiye'de kanat oynar ama şampiyonlar ligi maçlarında kanat oynarsa çok kontra yeriz doğru düzgün atakta yapamayız ve takımda kanat oyuncusu kim var başka,şampiyonlar ligini kaldırabilecek? Formica vasatın üstüne çıkamaz diyorsun da Galatasaray Felipe Melo'yu almadan öncede performanslarıyla oynadığı hiçbir takımda tutunamadı. Formica'da bugün dünyanın en iyi liginde orta sıralarda bir takımın 10 numarası bu tip oyuncu Pablo Piatti olur, olur da olur.. Yeter ki 10 numara oyuncu olsun.

Juventus ile Valencia arasındaki yarım gömlek fark var. Ben zaten bunu tartışmıyorum bu tip şampiyonlar liginde karşımıza çıkabilecek takımlara karşı mücadelen bahsediyoruz. Ayrıca madem Juventus,Valencia diyorsun. Biri dünyanın en iyi 3. 4. ligi olan 4 yıldızlı bir ligin şampiyonu olmuş Juventus, diğeri dünyanın en iyi ligi olan 5 yıldızlı ligin 3.sü? Konu bu mu? neyse başlığı daha fazla rahatsız etmeyelim..

Muhammed herhangi birinin görüşüne baştan aşağı yanlışlarla dolu demek seni direkt antipatik yapar bunu söyleyeyim unutma. Çünkü herkesin kendi görüşü mantalitesi var. Sana göre Lass bek oynamaz belki ama Mourinho onu sağ bek oynattı diye hatırlıyorum ben. Transferler konusuna gelince de şu oyuncu şu takıma gitti diye en baştan yazsaydın hem kalp kırmazdın hem yanlış anlaşılmazdın bence. Ayrıca yazdığın maddeler de kuran ayeti değil. Sana göre öyle başkasına göre farklı olabilir. Formica'yı almak için ne kadar uğraştığımızı unutma. Weiss da fena futbolcu değildir hani. Stoch onun yedeği oynuyor çoğu zaman düşün yani. Diego için de şunu söyleyeyim biraz para göstersek kulübü dünden razı satmaya. Bence Şampiyonlar ligi için muazzam bir çeşitlilik katar bize. Diğer transfer olan oyuncular konusunda da haklısın ama bak ben de senden farklı şeyler düşünüyorum :) Olur böyle şeyler yani..

Haklısın abi baştan aşagı yanlış demek de yanlış ama diarrayı galatasaraya bek için alırsan adamı döverler.. formica kesinlikle culiodan daha iyi degil, taiwo, götze gibi isimler zaten imkansızdı.. Ayrıca benim şu ana kadar yaptıgım yorumlardan sırf foruma üye olup milleti eleştirmek için gelen insansam biri çıkıp söylesin.. Ha ''forumun eski tadı tuzu yok'' diyip böbürlenmek de ayrı bir hata.

Pardonda ben ya Dortmund'ta başka Nuri izledim yada sen başka Nuri izledin Muhammed. Nuri box to box tabir edilen orta saharı içinde şu anda en gelecek vaad eden oyuncudur. Defansıda iyidir hücumu ondan dahada iyidir ama bir Diego,Alex falan asıl alakası olmayan oyunculardır.

Ayrıca burada 'ödeme planı nedir ki yeaa' diyen genç arkadaşları iş hayatına atılınca görmek isterim :) Yada en basitinden evlenmek için ev dizmeye başladıklarında vadesit, peşit, cash ödeme yapsınlar sonra konuşalım bu konuları.

7 milyon avroyu 3 yılda ödemekle şu anda peşin çıkarıp tak diye vermenin arasında nasıl büyük bir fark olduğunu hayal edemiyor, yada hali hazırda 250 küsür milyon dolar borcu olan kulübün gözü kapalı bunu verecek gücünün olduğunu düşünüyorsanız , tekrar bir oturun düşünün derim büyüğünüz yada kardeşiniz olarak.

Burak dışında peşin para ile transfer ettiğimiz oyuncu yok, onunda neden öyle yapıldığını herkes biliyor sanırım.

Ben katılmıyorum Nuri'nin Melo'nun yerini doldurabileceğine.Melo'nun sertlik seviyesine asla ulaşamaz.Hem box to box oyuncu,topla ekarte edebilendir.Nuri'nin topla oyunu pek iyi değil bence,aynı Selçuk gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...