2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine Capoue biraz daha klasik ön libero tarzında, kesici bir adam; Sissoko ise oyununun iki yönünü de oynayan, bir orta saha. Zaten Toulouse'da da Capoue daha defansif, Sissoko onun daha önünde ofansif görevler de alan bir roldeydi.

Bize Sissoko daha iyi uyar, çünkü Sissoko yetenekleri itibariyle Melo'ya daha benzer, oyunun iki tarafında da olabilen bir isim.

Fanatik Gazetesi'nden Serdar Dinçbaylı'ya açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Melo ile yaşanan birçok tatsızlıktan sonra bu futbolcuyla tekrar anlaşmama kararı aldığını belirterek, "Taraftarımızın müthiş isteği ile bu Melo'yu tekrar kazanmak için çalışmalar başlattık. Ancak Melo bizim bu iyi niyetimizi hak etmiyor. Transferi sürecinde Galatasaray'ın alışmadığı yöntemler kullandı.

Bundan sonra uzun vadeli bir projemiz bu futbolcuyla olamaz. Çok ufak bir ihtimal 1 yıl daha kiralık anlaşabiliriz. Ancak satın almamız ve uzun vadeli bir anlaşma yapma olasılığımız sıfır” ifadesini kullandı.

'Fatih hocayla görüştük'

Tatil ve özel işleri için uzun süredir yurt dışında bulunduğunu söyleyen Aysal, "Dün akşam (cuma) Florya'da hocamız Fatih Terim ile baş başa bir görüşme yaptık. Tüm konuları; Melo'yu, alternatiflerini, diğer işlerimizi detaylarıyla konuştuk. Bizim de kafamızda isimler var hocanın da. İhtiyaçlarımız çerçevesinde eksik kalan mevkiler için girişimlerde bulunacağız. Melo konusunda da görüşlerimizi paylaştık. Elimizde birçok alternatif var. Hocamızın istekleri öncelikli olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Bence İtalya'dan başka bir ön libero getireceğiz, Melo bitti artık bu saatten sonra kiralık gelse bile verimli olamaz bu yaşananlardan sonra...

Yahu aradan haftalar geçti.. Ya Melo'yu alın, alamıyorsanız sağlam bir ön libero alında bitsin artık. Bıktım bu plansızlıktan programsızlıktan.. Birkaç gün sonra çok kritik bir Fenerbahçe maçı var, daha kampa girecek adam takıma uyum gösterecek (artık kim gelecekse).

Ben plansızlığın yönetimden kaynaklandığını sanmıyorum Muhammed. Melo transfer süresi boyunca iki dakikada bir Nesrin Topkapı'ya bağlayıp dansöz gibi kıvırdığı için oluyor bütün bunlar. Ve taraftar olarak bizimde saçma Melo fanatikliğimizden ötürü yönetim alternatif planlara gönül rahatlığı ile geçemiyor.

7 gün sonra final maçımız var, bir nevi ligin rövanşı oynanacak ama Melo beyimiz 45 gündür tatil yapıp g.t büyütüyor. Benim için artık gelip gelmemesinin bir anlamı yok, onun geçen sene GS'ı ve taraftarı ne kadar sahiplendiğini, gönül bağının kaç kuruşa endeksli olduğunu hepimiz gördük sanırım ?

Hemen Fransa'dan Cissoko alınsın güzel 5 yıllıkta sözleşme imzalansın ben çok daha fazla memnun olurum bu dakikadan sonra.

Abi haklısın da ben artık anlamadım Melo mu kıvırıyor Juve mi kıvırıyor, Gs mi cimrilik yapıyor.. Her gün bir başka sorun ! Vallahi bıktım artık, hayır alamıyorsanız başka alternatıflere bir an önce yönelin artık lig başlayacak şurda 2 hafta kalmış, kaldı ki birkaç sonra da çok önemli bir maç var.

Melo'nun kiralanması elbetteki çok daha iyi olur. Bence Melo bu yıl da kiralansın ve sezon boyu iyi bir scout ekibi ile gelecek yıl Selçuk'a iyi bir partner aransın, ince elenip sık dokunsun. Kulübümüzün menfaati için çok daha iyi olur. Lakin Melo'nun yıllık ücretinde herhangi bir indirim yapılmasın, sonuçta 1 sene daha kendisinden faydalanmak istiyorsak paradan kaçmamalıyız. Zaten 1 senelik kiralama olursa Melo'nun da geçen yılki performansı göstereceğini düşünüyorum. Kötü oynama lüksü asla olmayacaktır.

En güzel reçete budur. Hem Melo kazansın hem de kulüp olarak biz. Bu konuda yönetimimiz fiyat konusunda daha cömert davranabilir. Sonuçta bonservis verip almayacağımız bir isim olarak takıma katılacak. Gelecek yıl için de hem kaliteli, hem de sezon içi ücret konusunda bağlantı kurabileceğimiz isimlere yönelebiliriz.

Melo konusunda Yönetim,Fatih hoca vede taraftarı suclu buluyorum sebebide ; Taraftardan melo kalsın baskası ,Fatih hocanın planlarına uyması baska bir oyuncu alınırsa aynı verimi alamama riski,Yönetiminde GALATASARAY ile pazarlık yapıyorsun demesini beklerdim.

Melo bu kadar istendigi yere bence menejeri`nin kendisini uyanık sanmasıyla zorlastırdı vellasıl bence gelmeliydi ama artık baska oyuncularada yönelim.Sissoko,ledesma olabilir

Melo ile uzun süreli sözleşme imzalanırsa geçen yılki performansı göstermez muhtemelen. Oturup emekliliğini bekler.
Bu hafta içinde Selçuk'un partneri belli olmalı. En mantılısı Melo'yu yine kiralama (Juventus kabul eder mi bilemem).
Ve bu süreçten ders çıkarıp yıl içinde iyi bir tarama yapılmalı (Mümkünse lig biter bitmez de sözleşme yapılsın gelen oyuncuyla).

Ben kiralık değil tapumun alınmasını istiyorum kafamın rahat etmesini istiyorum düşüncesinde olan Melo 1 yıl daha kiralık gelmeye sıcak bakacağını sanmıyorum, gelse bile bu süreçte 2.5 aydır yaşananlar ortada iken ben geçen yılki performansı göstereceğine inanmıyorum şöyleki her iki tafar içinde güven ortamı kayboldu, Mele kendini yeniden ispat etmek için bazı yerlere mesaj vermek için geçen yıl ekstra performans gösterdi amacı da iyi bir sözleşme ile Juventus'dan ayrılmaktı.

Ama ne gariptirki en iyi performansını gösterip zirve yaptığı sezonunda, bizden başka talip olan kulüp yok ve Juventus onu kamp programlarına dahi dahil etmiyor. Sanırım Melo'nun Riera kavgasındaki gerçek yüzünü ruh halini herkes çok iyi biliyorki hep soğuk bakılıyor biz altın tepsiler sunuyoruz ama nafile...

Artık yeni bir yüzün gelmesi gerekir hem yaş olarak daha genç hem de oyuncunun kendi maliyeti açısından daha düşük birisini bulmamız çok kolay. Bizde vergi yok o nedenle aldığı direkt kendine kalıyor, şampiyonlar ligine de direkt gidiyoruz, çok iyi oyuncular var ...

baskanliga secildigi gunler ''ben pazarlik yapmam parasi neyse verip alirim'' diyen bir adam vardi, ne oldu o'na simdi?
artik yeter.

basketbol subesinin belkide bi tarafina koydun.
her yere cikip konusmakta neyin nesidir?
her sey iyi giderken bu cingene pazarligi niye? al melo'yu cikarirsin o parayi cl'de zaten..
son 6-7 senede bir laf cikti ortaya ''galatasaray da transfer bitmez'' bu birincisi..
ikincisi de ''galatasaray'in sokaga atacak parasi yok.''

he oldu gokmenin gazetesi sevgili yoneticiler, size mutluluklar..

her sey iyi gidiyor ya muhakkak kotu gitmesi gereken seyler olmasi lazim..

Melo'da da hata olabilir, ama kimse beni yönetimin Melo'yu almak için can attığına inandıramaz. Zira Melo'ya geçen yılki ücretinden 2 kez indirim yaptırdıktan sonra, 13 M olan opsiyonu 7'lere çektikten sonra bu transfer 1 ay önce biterdi. Ama hem menajer işleri hem de bizim yönetimin zaten Melo'yu almamak için bahane arar konumda olması, bu işi bu noktaya getirdi.

Ya resmen geçen sene en iyi işleyen dişliyi bozuyoruz. İnanılır gibi değil. Kimse kusura bakmasın ama olası her kötü sonuçta Amrabat'a bu kadar para saçıp Melo'yu almayan yönetim ve teknik kadro eleştirilecektir.

Müthiş bir iddia umarım gerçekleşir !

Galatasaray, Fiorentina'nın Perulu sol kanat oyuncu Juan Manuel Vargas'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcuya senelik 3 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme teklif etti. (ViolaNews)

Melo da tamam olduğuna göre kadro tamamdır.

En zevkli olan şeiy yapalım ideal kadromuzu yazayım.

Muslere
Semih Danny
Hakan Eboue
Amrabat Selçuk Melo Hamit
Burak Elmander

vU3wc.png

gWRwO.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...