2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralarsak eğer hem biz çok avantajlı olacağız, hem de o menajer bozuntusu avcunu yalamış olacak..

Hamit - Melo - Selçuk

Böyle bir üçlü rakipler ile karşılaşmadan onların psikolojisini bozmak demek.

Melo 'nun eksiği var deniliyor. Aslında birkaç gün sabahlasa pazar gününe hazır olur. Nasıl olsa geçen seneden bildiği konular :)

@aburakbozdag

Baskanin cilegi kaka.başkan bu isim için bizzat kendi transferi yönetiyor.dün katildigi gsyiad yemeginde de soran üyelere kakayi söyledi.

Bonservisi konusunda her konuda anlasildi.verilecek ücret 14 milyon euro.r.madridin kamp donusu kaka ile de masaya oturulacak.

Kaka gorusmelerinde kulübün suan standardi olan 2.9 asilmayacak. albayrakin buldugu 2 sponsor 2.9dan sonrasini ödemek için hazirda

Transfer gerceklesirse bonservis kisminda da baskanin elini kendi cebine atacagini söyleyelim.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bu sezon transfer konusunda gerekeni yaptıklarını söyledi.
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin Türk Telekom Arena'nın yan tarafında bulunan çadırda verdiği iftar yemeğine katılan Aysal, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon teknik direktör Fatih Terim ile taraftarların transfer konusundaki taleplerinin örtüştüğünü dile getirdi.
Transferde gerekeni yaptıklarını kaydeden Ünal Aysal, ''Transferin büyük kısmını bitirmiş olduk. Pastamız hazır durumda. Bundan sonra olursa bir çilek olur. Pastamız tamam'' dedi.
''Çilek, pastanın görüntüsüne bir şey katar. Lezzetine bir şey katmaz'' şeklinde ilginç ifadeler kullanan başkan Aysal, TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili olarak ise ''İyi olan kazansın. Alışılmış bir terim, ama ben buna inanıyorum. Sporu seviyorum, sporcuyu seviyorum. İnşallah bu maçta eskiden alıştığımız gibi dostluk, beraberlik ve spor sevgisi yeniden sahalarımızda yaşanır. Bütün beklentimiz bu'' diye konuştu.
reklam

Ünal Aysal, TFF Süper Kupa maçına gidip gitmeyeceği yönündeki soruyu ise ''Erzurum'a gitmiyorum. İkinci başkan ve CEO'muz gidiyor. Prensip olarak deplasman maçlarına gitmiyorum'' şeklinde yanıtladı.
Bu arada, daha önce GSYİAD'ın iftar yemeğine katılmayan ve dernek başkanı İsmail Sarıkaya'nın tepkisiyle karşılaşan Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, bugünkü iftar yemeğinde yer alarak aradaki buzları eritti.

Kaynak Ntvspor

Krasic'in gelme görüntülerini bir saat evvelinden canlı yayınlarla vermeye başlayan kanalı seferber eden Ntvspor'un Melo'nun gelişinde 1 dk düzgün yayın yapmaması ne kadar manidar. Teknik aksaklıkmış vay be. Teknik Fenerbahçeliler sizi...

Krasic'in gelme görüntülerini bir saat evvelinden canlı yayınlarla vermeye başlayan kanalı seferber eden Ntvspor'un Melo'nun gelişinde 1 dk düzgün yayın yapmaması ne kadar manidar. Teknik aksaklıkmış vay be. Teknik Fenerbahçeliler sizi...

Vallahi üşenmedim yaklaşık yarım saat oturdum bekledim canlı yayını 1 dakika flan saçma sapan yeri çekti kamera sonra teknik aksaklıkmış falan fılan ! Kalktım gittim sinirimden.

Tüm transferler tamamlandıktan sonra takım oldukça güçlendi. Bunun görmek içinilk 11'e değilde yedek 11'e bakmak lazım.

Ufuk
Sabri-Gökhan-Dany-Riera
Aydın-Yekta-Engin-Amrabat
Necati-Umut

Şampiyon olmasada ilk 3 e girer bu 11 ligde.

Bunların dışında aklıma gelen Baros ve Ceyhun'da var.

Yedek 11 in en zayıf yeri yine defansın göbeği gibi. Gökhan'ın yerine Serdar Aziz filan olsa on numara olurdu.

NTV grubunun bakış açısı vs. belli zaten, onu konuşmaya gerek yok ama ortada bir gerçek var; Krasiç yeni bir transfer, Melo ise kiralık anlaşması bir yıl uzatılan bir isim.

Teklifinizi kabul eden bir kızla çıkmaya başladığınızda yaşadığınız heyecan ile tartışıp barıştığınız bir kızla yaşadığınız heyecan aynı mı? Zaten Melo ile bir geçmişimiz olmasa bu kadar ısrarcı olmaz havaalanında yeni bir yüz karşılardık.

NTV grubunun bakış açısı vs. belli zaten, onu konuşmaya gerek yok ama ortada bir gerçek var; Krasiç yeni bir transfer, Melo ise kiralık anlaşması bir yıl uzatılan bir isim.

Teklifinizi kabul eden bir kızla çıkmaya başladığınızda yaşadığınız heyecan ile tartışıp barıştığınız bir kızla yaşadığınız heyecan aynı mı? Zaten Melo ile bir geçmişimiz olmasa bu kadar ısrarcı olmaz havaalanında yeni bir yüz karşılardık.

Onur Abi, NtvSpor'un bakış açısını bilmem ama senin bakış açın oldukça iyimiş yani :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...