2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi ilk olarak AMK çıkardığında kesinlikle inanmadım. Çünkü daha önce Robinho, Bastos, Nene gibi ünlü Brezilyalı futbolcuları Galatasaray gündemine getirmişti ve hiçbirinden sonuç çıkmamıştı ama Radyospor'a konuşan Kaka'nın menajeri; Galatasaray, Kaka ile ilgileniyor diye bir söz söyleyince biraz heyecan oldu tabi. Böyle bir transfer söz konusuysa inşallah gerçekleşir diyorum.

Kiralama bedeli ile 3-4 milyon bile çıkmaz maaş için kasalarından zaten.

Olacağını pek düşünmüyorum açıkçası karısı çocuğu falan engeller transferi ama olursa muhteşem olur tadından yenmez.

Semih kaya sakatlanmış yırtık şüphesi varmış ve koltuk değnekleriyle ayrılmış stattan...çok kötü oldu bu sıkıntı yaşıyacağız yerli statüsünde bu hafta melo olmayacak dany oynar ama haftaya nolucak...zamanında dany alınırken demiştik bize yerli stoper lazım diye gökhan zanlı günler geri dönecek...aynı şekilde melo nun da alternatifi yok sakatlansa yanarız(alternatifi yok derken elimizde melo dışında ön libero yok)...geçen yıl istisnaydı her oyuncu sakatlanmadan 30 maçın üstüne çıktı herzaman olmayacağı ortadaydı ama tedbirini alamadık...

semih kaya sakatlanmış yırtık şüphesi varmış ve koltuk değnekleriyle ayrılmış stattan...çok kötü oldu bu sıkıntı yaşıyacağız yerli statüsünde bu hafta melo olmayacak dany oynar ama haftaya nolucak...zamanında dany alınırken demiştik bize yerli stoper lazım diye gökhan zanlı günler geri dönecek...aynı şekilde melo nun da alternatifi yok sakatlansa yanarız(alternatifi yok derken elimizde melo dışında ön libero yok)...geçen yıl istisnaydı her oyuncu sakatlanmadan 30 maçın üstüne çıktı herzaman olmayacağı ortadaydı ama tedbirini alamadık...
Yok artık daha neler, kadromuz oldukça alternatifli bu kadroya da alternatifsiz diyorsan bırakalım biz bu işi.

Yok artık daha neler, kadromuz oldukça alternatifli bu kadroya da alternatifsiz diyorsan bırakalım biz bu işi.

kadroyu sahada 5 yerli olacak şekilde düşün semih sakat gökhan zan oynamak zorunda yoksa bir yabancıyı kenara çekmek zorundayız...melo sakatlansa dedim ön libero yani defansif olarak kesici oyuncu kim var takımda sadece ceyhun gülselam başka yok...hakan balta sakatlansa alternatifi çağlar birinci...muslera desen sakatlansa saatli bomba var elimizde kadromuz sayı olarak bencede yeterli...ama sadece sayıda mesela elimizde 4 tane sağ açık-4 tane sol açık var...

kadroyu sahada 5 yerli olacak şekilde düşün semih sakat gökhan zan oynamak zorunda yoksa bir yabancıyı kenara çekmek zorundayız...melo sakatlansa dedim ön libero yani defansif olarak kesici oyuncu kim var takımda sadece ceyhun gülselam başka yok...hakan balta sakatlansa alternatifi çağlar birinci...muslera desen sakatlansa saatli bomba var elimizde kadromuz sayı olarak bencede yeterli...ama sadece sayıda mesela elimizde 4 tane sağ açık-4 tane sol açık var...
Bugün milli maçı izledin değil mi yok işte yerli oyuncu şükret ki iyi olanların hepsi bizde hem Gökhan geçen sene fırsat verildiğinde gayet iyi oynamıştı bu sene de oynar sonuçta karşımızda ki rakiplerde belli Barcalarla oynamayacağız. Hem durun bakalım belki Semih'in ciddi bir şeyi yoktur. Yarın ola hayrola.

herkesi sakatladın daha sezon başlamadan.. Senin dediğinden bir oyuncunun sakatlanması halinde yedekte bekleyen de en az onun kadar kaliteli olmalı türünden bir şey çıkıyor.

Ufuk geçen sene 3-4 maç oynadı ama o maçlarda olağanüstü kurtarışları vardı.. Savunmamız alternatifli, orta saha öyle, kanatlar öyle, forvet hattı öyle.. Nasıl alternatifsiz kadroymuş anlamadım ? Ama bana kalırsa Balta yedek olmalı onun yerine bir sol beke ihtiyacımız var çünkü Balta'nın hücum katkısı SIFIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...