2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - Eboue - Dany - Ujfa - Hakan - Hamit - Selçuk- Melo - Emre - Umut - Elmander ( zor bir şey değil yani nasıl alternatifsiz kadro ki Burak gelince Elmanderi çıkart Amrabatı koy yani :D )

Biz söyleyelim de olursa ne ala :) Şu ana kadar sırf Fanatik'te kaç tane yalan transfer haberi çıkmıştır kim bilir. Kesinlikle 300'den aşağı değil :)

Adamlar ileri görüşlü sadece mesela hamitin galatasaraylı olacağını 2004 yılında söylemişti fanatik...yada gsnin kaka ile ilgilendiğini iddaa ediyorum en az 2006-2007 yılında yazmıştır fanatik...

herkesi sakatladın daha sezon başlamadan.. Senin dediğinden bir oyuncunun sakatlanması halinde yedekte bekleyen de en az onun kadar kaliteli olmalı türünden bir şey çıkıyor.

Ben semihin sakatlanma durumunu düşünüp dany yerine yerli alınmalıydı dedim...ayrıca melo sakatlansa elimizde defansif ön libero yok diyorum emre çolak-engin-aydın-ceyhun gibi oyuncular bu tip oyuncu değildir...ayrıca sezon uzun illaki sakatlık olacak geçen yıl istisnaydı herkes 30 maç üzeri oynadı diyorum...elimizde çok oyuncu olabilir o mevkiide ama istediğimiz özellikli kesici-defansif özellikleri yüksek orta saha yedeğimiz yok diyorum...örn=fenerbahçe örnek verilebilir ellerinde 2 yönlü orta saha yok ve arıyorlar emrenin yerine birisini ama kadroya bakıyoruz...selçuk şahin-cristian-m.topuz-m.topal-özer-sezer öztürk-salih uçan-recep niyaz var ama hiçbirisi dediğimiz 2 yönüyle oynayabilen defanstan sırtı dönük top alıcak dönüp ileriye taşıma özelliği olan isimler değil....bizdede orta saha kalabalık ama baktığımızda ceyhun dışında saf mevkiisi ön libero olan isim yok...

Arkadaşım sana kalsa sağ bekte Alves olursa yedegi Maicon olmalı , sol bekte Evra'nın yedegi Clichy olmalı, orta sahada Xavinin yedegi Gerrard olmalı.. Bunlar ancak milli takımda olur.. Sen bütün yıldızları alıp yarısını yedek oturtamassın, böyle birşey yok zaten.. Ayrıca Dany çok iyi bir defans ve Türkiye'de yerli oyuncu istersen büyük klüplere kapıyı 3-5 milyondan açıyorlar sanki Puyol'u alıyormuşuz gibi havalara giriyorlar.

Arkadaşım sana kalsa sağ bekte Alves olursa yedegi Maicon olmalı , sol bekte Evra'nın yedegi Clichy olmalı, orta sahada Xavinin yedegi Gerrard olmalı.. Bunlar ancak milli takımda olur.. Sen bütün yıldızları alıp yarısını yedek oturtamassın, böyle birşey yok zaten.. Ayrıca Dany çok iyi bir defans ve Türkiye'de yerli oyuncu istersen büyük klüplere kapıyı 3-5 milyondan açıyorlar sanki Puyol'u alıyormuşuz gibi havalara giriyorlar.

Ben bunu demek istemedim ama neyse konuyu uzatmayalım benim demek istediğim oyuncuların yedekleri aynı kalitede olmasa bile aynı özellikleri olan oyuncular olmalı dedim...bunu sağlarsak zaten başarı gelir birisi sakatlandığında sistemin değişmesine gerek kalmaz vs...neyse dediğim gibi bu konuyu uzatmayalım bence...

İngiltere'de oynayabilir mi bilemem ama bizim ligimizde kesinlikle oynardı.Dedikodusu çıktığında çokı sevinmiştim ama olmadı.Pişman etmez inşallah bizi.

Real Madrid Modric'i de alıyorsa yılda Kaka'ya 9 milyon euro vermek onlara çok ağır yük olacak. İspanya'daki vergi sistemini de düşünürsek Kaka'nın yıllık net ücreti 5.5 milyon euro oluyor. Real Kaka'nın parasını bizle yarı yarıya ödemeyi kabul ederse 9 milyon euro yerine 2.75 ödemiş olacak, 1.5 milyon euro da kiralama bedeli alsalar Kaka'nın maliyeti 9'dan 1.25'e inmiş oluyor onlar için. O yüzden bana kira yöntemi olabilir gibi geliyor.

Real Madrid Modric'i de alıyorsa yılda Kaka'ya 9 milyon euro vermek onlara çok ağır yük olacak. İspanya'daki vergi sistemini de düşünürsek Kaka'nın yıllık net ücreti 5.5 milyon euro oluyor. Real Kaka'nın parasını bizle yarı yarıya ödemeyi kabul ederse 9 milyon euro yerine 2.75 ödemiş olacak, 1.5 milyon euro da kiralama bedeli alsalar Kaka'nın maliyeti 9'dan 1.25'e inmiş oluyor onlar için. O yüzden bana kira yöntemi olabilir gibi geliyor.

Kaka vergiler hariç 9 milyon euro garanti para alıyor.

Kaka konusunda ciddi olduğumuzu herkes öğrendi. Umarım bu transfer gerçekleşir takıma Şampiyonlar Ligi içinde böyle bir isim lazım zaten. Çok seviye atlarız inşallah gerçekleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...