2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
refik arkan avrupanın büyük kulüpleri bizi arıyor ve Zarate, Adebayor gibi oyuncuları öneriyorlar çalışmalarımız devam ediyor gibi bişeyler demiş ama 2 oyuncu ismi vermiş...

Ben öyle okudum bir sitede her istediğimiz oyuncuyu alabiliriz falan da demiş...belki de uydurmadır...imzaladığını bende hatırladım 6.5 milyon bonservis ama 220 bin euro alacaktı zaten almamız imkansızdı ama uydurma habermiş demekki

Palermo başkanı Abel Hernandez için Galatasaray 12 milyon euro önerdi şeklinde açıklama yapmış...1990 doğumlu Abel 77 maçta 21 gol 7 asist yapmış...

Marca TV Kaka nın 2.5 milyon euro (büyük ihtimal kiralama ücreti) ile Galatasaray yolunda demiş Marca nın Real Madride yakınlığı ve Madrid transfer haberlerindeki %100 e yakın tahminleri(en son herkes Nuri için Arsenal derken Marca Mourinho Nuriyi Liverpoola gönderiyor yazmışlardı) ve Milan başkanı Galliani nin Kakayı almayacaklarını açıklaması falan sanırım 3 Eylül son günmüş bu transfer için Ş.ligi kadroları o zaman açıklanıyormuş...

Kaka'nın 1 yıllık maliyeti 2.5+4.5 7 m Euro'yu buluyor. Takıma baktığımda oynayacağı yer sol kanat olur. Orada Amrabat! varken bu kadar para verip bir oyuncu daha aldırmaz benim bildiğim Fatih Terim. Bekleyip görelim.

Başka oyuncu olsa bence de Fatih Terim aldırmazdı, ama Kaka'yı çok sevip beğendiğini biliyoruz. Zamanında C.Ronaldo mu Messi mi diye spiker sorduğunda bence dünyanın en iyisi Kaka demişti. Gerçi şu riskli haliyle ister mi bilmiyorum, ama yine de sıcak bakıyor olabilir.

Az önce twitterdan da biri yazmıştı, aynı korku bende de var, Lincoln gibi olmasından korkuyorum. Onun da alınmasını çok istemiştim, herkes de çok sevinmişti, ama sonrasını biliyoruz. Kaka'nın sakatlığı cidden düşündürücü ve pek sağlıklı olmayabilir bu yaştan sonra. İstikrarsız görüntüsünü tek şeyle kapatabilir, o da şampiyonlar liginde reklamımızı daha iyi yapmak. Bu paralar bunlara, özellikle oynayamama riskine değer mi ona da emin değilim. Yoksa ortalamanın üstünde bir Kaka bile çok süper olur takım için.

Benim asıl merak ettiğim sol kanat daha geçen sezondan beri bariz şekilde zaafımızken, oraya değil de hücuma adam almak ne kadar doğru?

Kaka gelirse Gsstore da forma satışı patlaması yaşanır. Şu kesin ki forma alan herkes bir de Kaka forması alır... Türkiye forma satışı rekoru kırarız bu kesin... stat en önemsiz maçta bile full çeker.(zaten full e yaklaştı kombine) Ama kombine alıp da maça üşenip de gitmeyenler de stadı full doldurur. Avrupa'da gruptan çıkmamız halinde dünyanın gözü üzerimize çevrilir. Kaka'nın geldiği takıma her oyuncu gelir. Kaka Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolcu olur bu net ve kesin...

Baros benim gözümde 10 Hakan Balta,100 Quaresma eder.En fit zamanında bir Fenerbahçe derbisinde sakatlanıp bu hale düşen oyuncunu '''Arena Arena'' diye hükümete ağlayan utanmaz yalamaların dillerine düşürüyorsun,sonra çilek diyorsun.Değerler dip yaptığı zaman çokluğun bokluğa dönüştüğünü Adnan Polat döneminde yeterince tecrübe etmedik mi?

Barosu sevmeyen taraftar yoktur ama bence gönderilmeli bu taraftar ona çok yardım etti ama eski formuna kavuşamadı taraftar ona ''kralın dönüşü''--"seni sevenleri mahcup etme" yazdığı bir günde kırmızı kart görüp 3 maç ceza aldığını gördük geçen yıl yeteneklerine sözüm yok ama 2.7 milyon euro senelik çok fazla ki elimizde o kadar forvet varken onu vefa için tutacaksak onun da vefa demesi lazımdı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...