2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baros gitmeyecek bence o yüzden Necati ile yollar ayrıldı 1,25 milyon euro alacaktı yanlış hatırlamıyorsam ondan da kurtulmak istemiş olabilir yönetim.

Önce sözleşme uzatıp sonrasında oyuncuyu veya hocayı göndermek moda oldu.Neyse sanırım Baros kalır böylece.Süper olur bu da.

Baros kalırsa kalite olarak iyi olur ama Baros'un zihinsel olarak kendini değiştirmesi lazım çoğu oyuncu yaşı ilerleyince kötü bir dönem geçirir fiziksel özellikleri değişir...hızı düşer vb...ama Barosta sürekli yorgun bitkin bir hal var sanki canı sahada olmak istemiyor yoksa hangi antrenör yedekten baros yerine sercanı oynatmak ister....
gerçi şahsi fikrim ileride sercan yıldırım dan yararlanabileceğimiz yönünde herkes uzun yıllardır piyasada olduğundan sanki sercanın 22 yasında olduğu unutuluyor...

Vallaha öncesi möncesi yok yarın listeler verilecek Uefa'ya Quaresma zenginlik katar kadroya. Quaresma'ya neden cephe aldılar bilmiyorum ama geçen sene Quaresma birçok maçı tek başına değiştirdi. Stoper ve sol bek zaten gerekli sol beke idarelik Riise hamlesi iyi olur bence. Hakan Balta oranın gerçek sahibi kim ne derse desin. Stoper için ben Chivu isterim şahsen. Bakalım ne olacak. Ama içimden bir his çok süpriz bir hücumcu alacağız diyor. Umarım Diego'yu alırız ve 4-2-3-1 e döneriz. 3'ün ortası da Diego olur. Selçuk Melo ve Diego pas trafiği çok farklı bir takım oluşturur bence. sola Emre Sağa amrabat. Tek forvet Umut Burak Elmander fark etmez:)

Neco'nunda gittiği bir takımda Q7'nin varlığı forvet hattı ile orta saha arasında köprü kurmak ve takımın yaratıcılığını arttırmak için aritmetik düşüncede iyi olur :)

Ancak bu işin Q7'nin karakteri boyutu varki herkesin aklını asıl kurcalayan durum bu zaten. Fatih Terim ve kararlarına güvenmeyi seçiyorum transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala artık verdikleri her kararın arkasında olurum.

Kjaer-chivu-rolando dan birisi yada süpriz bir aday daha varmış bu arada Andre Santos un yarın istanbulda olacağı ve bizle imzalayacağı söyleniyor...

Kolo Toure ile ilgilendiğimizi Fatih Hoca açıkladı basın toplantısında DHA'ya göre de anlaşmışız son gün transferi için oldukça iyi bir isim bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...