2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carlos da Real Madrid'den Fenerbahçe'ye geldiğinde Cris'ten az oynamamıştı heralde Cl'de. Serkan Çalıklar Abdurrahman Dereliler madara etti adamı. Bence en azından 30'lu yaşlarda bir oyuncu alınmalıydı. 36 ne aga ya. Lyon neden bıraksın bu kadar kariyerli futbolcusunu.

son transferimiz pek olmadı aga açık ve net...bu kadar kaliteli bir kadro kurulmuşken, şampiyonlar liginde çeyrek final vs. deniyorken hiç olmadı...geçen sene riera'ya b.k gibi para verdik son dakika transferi olarak..bu seferki ondan da kötü olacak gibi..

Biri de son güne neden bırakıyorsun demiş. Ujlfaluji sanki 1 ay önce sakatlandı. Düşünmeden konuşanı çok gördüm fakat düşünmeden yazanı ilk defa görüyorum. Bu arada bu oyuncu gelecek sene takımımızda olmayacak. O yüzden yaşına takılmamak gerekir. Daha çok tecrübeli olarak düşünülmeli. Şampiyonlar Ligi'nde en çok ihtiyacmız olan şey tecrübedir.

Açık ve net bu adam Fenerbahçeden daha fazla Şampiyonlar Lig tecrübesine sahip ben olumlu bakıyorum şu yorumlara baktıkça aklıma Ujfanın açıklandığı gün geldi . '' A. Madrid Ujfayı kakaladı resmen bize . '' , '' Forlan reeyes diye çıktık yola 34 yaşındaki adamı 2milyona sattılar '' .

Tartışmak yersz olacak umarım en kısa zamanda yanılırsınız . Ama 2 günde nasıl bir dünya yıldızı transfer edilecek defansa onuda anlamadım ya .. menejerlik oyunlarında dahi olmayacak bir durum .

Ujfa bize geldiğinde kaç yaşındaydı bu geldiğinde kaç olacak biraz mantık lütfen. Yaşlarını kıyaslamadım gelme dönemlerini kıyasladım.

Asım abicim Ujfa bu sezon oynasaydı 34 yaşında oynuyor olacaktı Cris 35 yaşında oynuyor olacak ne var bunda çözemedim ?

Ujfa geldiğinde 33 yaşındaydı 2+1 yıllık imzaladık. Artı biri kullanmayacaktık yaş haddi dolayısıyla ama Cris'i o kullanmadığımız +1 gibi alıyoruz şu an. 27-28 yaş arasında çok fark yoktur pek ama 34-35 arasında dağlar kadar fark vardır bunu unutmayalım. Lyon Cris'i neden bıraksın madem iyi durumda transferin son günü?*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...