2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diego'yu da yemeyelim arkadaşlar iyi oyuncudur. Hem sol bek hem stoperde kullanılabilir teknik bir oyuncu. Bana Fenerbahçe'deki Luciano'yu andırıyor ama onun daha tekniği ve fazla poziyonda oynayabileni..

Kesinlikle çok iyi oyuncu ama beklediğimiz kalitede mi orası tartışılır bence.Daha tecrübeli oyuncu gerekmez miydi avrupa için çünkü Semih,Dany,Hakan gerekirse Ceyhun bile stoperi götürebilir ligde.Ama avrupada biraz daha şef tarzında bir oyuncu gerekirdi diye düşünüyorum önümüzde biraz daha zaman var hayırlısı.

Kolo Toure'nin transferi bitmiş ancak Simon Kjaer ve Rolando ile görüşülüyormuş. Bu 3 lüden kim gelirse daha iyi olur sizce? Toure tecrübeli ve aradığımız oyuncu olabilir bence. Ancak ben Kjaer'i tercih ederim.

Son gunde bundan daha iyisini bulabilecek olan varmiydi ?
Son güne bırakmasalardı madem hem dünya da o kadar oyuncu var, hiç birini mi ikna edememişiz. Bu transferin savunulacak bir yanı yok, almış olmak için almayacağız diyip Cris'i almak en hafif tabirle iş bilmezliktir.

Ya neden üretillir bu kadar arkadaşlar 1 sezon oynayacak Ujfanın yerine 1 sezon oynayacak Cris . 3 günde CL tecrübesi öküz gibi olan bir adama neden hayır deniliyor anlamıyorum gerçekten .

1 yıllık imzalarız herhalde kiralık olarakta olabilir belki de.Bu sezon ilk maçta 90 dk 2.maçta 85 dk oynadı,sanırım sakatlandı Troyes maçında ve son 2 hafta forma giymedi.Ben son günde alınacak oyunculara bakıldığında sizin kadar karamsar değilim açıkçası.Uluslar kupasına gidecek Toure'den ziyade milli takım derdi olmayan yedek olmayı sorun etmeyecek istikrarlı,profesyonel bir oyuncu olarak biliyorum.Kjaer olabilirdi belki onda da kesin çoluk çocuk karsı falan engel olmuştur.

Hayırlı olsun demekten başka diyeceğimiz yapacak birşey yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...