2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar anlamadığım bişey var. malikte gelirse sözleşmeli tam 9 yabancımız bulunacak. nasıl olacak bu iş. kimlerin sözleşmelri fesh edilecek ya da edilecekmi. kimler ligdeki 6 nın dışında kalacak anlamadım. yabancı oyuncu hareketleri olarak bu kadar karışık bi sezon geçirdikmi acaba bilmiyorum:)

arkadaşlar anlamadığım bişey var. malikte gelirse sözleşmeli tam 9 yabancımız bulunacak. nasıl olacak bu iş. kimlerin sözleşmelri fesh edilecek ya da edilecekmi. kimler ligdeki 6 nın dışında kalacak anlamadım. yabancı oyuncu hareketleri olarak bu kadar karışık bi sezon geçirdikmi acaba bilmiyorum:)

Abi kadromuzda 6 yabancı vardı .. Sakatlanan 2 yabancımızın yerine 2 yabancı aldık yani 8 yabancı oldu ..

Abi kadromuzda 6 yabancı vardı .. Sakatlanan 2 yabancımızın yerine 2 yabancı aldık yani 8 yabancı oldu ..

ben sözleşmeli oyuncularımızdan bahsediyorum.sezon başındaki yabancılarımız şöyleydi:

1- arroyo
2- domercant
3- j.gordon
4- markoshvili
5- jawai
6- erceg
-------------------
7- macvan

marko ve jawai yerine

8- bonsu
9- malik

alındı. bunu biliyorum ama hala jawai ve marko sözleşmeli oyuncularımız. ikisininde 3 ay sonra dönme ihtimali var. sonuçta tam 9 sözleşmeli yabancımız var şu anda. ben onu soruyorum.

Şu anda inanılmaz muallaktayim. Acaba malik alınsın mi yoksa yerine 4 numara mi bakilsin. Kısa skorer açığı kapatılabilir en azından idare edilir ama Ersinin yerini mevcut isimler ile zor doldururuz

Malik Hairston zaten swingman dir. Benim asıl merak ettiğim eğer Ersin cidden 3 aylığına yoksa(3 diyorlarsa Nisan dan aşağı gelip forma girmesi zor bence) onun yerine Ali Karadeniz i devşirme olarak kullanabilir miyiz acaba?

Bonsuyu da özellikle savunmada çok yeterli bulmuyorum.Onun için malik ten vazgeçip 4-5 oynayabilen dış şutu iyi,mücadeleci,ribaunt cu bi eleman almak lazım..

Şimdi şöyle bir gözden geçirmek lazım son durumu. Gerçekten çok bilinmeyenli bir denklem var karşımızda.

Lig için 6 yabancıya lisans çıkarabiliyoruz malum. Bu 6 kişilik listeyi 2 defa değiştirme hakkımız var. Yalnız, federasyon 2 ay için yapılan transferlerde 2 değiştirme hakkının kaybolmayacağı gibi bir "kıyak" geçti kulüplere.

Ligde lisans çıkarttığımız yabancılar: Arroyo, Gordon, Domercant, Markoishvili, Erceg, Jawai, Bonsu. Etti 7, kaldı 1.

Jawai'den bu sezon bize hayır gelmez artık. Marko şüpheli.

Hairston ve 45 günlük kullanılabilecek bi PF alabiliriz. Ya da doğrudan 3-4 oynayabilen birini getiririz. Ya da Macvan'a 45 günlük lisans çıkartırız. (bu mümkün mü bilmiyorum?)

Görülen o ki bu başlık sezon bitene kadar revaçta kalacakmış gibi. Oysa bu başlığı açarken çok farklı hislerdeydim. Artık bıktım şu transfer muhabbetinden. Bir deliği kapatsak diğeri arıza veriyor. Şubede, koçta, oyuncularda son olarak taraftarlarda topyekün herkeste bir memnuniyetsiz var. Heralde tek şansımız tüm bu olumsuzlukları sezonun başında yaşamış olmamız. Bu dönemde aldığımız yenilgiler sezonun geri kalanında telafi edebiliriz. Kaybettiğimiz bir şeyde yok. TO-PAR-LAN-MA-LI-YIZ

1 ay denilen gordon sezonu kapatmış kurşun döktürelim şu takıma. Bu sezon bu sıkıntılar bitmezse takım moral olarak çok büyük düşüşe geçecek ya bende sakatlanırım diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...